Slovenija
20 ogledov

Policijski sindikat: "Virant ignorantski in ponižujoč"

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Stolp 14:23 16.julij 2013.

    Vsak z osnovnošolsko izobrazbo pa v da toliko kot porabiš moraš slej ko prej ustvariti oz. da minus in minus pri seštevanju ne data plus ter da enar ne raste na drevesu!

  • mia 15:31 16.julij 2013.

    za politike in direktorje pa ni bilo nikoli težav. če so jim plače zamrznili so si pripisali še sejnine, ki so bile ali tudi ne, pripisali so si razna izobraževanja, ki so jih imeli ali pa tudi ne, pripisali so ...prikaži več si mentorstva in kdo ve kaj še vse in plača je bila še višja. s tem, da jim plačamo vsako kavo, vodo, mobilce in pogovore, prenosnike in avtomobile pa še kilometrine zaslužbo pa še za privat.

  • Šemefuky 22:07 16.julij 2013.

    Prasca v klobase.

  • dragec 07:56 17.julij 2013.

    Zamislite našo neumnost, bil je minister, nagradimo ga še z dodatnim dvojnim ministrovanjem, izvemo njegove mučke z zaposlovanjem soproge v javni upravi, kasiranjem za predavanja na univerzah, odhodi na dopuste (kao, jaz sem minister in naj bi bili čim bolj ...prikaži več poceni) in še in še. Ko pa vidiš tale njegov "pošteni" obraz in on bo ugotavljal, kdo v javni upravi dela in nedela......

  • Šemefuky 20:17 16.julij 2013.

    Prase je tok samovšečno, da misli, da je Zoki car. On nikoli ne bo Zoki, ker nima jajc. On je čisto mala baraba, đabić in okoriščevalec na račun davkobudaloplačevalcev.

  • Šemefuky 16:51 16.julij 2013.

    Sam sem osebno navdušen, da prašičjeglavi PreVirant prosperira v sistemu, ki ne deluje. Nihče ga ni nikoli preiskoval pri njegovi marsikaterei sporni odločitvi v JS in pri njegovih zasebnih rabotah, prav tako pa je tudi on edini , ki ne ...prikaži več potrebuje DURS za obračun dohodnine ampak si lahko to obračuna sam in to celo podari proračunu, drugim jo obračuna in pobere DURS. Veliko navdušenja je bilo tudi ob ustanovitvi njegove debilne stranke, na podlagi njegovega nakladanja in laži, pa vendar ga vsi skupaj prenašamo, kako vsem povzroča škodo. Kako bomo strankam izpolnjevali obrazce po noveli ZUP je njegov izum, ki je bil aktualen do leta 1945, potem pa so bili že skoraj vsi pismeni.Bom šel na DURS npoved naročiti, da mi uradnik to izpolne, ko dobim odločbo, pa bom uradnika deskreditiral, da niti po nareku ne zna pisati.U 3PM take debile dragi policaji obdelajte po ps pa bo manj problemov.

  • sweetdogs 13:21 16.julij 2013.

    "Klasični policist s 5. STOPNJO IZOBRAZBE ima povprečno plačo 1.076 evrov neto na mesec."In potem si upajo stavkat v teh časih...

  • mph 13:34 16.julij 2013.

    Vsak normalen ekonomist in tudi kapitalisti vedo, da nižanje plač vodi v znižano kupno moč prebivalstva, manj nakupov, več trgovin in ostalih zapira vrata, manj prihodkov, .... denarja pa je dovolj, samo nepošteno je razdeljen.

  • mph 13:36 16.julij 2013.

    Nisem policist, vendar kar slučajno vem, imajo neto okrog 750 vsaj nekaj časa nazaj je bilo tako, potem so še prevozi na delo, malice, ... kar pa ni plača, ker samo kompenzira realne stroške, .... pejti ti potem za policaja ...prikaži več in reskiraj svojo glavo za druge za ušivih 750€! Nekaj takega imam jaz z dosti delovne dobe, pa jim privoščim, da bi imeli dvojno od tega.

  • nekdo55 13:41 16.julij 2013.

    čista laž! Noben policaj s srednjo izobrazbo nima NETO 1076!!! Neto plača policaja je cca 700 evrov. Dobi pa mogoče toliko, ampak z nekaj deset nočnimi urami, dežurstvi in podobnim sranjem. Do navedenih 1286 pa ne pride noben. Samo eni ...prikaži več ste taki revčki, da še vedno po vsem tem, kar nam politiki delajo ŠE VEDNO VERJAMETE NJIHOVIM BESEDAM!Smilite se mi!

  • dragec 14:21 16.julij 2013.

    za policijo. O višini LD lupetaš, it nisi za Slovenijo, ti si za zavod za zaposlovanje.

  • dragec 14:22 16.julij 2013.

    najslabši policist je skorumpirani policist (ala Hrvaška, Bosna, srbija).

  • Stolp 14:25 16.julij 2013.

    Koliko ima policist plače, mora biti nekje javno objavljeno! To ni nobena tajna saj gre za naš denar. Tako, da Virant če že laže sicer, tako očitno verjetno ne bi. In če imajo toliko plače, se nimajo kaj razburjati.

  • graff 14:41 16.julij 2013.

    Še ena v vrsti laži Viranta -&. Poslužuje se istih metod laži in diskreditacije kot njegovi predhodniki, saj je vendar vsem skupni cilj, sesuti slovensko policijo in pokrasti kar se še da. Če bi ne poznal policista kriminalista z visoko ...prikaži več izobrazbo, več kot deset let delovne dobe, 29. plačnim razredom ) 900 evrov) na mesec bi morda Virantu nasedel. Mar je plača regres za prehrano, potni stroški itn????Volk dlako menja, narave ne.

  • Kranjica 15:34 16.julij 2013.

    Ignorant ali ne, dejstvo je, da denarja v državni blagajni ni in vsi poznamo tisto: "Če ni, še vojska ne vzame".

  • 1111 17:25 16.julij 2013.

    ...kako je lahko tak prevarant minister za notranje zadeve in javno upravo??? ...bedak, najprej naj pokaže svojo plačilno listo in ljudi, ki so zaposleni na GPU-ju, pa še kje drugje v MNZ...pol naj govori o neto plačah policistov!!

  • 1111 17:28 16.julij 2013.

    še nekaj...a je res tak supermen, da lahko oba ministrstva obvlada???

  • Oxxo 17:37 16.julij 2013.

    PreVIRANT je navaden pokvarjen polizanec. S plačno reformo zajebal stvar v temelje... zdaj pa izgovori... in je slep in gluh... In mimogrede PreVIRANT, ko boš drugič nakupoval v LeClercu svežega lososa - ne se tako polizano smejat narodu okoli ...prikaži veči sebe, ker nam greš na bruhanje - ti pa misliš, kako si všečen...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.