Slovenija
32 ogledov

Policist ustreljen. Kje je bila tožilka? Kje sodnica?

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Omega_v6 16:59 25.november 2015.

    Ja imaš prav ni se dalo iti nekomu tja,ki zasluži 3000 evrov medtem pa so policisti morali iti klub temu,da zaslužijo le po 1000 evrov vsaki!! Tako pač izgleda gospoda v Sloveniji slabo opravljajo svoje delo za katerega so mastno plačani!!

  • alibaba 19:18 25.november 2015.

    Pri nedavnem nedovoljenem vstopu v stanovanje brez dovoljenja in poskusa posilstva,je prišel samo en navaden policaj.Ta je naredil zapisnik in tu se konča.Nobenega iskanja sledi(prstni odtisi,odtisi čevljev ...),ker je storilec bil peš,bi ga lahko našli s psom. Ampak ne.Zapisnik je ...prikaži veče dovolj in vse se bo uredilo sam od sebe.Lenuhi nesposobni.Če ga dobim spet ,obljubim da bo dobil svoje in to več kot je dovoljeno v silobranu.

  • maresem 10:54 25.november 2015.

    Podoben zaključek akcije bi morala biti praksa, pa ne bi bilo pri nas toliko kriminalnih podgan izpuščenih iz zapora in povrhu še poplačanih.

  • Papaja Popi 11:11 25.november 2015.

    Policija, kot vedno spet nekaj prikriva.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Milan Novak 11:23 25.november 2015.

    Dokler bosta v sodni veji oblasti Fišer in Masleša ne pričakujte ,da se bodo stvari v sodstvu ,kaj popravile !!

  • grof1 11:24 25.november 2015.

    sodnica in tožilka sta bile na vikend vili na hrvaškem

  • Lavdan 13:04 25.november 2015.

    Spet kost za hijene. Ustreli jim kolega pred nosom, a oni naj ga gledajo. Če bi tip ostal živ bi se deset let na njem pasli advokati in psihiatri, tako pa je stvar zaključena in za državo najcenejša.

  • Pepe007 15:24 25.november 2015.

    Tožilstvo je zaslužno, da sedaj tričetrt Slovenije misli, da Policija nekaj prikriva. Zgodilo pa se je med vikendom in pač se ni ljubilo nekomu iti tja in pisati obsežnih poročil, če je stvar gotova...

  • Poldek 16:29 25.november 2015.

    Svojo (glede na učinek) previsoko plačo bojo dobili, pa če naredijo kaj ali ne!

  • Žurnalček 20:26 25.november 2015.

    Nadaljevanje:Vsakemu cepcu , oz. nekomu , ki je bil v vojski , je jasno , sam vam ni , da je bil potreben zunanji 200m obroč z uporabo teh specialcev , notranji , ki bi pa posegel v možni ...prikaži več boj pa blokada hiše na 50m z 4 Valuki !!

  • Žurnalček 16:02 26.november 2015.

    Sindikalist se je na TV pritoževal nad neprimernimi anti jopiči. Da ne znajo računati , je to znano že od pamtiveka . Dva je več kot eden , to se ve. Zakaj niso za izvedbo končne akcije izbrali najmanjše policiste ...prikaži več od njih in jim povrh njihovih antijopičev oblekli še antijopič največje številke , pa metek ne bi prebil in ranil policista. Pri takih akcijah je normalno da se v boj spustijo najmanjši , kajti imajo skoraj 40% manjšo frontno površino. No pa še to , za drugič! Antijopiči so odlični prsobrani , tako da ni potrebno kopati in delati "grudobran " Ko človek leži v zaklonu , antijopič na njemu nima nobenega smisla !!

  • Žurnalček 20:25 25.november 2015.

    Vsak ki strelja na policista zasluži takojšen odgovor z vso možno silo , ki jo Policija ima. Pika! Meni tu ni nič sumljivega in skrivnostnega. Bolj me čudi dejstvo , da generalni direktor policije ni odredil preiskavo o uporabi ...prikaži veči neadekvatne opreme policistov v tej akciji . Dobro so vedeli , da je vojaški metek špičast in da antijopiči policistov niso za zaščito pred njimi PRAVILNI in je BILO stanje , kot da jih sploh NE BI IMELI!!!! Za zaščito pred vojaško municijo , so edino vojaški anti jopiči , ki pa imajo 25 kg in nudijo tudi 2x večjo zaščito po površini. Ker je poveljujoči to dobro vedel postavljam temu direktorju policije , ki se dela pametnega , za KOJI KU.AC imate Valuke ? Mogoče so v pravilniku za uporabo, namenjeni samo za razbijanje demonstracij oz. za uporabo PROTI CIVILNEMU PREBIVALSTVU Slovenije! Bi rekel , da je tale vaš pravilnik tako vroč , kot je bil JJ vojaški tajni dokument !!Vsakemu cepcu , oz. nekomu , ki je bil v vojski , je jasno , sam vam ni , da

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.