Slovenija
17 ogledov

Policisti napovedali protivladne proteste

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • svašta 11:01 12.november 2014.

    se popolnoma strinjam s tvojim komentarjem, mirko. dejstvo je, da so v javni upravi nizke plače. edina možnost je, da se jih odpusti 40.000, zniža davke podjetjem in spodbuja zaposlovanje v podjetjih, saj država živi od njih in ne od ...prikaži več javnih uslužbencev. In potem naj ti javni uslužbenci poiščejo službo v zasebnem sektorju in bo....

  • speris 15:35 11.november 2014.

    Jst sm za to da se zdej vsi civilisti ki so sodelovali v protestih pridruzijo temu protestu in pretepajo in zapirajo policiste in branijo vlado.

  • murderone 17:22 11.november 2014.

    Še tako bo pokalo, da podnebne spremembe niso nič proti temu! Narod ima dovolj dajmo jih.............! Pa ne po forumih !!! Jaz sem že opremljen!

  • Papaja Popi 17:26 11.november 2014.

    Spet bodo štrajkali nepravi.Naj gredo delat v fabriko za minimalca, kjer ter vsak jeba, ki ima pet minut cajta.Potem se jim bo zdela njihova plača ogromna.Pa ne mi reč, kakšno odgovornost, da imajo.

  • mirko 16:38 11.november 2014.

    Nihče se noče odpovedat niti enemu procentu plače v javnem sektorju. Logično, saj je že dve tretini javnega sektorja na minimalcu. Dejstvo pa je, da se država za odplačevanje samo za obresti dolga, zadolžuje vsako leto za 1.2 miljarde. Pozor, ...prikaži večr, glavnica dolga se s tem ne manjša. Potem je še poleg zadolževanje za proračunsko luknjo, za pokrivanje primanjkljaja tekočih proračunskih obveznosti.Danes policija, jutri medicinske sestre, pol učitelji in tako naprej. Najboljše, da oblast v tej državi prevzamejo sindikati, ki pa bodo verjetno uspešni z demokratičnim socializmom. Ampak, ko jih bi postavili na vrh, bi se te usijane glave še le začele praskat po njih. Takrat bi komaj začeli razmišljat.Najboljše, da se gospodarstvu poveča davek na dobiček na 25 %, saj imamo zadosti konkurenčno gospodarstvo navzven in brezposelnost skoraj na nuli.

  • Taja 20:32 11.november 2014.

    Nehajte že enkrat s tem, da naj gredo v fabriko delat za minimalca. Ne mi reči, da se vam zdi prav to, kar recimo dela Šešok. Večina mu dela na minimalcu (pa še tega bi ukinil), računa jim parkiranje pred ...prikaži več fabriko in podobno. Kak on pa njegova familija živi pa vemo. To ni minimalc, ampak luksuzne hiše, avti, jahte, draga potovanja,...To je to, kar privoščite večini Slovencev. Naj delamo za minimalca, zato da se nam peščica smeji, uživa in dela norca iz pravih delavcev. Kdaj se boste raje takim v zasebnem sektorju uprli. Me zanima, če bi Šešok še naprej imel tako aroganten odnos, če bi ga vsi delavci zapustili in nihče ne bi hotel delat pri njem. Nehajte že s tem razkolom med javnim in zasebnim. Raje stopimo skupaj in gremo proti tistim politikom, bančnikom in menedžerjem, ki so nas pripeljali v to revščino in uničli tako gospodarstvo kot večino javnega sektorja.

  • 4krogci 07:35 12.november 2014.

    kaj je štrukl a se bojiš da bodo policisti z prostesti resnično nekaj dosegli?? Veš oni nebodo sam govoril pred kamerami da se nebodo pustil nategvat in da skrbijo za svoje delavce tko kot ti!!

  • hitrimiha 12:17 12.november 2014.

    Daj, Mirko... ne ser...i... A zato, ker bo dobil policaj še naprej 750 EUR osnovne plače bo ta država propadla? Kje pa si bil s tvojimi predlogi, ko je država prevzela milijrdne dolgove naših super uspešnih managerjev in tajkunov? Kje ...prikaži več si bil, ko je država prevzela dolgove mariborske škofije? Nikjer nisem zasledil, da ste ti in tebi podobno misleči kje pisarili, naj gre recimo Rotnik, tako oh in sploh super manager, ki je s svojimi pajdaši samo v projektu TEŠ 6 pokradel toliko, kot je država prišparala na plačah javnih uslužbencev, delat v neko tovarno za minimalca. Nikjer nisem zasledil, da si napisal, naj gre recimo za minimalca delat Bavčar, Šrot in še in še bi jih lahko našteval, naših velesposobnih managerjev, ki so zapufali to državo za nadaljnjih 100 let. Tokrat je policija postregla s konkretnimi argumenti. Edini so v javnem sektorju znižali število zaposlenih. ne za zahtevan 1%, pač pa za 15%. Edini so več kot prepolovili stroške. Zato sem tokrat povsem na njihovi strani. Zakaj

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.