Slovenija
48 ogledov

Porodniške bodo oklestili

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • b3180966 07:47 29.maj 2013.

    Najbolj socialna vlada jemlje še nerojenim otrokom, da si lahko njeni osiveli strici še naprej izplačujejo nezaslužene privilegije poleg pokojnin, katere niso današnjim upokojencem dosegljive niti v sanjah.

  • MeršolLingvist 07:50 29.maj 2013.

    V prejšnji vladi je SD socialne podpore povišala. Le od kje zdaj ta nenadni preobrat njene ministrice?

  • alfredo 10:21 29.maj 2013.

    Minister Gregor (beri vseslovenski vstajniki) pa nič, če parafriziramo Levstika.

  • privat 13:16 30.maj 2013.

    ha ha ha ...pa kaj ni to že smešno..??Malem človeku bojo vse vzeli!! Zakaj raje nebi odpovedali nadomestila za primer bresposelnosti POLITIKOM in drugim javnim usložbencem?? Vzeti pravice takim ,ki imajo dobre plače...porodniške ,bolniške,...sej oni tko al tko nebojo umrli od lahkote!

  • Scott 15:54 30.maj 2013.

    Vstajniki so želeli novo vlado in zdaj jo imajo!Tudi v Mariboru se Drava že spreminja v mleko, Pohorje pa v žgance.Krize ni več, lačnih otrok ni več, v nasprotnem bi mediji o tem poročali vsak dan, tako kot pred tremi meseci.?

  • frenky 09:13 03.julij 2013.

    SAJ NI RES,PA JE

  • KOJAK 08:25 29.maj 2013.

    No najdejo neko res izrazito nadpovprečno nadomestilo samo zato, da lahko poklestijo vsem... banda pokvarjena. Lahko bi prvo začeli pri sebi in raznih precednikih Pahorjih, ki troši na zlatih ribicah, akvarijih, častnih stražah...

  • lorelai_lee 07:59 29.maj 2013.

    ...9000 EUR je res huda številka, a po drugi strani je treba razmisliti tudi o tem, da je ta mamica uspešna, izobražena ženska, ki z uspešno kariero z 9000 EUR neto plače mesečno v proračun SLO iz svoje bruto plače ...prikaži več prispeva okrog 8000 EUR. Mislim da ni problem v teh mamicah....takih v Sloveniji ni veliko....vrjetno jih lahko prešteješ na prste ene roke... problem pa bodo imele tiste, ki so ravno malo nad podvprečjem...tiste ki imajo kredite za stanovanje, že otroke, ipd. Ne vem no, če je varčevanje pri porodniškah tisto kar bo rešilo Slovenijo (če računamo da je na leto +/-25.000 rojstev)... recimo ena ideja kako bi prišparali več kot 1,4 milijona letno bi bila ta, da ostranite uporabo zemljiškega dolga za tajkune....samo Zidar, Kordeš in Hilda imajo toliko premoženja....evo, pa smo pokrili že trikrat po 1,4 milijona letno....

  • ennanova 09:33 29.maj 2013.

    Varčevalni ukrepi ali zakaj je najprej potrebno razumeti delovanje monetarnega sistemaPovejmo naravnost: varčevalni ukrepi v časih krize ne delujejo in tudi ne morejo delovati, kajti za obdobje krize je značilno zmanjšanje povpraševanja. Če ga ne zagotavlja zasebni sektor, ga ...prikaži več mora zatohttp://za-misli.si/kolumne/ales-praprotnik/1009-varcevalni-ukrepi-ali-zakaj-je-najprej-potrebno-razumeti-delovanje-monetarnega-sistema

  • spenjac 08:28 29.maj 2013.

    svinjarija, ljudje z nadpovprečnimi plačami vplačujejo nadpovprečno (nenormalno) visoke prispevke. Zakaj potem niso tudi prispevki omejeni navzgor? ne maram janše (milo rečeno), ampak če gre tole čez bom pa res glasoval zanj na naslednjih volitvah, ker tile "levičarji" (a ni ...prikaži več levica včasih predstavljala sinonim za delavce, ne pa za sumljive kapitaliste tipa jankovič?") hočejo ljudi izsesati do konca. Zakaj raje ne ukinejo državnega sveta, bodo privarčevali več.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.