Slovenija
2823 ogledov

Pogoj PCT: Takšno je stanje na terenu

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mihatirs 12:24 04.november 2021.

    ni ga inšpektorja ki bo pregledoval mene in moje zdravstvene zadeve...to je med mano in mojim zdravnikom! PIKA...da ne govorim o študentih pred trgovinam. Mi res ni jasno kako so ljudje take ovce! PRIDEŠ, rečeš imam, pregledoval pa ne boste ...prikaži več nič, ker ni za to nobene pravne podlage...

    • h4ck3r 13:00 04.november 2021.

      Od kje tebi podatek da QR koda vsebuje tvoje zdravstvene podatke, razen podatka da imaš enega izmed PCT pogojev in kdaj je bil izpolnjen. Nič več...kakšne zdravstvene zadevehajte no. Držite se raje tega kar je Prešeren napisal "Le čevlje sodi naj Kopitar"

    • Ender3 13:40 04.november 2021.

      h4ck3r, kaj se oglašaš in zagovarjaš PCT ukrep, ki je selektiven, omejujoč in v praksi v celotni populacijo neizvedljiv in težko nadzorovan. Prvotno uporabljen na mejnih prehodih, je bil potrjevan s osebnim dokumentom. In pričakovano pride do zlorab istovetnosti potrdil, ...prikaži več če se to ne kontrolira. Osebnih podatkov pa tudi policija ne more zahtevati razen, če si v kazenskem postopku.

    • marko345 14:04 04.november 2021.

      Ni tes policaj ima pravico zahtevat osebne podatke neglede na vzrok. Če na objektu piše, da je pogoj PCT in obvezne maske nimaš vstopa, ker to od tebe zahteva lastnik objekta,trgovine, gostilne itd. A komu ni jasno, da so objekti ...prikaži več lastnina od nekoga, ki ima prviico zahtevat pogoje vstopa, med drugim tudi čas vstopa, npr. pri zdravniku moraš pred vstopom izpolnit obrazec, lastnik doloći število obiskovalcev itd. Halo mi smo Evropa tu ni balkan.

    • h4ck3r 15:43 04.november 2021.

      Marko345, tako je...očitno samo balkanci ne razumejo. Tudi ko se pogovarjam s tujci, nekateri od njih se tudi ne strinjajo z ukrepi v njihovih državah ampak vseeno pravijo da ne razumejo teh ljudi, ki tega ne upoštevajo in ne morem ...prikaži več jim zameriti, da nas še vedno imajo za balkance, jugote, itd.

    • h4ck3r 15:44 04.november 2021.

      Ender3...kot sem objavil v drugem članku...pravim, da bi bilo potrebno vsem ponudit možnost izbire oz. pridobitve QR kode brez izpolnjevanja PCT pogoja. Edini pogoj bi bil, da se v primeru potrebe po bolnišničnem zdravljenju kot posledica Covid-19 le temu svobodno ...prikaži več odpoveš, ker le ne obstaja oz. se njegova resnost prenapihuje.

    • h4ck3r 15:46 04.november 2021.

      Ender3 in tudi natakar in prodajalka imata vso pravico zahtevati tvoje osebne podatke oz. vpogled v uradni identifikacijski dokument. Kako? z Zakonom, ki pravi da pri prodaji cigaret in alkoholnih pijač se mora preveriti polnoletnost oseb. Tako da pojdi ti ...prikaži več te bučke prodajat komu drugemu.

  • bobubob 13:24 04.november 2021.

    Psi lajajo, karavana gre dalje. Preštevajo, 'precepljajo' 1x,2x,3x, skenirajo, testirajo, organizirajo, analizirajo, grozijo, ščuvajo, ni, da ni. Vsem tem akcijam je skupno le to, da so skregane z zdravo pametjo in zato neučinkovite, destruktivne, predvsem pa DOBIČKONOSNE. In za to ...prikaži več gre. https://www.delo.si/sobotna-priloga/prepovedano-zdravilo/

  • radovednica 15:20 04.november 2021.

    Ta PCT je najbrž norost. Zakaj? Lasten primer: na bencinski pregleda z napravo, v zdravilišču, kjer je ogromno ljudi, še vprašajo ne, na pošti vprašajo, če imaš, vendar ko si na okencu, gledajo ne, na banki študentka v predverju vpraša, ...prikaži več pogleda, v Bauhausu vpraša in pogleda pred vstopom, v Cityparku pogleda pred vstopom iz garaže, v zdravstvenem domu, nikjer nikogar, ki bi gledal ali vprašal!!! Skoraj povsod bi lahko prišel s ponarejenim potrdilom ali QR, kamorkoli, nikče ne preverja, kdo si!!??

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.