Slovenija
38 ogledov

Praznični dan samostojnosti in enotnosti

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Franc Centrih 18:00 26.december 2012.

    Nostalagija je odnos do države tistih,ki nikdar niso bili za Slovenijo.Poglejmo čas za nazaj 21 let-inflcija do tisoč % na teden,bencinski boni -par nepar-avtomobilska industrija za v muzej-JUGO-Zastava.Kragujevac ,Katrca ,Renault.Potem zaprte meje,pregled potnikov,carinjenje blaga na mejah,-ni bilo: kave,pralnih praškov,repromateriala o ...prikaži več cementa naprej,tehtničnega blaga,ovaduhi na vsakem koraku!!!ALI SI TO ŽELITE IZVOLITE V SRBIJO TAM VAM BO BOLJE-verjetno takšnih kot ste vi ne sprajmejo.

  • wester62 12:54 26.december 2012.

    danes bi verjetno bilo obratno. in samo zaradi skrumpiranih politikov ,ki so brez sramu narodu jemali in ustvarjali tajkune in lopove.

  • renemario 08:35 26.december 2012.

    "Zato je seveda naša zaveza blaginja državljank in državljanov"....je poudaril JJ. To blebeta že polnih 25 let. In kaj se je zgodilo. Nič od nič. Žepe ima polne samo on brez dela. Večina državljanov pa praznih žepov in brez možnosti za zaposlitev.

  • jezero 09:41 26.december 2012.

    Da, samo 20 let je politična mafijska združba rabila, da je izropala in uničila Slovenijo. Skupaj z RKC. Brez milosti, arogantno. Brez slabe vesti.Toda nobena država ne more biti zasnovana na kriminalu in kriminalcih.

  • ocean 19:36 26.december 2012.

    Da dokončam komentar. Upam, da sem bil dovolj jasen. In sedaj lahko vsi tisti, zaradi mene po mirni volji pritiskate na minus toliko- krat, kolikor se vam da. In še en lep pregovor za konec. Vsak bik ima svoj štrik ...prikaži večk in vsako tele svoje veselje. In še tisti refren; Saj po novem letu boljše bo...

  • ocean 10:52 26.december 2012.

    "Enotna odločitev o samostojnosti je bila izraz popolnega zaupanjain prepričanja v skupni cilj in potrditev pravilnosti začrtane poti". Nad tem sestavkom me je zagrabila nostalgija na čas Titove Jugoslavije. Manjka še: Za domovino in s Titom naprej. In pa morda ...prikaži veča še naslednje; Druže Tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo. Samo imena bi malo spremenili. Tudi narod bo prosil boga, da vsi posvetni in cerkveni dostojanstveniki ne bi zašli za vedno na temno stran. OM Sai Ram -Bog v meni, pozdravlja boga v tebi.

  • dragec 09:52 21.december 2013.

    Mene skrbi eno, praznike v SLO praznujejo samo naši gnili politiki. Mi, navadna raja nimamo se česar veseliti. Mi lahko samo molkamo in se mislimo kako smo neumne ovce.

  • ocean 19:24 26.december 2012.

    No zanimivo, da se se mi sem pa tja pojavi blokada mojemu komentiranju, ko moj komentar ni všeč nekomu, tako kot ni bil všeč gospodu Francu. Tako moram malo počistiti po kompjuterju, da lahko spet pokomentiram. Franc vaš komentar je ...prikaži veče zelo podoben komentarjem bivše komunistične propagande, samo da ste ga poskušali zaviti v nov ovojni papir. Tudi sedaj so vse povsod razni demagogi, ki ščitijo nepravično stanje v naši družbi. Ali to počnejo ker so nevedni, hipnotizirani ali pa to počnejo za plačilo. Sam bog ve....Jaz vas gospod Franc ne bom pošiljal v Srbijo, če ne razumete za kaj gre, kajti tudi v Srbiji se bo zgodil preobrat v svetlobo. In kmalu se bo morda tudi vam zgodilo, da ob odprtih mejah ne boste imeli več denarja, da bi sploh kam šli, celo po naši ljubi deželi ne. In tudi ne boste imeli kaj dati v svoja usta in želodec. Pridite k meni po tolažbo, ko vas bo vaš idol zapustil z polno vrečo in vas bo revčke, ki bo zvesto sledite, pustil same in brez vsega. Upam, da sem bil dovolj

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.