Svet
15 ogledov

"Prekleto! Slab dan za Evropo."

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • popokatopetl 10:15 24.junij 2016.

    "ker bo vrjetno naredila neumnost v škodo evrope glede turčije (muslimanske države) tako da jim odpravi vizume in jih sprejme v članstvo" S Turčijo so še večji problemi kot zgolj muslimanska vera. Ta pogajanja so navadna kravja kupčija ...prikaži več z diktatorjem, da bo zadrževal begunski val pred evropskimi vrati, ne rešuje pa jedra problema. Glavna trenutna frustracija EU je da ne more ukrenit čisto nič za stabilizacijo Sirije, Iraka itd dokler naši "zavezniki" in njihova konkurenca tam furajo svojo agendo.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:43 24.junij 2016.

    Z takim gnevom kot nekateri komentirajo..hujskaško je prov nagnusno. Zato Slovenija nikamor ne pride ker se posveča čustvom namesto realnosti.Sicer pa sem upal da bo Britanija zapustila EU. Predvsem zato ker so njihovi finančni bančni lobiji EU držal ...prikaži več v šahu. Pa tud zato ker čeprav sem za EU menim da se more zbudit pa reformirat da bo bolj socialna in bolj pravična do vseh.

  • Milan Novak 11:55 24.junij 2016.

    To je slab dan za leve fašiste !!!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:45 24.junij 2016.

    Levih fašistov ni. So samo desničarji ki si nadevajo populistična levičarska imena.

  • sprehajalec 22:06 24.junij 2016.

    Tipičen levi fašist je bil narodni delavski socialist Adolf Hitler.

  • sprehajalec 11:32 24.junij 2016.

    Brexit je pljunek v obraz Merklovi, Junckerju in Schultzu. S tem se strinjajo vsi. Vzrok za izstop je nekontroliran vstop migrantov v Europo ki bi na žalost še danes trajal (še traja v manjši meri), če se ne ...prikaži več bi Kurz dogovoril z balkanskimi državami za zaprtje mej. Vendar nekateri še vedno ne zakapirajo, da je sedaj na vrsti 1,2 milijardna Afrika. Tudi voda se preliva čez rob, ko je posoda polna. V drugo posodo. če ima Afričanka v povprečju 10 otrok, Europejka pa 2 potem se jih bo 4 želelo prebiti v Europo, oziroma 480 milijonov da se bo izravnalo, oziroma bo Europa postala tretji svet.

  • erikkk 08:53 24.junij 2016.

    Anton Börner, vodja nemške zveze za zunanjo trgovino:"To je katastrofalen rezultat za Britance in tudi za Evropo in Nemčijo, posebej za nemško ekonomijo. Zaskrbljujoče je, da nam je najstarejša demokracija na svetu obrnila hrbet."jst pa mislim da ...prikaži več je EU sama sebi obrnila hrbet ko ignorira voljo evropejcev, Ko sklepa TIPP z ZDA za zaprtimi vrati (skrito pred ljudmi), ko pušča medse strupeni mosanto, ko v evropo pušča migrante po modelu A. Murkel, ker dopušča da države članice obubožajo kar se vidi v drastičnem povečanju revščine ker bo vrjetno naredila neumnost v škodo evrope glede turčije (muslimanske države) tako da jim odpravi vizume in jih sprejme v članstvo ... in še bi lahko pisal še kakšno uro ......

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.