Svet
19 ogledov

Preobrat? Turčija Putina prosi za sestanek

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Tupamaros 07:49 09.december 2015.

    Čisto navadna propaganda v stilu CCCP. Ne morejo pa preboleti sestrelitve. Užaljeni ego.

  • mph 18:50 27.november 2015.

    Upam sicer, da ne bo začel izgubljat simpatije, ki si jih je pridobil z borbo proti teroristom. Po audio posnetkih kar vem je povsem jasno, da so Turki opozarjali pilota. Vsekakor sem na strani Putina, čeprav daleč od tega, da ...prikaži več je vse dobro, ampak, če ga primerjam z ameriškimi imperialisti in evropskimi podrepniki ....

  • semseprijavilsamozato 18:58 27.november 2015.

    Kaj pa je problem naknadno posnet "pogovor". Saj se sliši samo Turka... Pa tudi bi lahko komot jim vizualne znake prej dajali, ne kar napadali...pa še Rusijo...morš bit neumn da rusko letalo sklatiš jao...

  • Poldek 18:12 27.november 2015.

    Edino pravilno!

  • Žurnalček 16:17 28.november 2015.

    Jaz ti lahko pošljem audio posnetek , kjer je gor dokaz , da niso opozarjali ! Kva si ti naiven ! Nobenega razloga , da bi kršilo tuji zračni prostor pri takem opozorilu- lahko je bilo dano , pa ...prikaži več ne slišano na radiu Rusov - nima posadka strogo namenskega aviona-su 24 uničevalec tankov , pandan EU 10-tki - ker se nima s čim braniti . Avion ima rakete zrak zemlja in ni za zračne boje. To je bilo isto kot , da jaz pripravim pišolo in te pozovem , da ti prvi potegneš , pištole pa sploh nimaš. Bi ti potegnil ali bi zbežal ?Da je bilo opozorilo dano SU od 27 naprej , potem bi bilo pa to o njegovem ogrožanju Turškega zračnega prostora utemeljeno . Vsak avion lahko zaradi teh. napake zaide v tuj zračni prostor , kjer je postopek takšen da dva prestreznika blokirata v letu tuj avion in ga prisilita , da pristane na njihovem aerodromu . Šele , ko postane jasno , da tujec to ne misli poslušati - gledati navodil , se domaći prestrezniki umaknejo in ga upravičeno napadejo !

  • mph 20:01 27.november 2015.

    To ne bi vedel, sam nisem sicer poslušal, sem bolj bral komentarjev iz raznih virov, naših in tujih, predvsem BBC, ... tam je bilo samo govora o temu, da so Turki poslali Rusom v dokaz in tudi objavili audio, iz ...prikaži več katerega se sliši, da so jih večkrat prej opozorili. Se samo bojim, da se ne bo spet začelo zdaj dogajat, da se bodo napačni drk... v glavo, namesto, da bi se ukvarjali s teroristi. Seveda, če pa bodo ameriški "teroristi" nadaljevali s svojo politiko uničevanja vsega ostalega sveta, samo, da sebi polnijo žepe, pa ne bo s tem nič trajno rešeno.

  • Tupamaros 07:49 09.december 2015.

    Čisto navadna propaganda v stilu CCCP. Ne morejo pa preboleti sestrelitve. Užaljeni ego.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.