Slovenija
37 ogledov

Preplačali bodo za 120 tisoč

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirko 17:34 24.oktober 2013.

    Takšno cenitev je naredil GURS. Ali še kdo verjame v vrednotenje po tržnih izkazih preteklih pravnih poslov z nepremičninami, ki jih je uporabljal GURS ?!!! Po drugi strani je pa ta isti GURS ocenil hišo na deželi daleč na vzhodu ...prikaži veču države za vrednost, po kateri se ne more prodati niti za polovično ceno od GURS-ove. Dragi državljani, kaj ne vidite, da je v tem GURSU večina zaposlenih birokratov iz Ljubljane, ki so cntralistično nastrojeni proti podeželju, še posebej proti štajerskemu delu države.

  • mirko 17:49 24.oktober 2013.

    Dokler ne bo cenitev narejena po dejanski tržni vrednosti, vam davka na nepremičnino ni potrebno plačat. Pri davčnem rubežu zaradi neplačanega davka, se lahko pritožite in tožite za povzročeno materialno in psihično škodo. Cenitev je popolnoma nerealna, to se da ...prikaži več dokazat z dejstvi in tudi praktično.

  • Pepi 09:39 24.oktober 2013.

    Točno tako,za koliko in komu bom prodala je popolnoma moja stvar in stvar kupcaNaj rajši določijo trgovcem-maloprodaja,da jim zakonsko določijo ,največ 100% marže,pa bomo vsi lepše živeli,predvsem pa ceneje,ne pa ,da imajo po 200-300 % marže

  • Oxxo 10:38 24.oktober 2013.

    +++++Marže so res en velik nateg potrošnikov. Razprodaja na razporodajo + dodatni popusti, cena se res konkretno zniža = pa še delajo z dobičkom. Lepo nas nateguj "beep".

  • mirko 17:55 24.oktober 2013.

    K meni je popis podatkov prišel delat študent zaposlen prek študentskega servisa, ki ni imel niti osnovnih strokovnih sposobnosti za to. Delali so popolnoma pavšalno, za mizo pod lipo in me spraševali za neto hišne geberite, ki jih nikdar nisem ...prikaži več meril, za letnico izgradnje, obnovo, itd. Vse na pamet, brez preverjanja dej. stanja. verjamem da je pri večini tudi tako potekal popis podatkov

  • Oxxo 09:12 24.oktober 2013.

    "PREPLAČALI" ... Kje pa piše, da je cenitev Gurs osnova za prodajo???kolikokrat pa je že DOKAZANO, da je njihovo vrednotenje nepremičnin eno veliko skrapucalo in da so obuli mnogo mnogo prevelike čevlje. Ampak tega itak ne bo nihče ...prikaži več priznal!Proda se za toliko, kot se izpogajata prodajalec in kupec - Gurs si pa svojo vrednitenje lahko zatakne za klobuk!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.