Slovenija
35 ogledov

Preverite, kako zapravljajo vaš denar

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • albert 13:04 23.avgust 2011.

    In kaj je kupovalo sodišče v Venera šopu in to med počitnicami? Umetne z davkoplačevalskim denarjem? In ti ljudje nam sodijo?

  • mitjap 15:45 23.avgust 2011.

    zakaj nobenmu ni čudn zakaj je "SKLAD REPUBLIKE SLOVENIJE ZA VZPODBUJANJE ZAPOSLOVANJA INVALIDOV" zapravu 613€ v Veneri? se mi zdi bol bizarno kor tistih 55€ od sodišča

  • Realist 16:34 23.avgust 2011.

    No potem se pa sprašujemo zakaj je Mobitel vodilni po tržnem deležu? Če bi upoštevali cene, lahko preverimo tarife.si in skoraj vedno meni vrže ven Tušmobil kot najbolj ugoden. Zanimivo. Če bi bil javni razpis za državno upravo korekten, tega ...prikaži veča podatka zgoraj ne bi bilo.

  • allstarr111 21:19 23.avgust 2011.

    @DonSepossTuš mobil zame ni operater, kogarkoli poznam ki ima tuš mobil še vsak je jamral. Meče ven, ne dobiš zveze ker piska da ni dosegljiv ali pa da ima kao ugasnjen aparat, a človek sedi poleg mene, ne vem kako ...prikaži več imajo porihtano, ampak me ne vidijo pa če je zastonj.

  • Dixon 15:53 23.avgust 2011.

    Ja sej to je tudi razlog zakaj Mobitelu še gre, ker če ne bi bilo države bi glede na to kaj ponuja in kakšne pakete ima, že zdavnaj propadu. To bi morali že zdavnaj omejit in dati priložnost tudi ostalim. ...prikaži več Jaz osebno menim, da je Tušmobil trenutno najboljši in najcenejši mobilni operater v Sloveniji, v zadnjem času so res naredili nekaj zelo zanimivih in cenovno dostopnih paketov, pa še telefone imajo res hudo. Največ pa trenutno vlagajo tudi v tehnologijo, kar se jim bo enkrat zagotovo obrestovalo!

  • dino.sepe 17:52 23.avgust 2011.

    Tukaj pri teh cenah in ugodnostih naših operaterjev pa res ne rabiš bit posebej pameten da ugotoviš, da je Tušmobil najbolj ugoden. Mobitel se itak že od samega začetka preživlja na račun države, Simobil pa si itak že skozi sam ...prikaži več jamo kolplje. Na Tušmobilu res znajo delati in upam, da bo tako tudi v prihodnje.

  • zic 22:27 23.avgust 2011.

    javna uprava troši v Sloveniji in če se še to neha, potem se lahko zapre 3/4 podjetij...sploh ne vidim nič slabega, denar kroži in to je to...se ga ne nosi vn ampak ostaja doma...ne vem kaj vam ni jasno...ko bodo ...prikaži več še JU nehali trošit, se lahko samo zaprejo vrata raznim firmam....tudi zaposleni trošijo v Sloveniji in lepo denar kroži....ko se to vse neha bo še težje, verjemite....adijo trošenje srednjega razreda, pol bo pa šele hudič.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.