Zdravje /zdravje/prehrana
206 ogledov

Preverjali dvojno kakovost enajstih živil: To so rezultati

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • KOJAK 22:06 16.maj 2017.

    Novinar je članek napisal ZELO POVRŠNO. Naj pojasnim: Vse izdelke za raziskavo so bumbarji kupili v Sloveniji. Če je bilo na izdelku več "zahodnih jezikov" so izdelek upoštevali kot izdelek za zahodni trg, če je bilo gor več vzhodnih "jezikov" ...prikaži več so ga upoštevali za vzhodni trg. Potem so to primerjali. Skratka VSI TESTIRANI IZDELKI SO BILI KUPLJENI V SLOVENIJI.... JEBEŠ TAKO RAZISKAVO.

  • mph 22:14 16.maj 2017.

    Kakšna farsa od analize. In nekdo je za to trošil davkoplačevalski denar!

  • jozicamurn 19:06 16.maj 2017.

    Hočejo pomiriti javnost in nam prikrivajo prave podatke, zato ker smo hlapci večjih sil in zato ker nam nočejo povedati da je to pač tako in da naj se sprijaznemo s tem, da nas uničujejo in zastrupljajo ALI pa bomo ...prikaži več lačni in umirali od lakote. To pa je, če imamo več uvoza kot izvoza in pa zato ker imamo velike davke na delavca (stroške delavca), namesto da država poskrbi da so naše lokalne narejene zadeve cenejše in naši delavci bolj plačani z zmanjšanjem stroška/davkov na delavca. Lopovi eni in banditi, ki nič ne naredijo za lastne državljane in si drugje ustvarjajo svojo prihodnost iz tistega kar uspejo ukrasti malim ljudem.

  • Tin 20:36 16.maj 2017.

    Mešate jabolka in hruške da bi zameglili bistvo.Nas potrošnike zanima zakaj se pri nas prodaja nutela za vzhodni trg ,ki se vsaj po mojem okusu precej razlikuje od tiste ki jo kupim v Šparu v Avstriji.da ne govorim da je ...prikaži več pri nas dražja.To nas zanima ne pa deklaracija,to naj pa zanima inšpekcije a nede

  • Avatar roksa
    roksa 07:51 17.maj 2017.

    Upravo za varno hrano bi morali ukinit, ker ni kos svoji nalogi...

  • Dixon 08:09 17.maj 2017.

    Ta Uprava, sploh pa novinarji ste včasih tako nesposobni. Ubadate se z deklaracijami... Dajte se raje osredotočit na SKRITE trans-maščobe v izdelkih, ki jih Mercator uvaža iz Balkana, natančneje iz Hrvaške!

  • dusan72 01:12 17.maj 2017.

    Ampak res ne vem, a se nekdo norca dela iz nas ali so res sami nesposobneži???NIHČE ni rekel, da izdelki NE USTREZAJO temu, kar je na njih napisano (deklaracija) ampak,da so DRUGAČNI za naš trg !!!Enostavno bi ...prikaži več se nekdo (potrebujete samo ENO osebo - če vas bašejo "stroški se sam z veseljem BREZPLAČNO odpeljem iz Ljubljane in vam nabavim 10 ali 20 artiklov... še sam jih PLAČAM, če je potrebno) zapeljal čez mejo v Avstrijo recimo, kupil tam Nutelo, pralni prašek, bonbone, kondome kaj ti vem kaj vse je na tapeti... Vi pa samo naredite PRIMERJAVO in enkrat za vselej potrdite ali ovržite govorice, da je recimo Nutela (ta primerjava je največkrat omenjena) iz Mullerja ENAKA kot tista iz recimo SPARA !!! Zelo preprosto. Vsak prvošolec bi razumel, kaj ljudje pričakujemo od vas.

  • sasquatch 11:30 17.maj 2017.

    naredili so neko peverjanje, ki nima zveze s tistim, kar bi morali narediti samo, da zaslepijo potrošnika in da zgleda, da se na Upravi za varno hrano nekaj mrda. nekdo je pač del provizije, ki jo dobi pri uvozu teh ...prikaži več izdelkov, namenil za to, da gre preiskava v drugo smer. kar pa se tiče novinarskega vladnega trobila, ki je sestavilo članek - vsaj naslov naj popravi in zamenja besedi "dvojno kakovost" z besedama "skladnost deklaracij". aja... potem članek izgubi pomen in ovce ne sledijo na tisti pašnik, na katerega se jih vodi.

  • Avatar praufo
    praufo 18:34 16.maj 2017.

    me pa res zanima, če so našli izdelek, ki ne vsebuje soje, ker to bi bilo pa škandalozno

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.