Slovenija /slovenija/crna-kronika
35 ogledov

Pri Sv. Primožu pes napadel dečka

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žvižgač 12:06 08.marec 2015.

    Vsakemu debilu je jasno, da nima kaj početi okli psa, ki ga ne pozna, zato bi nagobčnik namontiral kateremu od komentatorjev. Noben pes ne napade brez razloga, sploh pa normalno vzgojen staford je zelo zaščitniški do vseh otrok. Jaz imam ...prikaži več 4 leta staro samico in bi se lahko gibal z njo odvezano, ker je popolnoma neagresivna in živa igrača.

  • Lavdan 11:01 08.marec 2015.

    Pes je bil na vrvici in brez nagobčnika. Pes brez nagobčnika v javnosti nima kaj iskati. Lastniki takih psov so zreli za psihoterapevtsko obdelavo.

  • Žvižgač 11:10 08.marec 2015.

    Ti tudi, ne zanima te kaj je deček počel okoli psa na vrvici.

  • puksicd 11:37 08.marec 2015.

    To sploh ni pomembno, Blebetač ... Pes je nevaren in je napadel otroka, poleg tega pa je lastnica totalna kuzla. Upam, da jo čim prej najdejo in ustrezno kaznujejo.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:50 08.marec 2015.

    Če bi bil političarka bi se še zdej delala Francozinjo. Ampak ker ni politik jo je pa celo mal zapekla vest, kar od naših politikov ne bi bilo nikol za pričakovat.

  • puksicd 12:45 08.marec 2015.

    Dejansko. Blebetač, če je kdo debil, si to ti. Debili vzgajajo debilne in smrtnonevarne pse in potem še jih na podlagi lastnih debilnih napak zagovarjajo. Debil.

  • Papaja Popi 13:43 08.marec 2015.

    Imamo psa, vendar je vedno na vrvici pa tudi nagobčnik ima.Nevaren pes brez nagobčnika je orožje in upam, da lastnika kaznujejo z ustrezno visoko kaznijo.Psa je pa treba usmrtiti, ker ko enkrat okusi človeško kri ga zelo težko ...prikaži več socializiraš.Vedno je nevarnost, da še enkrat napade, brez opozorila.

  • mph 23:00 08.marec 2015.

    Ah, en se je le našel, ki bi mu bilo vseeno biti zaprt v prostoru s podivjano čivavo ali pa s 50kg pitbulom. :-)

  • PasjiDrekiVsepovsod 08:46 09.marec 2015.

    PasjiDrekiVsepovsod

  • PasjiDrekiVsepovsod 08:47 09.marec 2015.

    PasjiDrekiVsepovsod

  • mph 09:32 09.marec 2015.

    Dva. Ha ha ha ... :-)

  • markus 15:46 08.marec 2015.

    A ste bili zraven in ste videli, kaj se je zgodilo? Če niste, ne pametujte. Dostikrat vidim primere, ko tudi otroci niso povsem nedolžni. Dražijo pse, v njih mečejo predmete. Že videl na lastne oči in to so ...prikaži več si upali početi tudi večjim, tudi nevarnim psom, ne le manjšim. Lahko, da je v tem primeru deček bil resnično žrtev agresivnega psa, vendar pa hočem povedati to, da tudi otroci niso vedno ravno sončki. Pri nas je nemalo mučenja npr. majhnih muckov s strani otrok. Sigurno je ta lastnica v prvi vrsti odgovorna za svojega psa. O tem ni nobenega dvoma, vendar pa starši pazite tudi na to, kaj počnejo vaši otroci. Le to hočem povedati. Pes kar tako ne ugrizne.

  • mph 17:24 08.marec 2015.

    Hmm, del posta izginil, zato na kratko. Za volčjaka so potem veterinarji ugotovili epilepsijo ali nekaj takega, v glavnem napadal je vse po vrsti in postal nevaren tudi lastnikom. Če bi imel jaz takrat 8 let bi mi pregriznil vrat. ...prikaži več Dejstvo. In v drugem primeru me je povsem neprovocirano, ko smo hodili skupaj o vrtu proti hiši pri drugem prijatelju, napadel njegov zlati prinašalec. Sem se parkrat za dlako izognil zobom dokler ga ni lastnik obvladal. Si lahko mislim kaj bi bilo iz enega otroka. Potem sem šele izvedel, da mu to ni bil prvi tak napad iz čistega mira, malo za tistim pa je izginil od doma in ga niso več videli. Ne rečem, verjetno tudi kakšno obolenje. Ampak dejsto je, da je čisto nekaj drugega, če se strga pudlici ali čivavi ali pa 50kg mišic enega pitbula. Dejstvo, vzgoja gor ali dol.

  • mph 17:20 08.marec 2015.

    Se strinjam pravzaprav skoraj v vsem s tabo, razen v zadnjem stavku. So psi, ki kar tako ugriznejo, če so agresivni, včasih je že dovolj, da nekdo mirno hodi po ulici in po - oceni psa - morda preblizu hodi ...prikaži več njegovemu lastniku. Oz. kdo bi vedel, kaj se mu plete po glavi. Jaz pa sem imel tudi dve slabi izkušnji. Kot otroka me je sicer ne premočno od prijateljev in takrat bi rekel, sem bil sam kriv oz. nisem opazil, da mu božanje ne paše. Drugače se nisem bal niti najbolj divjih psov in sem se skoraj z vsemi lahko družil. Prijatelji so jih celo vzgajali. Potem pa sem imel kot rečeno dve zelo slabi izkušnji na srečo kot odrasel, ker če bi bil otrok, bi vsaj v enem primeru bilo verjetno po meni. Ko sem odhajal od prijateljev kot vedno, je nenadoma z divjim renčanjem skočil vame in kot ponorel začel šavsat volčjak od prijateljev, ki so ga komaj obvladali, malo, da ni tudi njih. Tudi sam sem se z njim že igral, me je poznal od malega. Potem se je sicer umiril ampak je napadal še naprej ljudi.

  • Lavdan 12:35 08.marec 2015.

    Ti si živ dokaz, da je lastnik takega psa potreben psihiatrične obdelave. Če bi ta pes imel nagobčnik, bi lahko otroka kvečjemu odrinil, če ga lastnik ni sposoben zadržati. Zato raje razmisli kdo je debil, saj tveziš bedarije.

  • romy 15:46 08.marec 2015.

    žvižgač,tudi mene je ugriznil pes nevestnega lastnika in sicer že pred 25 leti. ne boš verjel,še vedno imam nek strah pred večjimi psi,tako da fantek...ne bom pa napisal kaj ti privoščim!!!

  • bodica 08:46 09.marec 2015.

    Milijon psov - milijon karakterjev - dva nista enka - enako kot ljudje...Tudi nekateri ljudje so bolj agresivni, živčni, nestrpni, za razliko od psov pa tudi maščevalni in hudobni.Pes reagira instinktivno zato je zelo težko reči zakaj je v tistem ...prikaži večm primeru tako reagiral. Lahko je dovolj le gesta, ki si jo pes narobe tolmači..Pes napada, ko se počuti ogroženega, ali pa brani svoj teritorij ali položaj v krdelu (kar v tem primeru gotovo ni bilo) - tu ni velike filozofije.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.