Slovenija
77 ogledov

Prižgali so sveče in zahtevali grbine

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 11:21 23.september 2014.

    Sem prišel ravno iz MC . Ne boste verjeli , tam ko je konec Monaca proti Mentonu, , ko si človek misli , da je rešen vseh napetosti vožnje , stoji kamera radar , ki slika vse , ki prehitro ...prikaži večo zapustijo Kneževino . V 20 sekundah se je 2x zabliskalo, omejitev je pa 50km.

  • 4krogci 08:02 19.september 2014.

    Treba je smrtna žrtev da se neki spremeni ane?? Stalni stacionarni radar in stvar rešena! Samo zakaj se pa ne omeni tudi da je on speljal na cesto in njima zaprl pot?Vsi novinarji se osredotočate zgolj ...prikaži več na eno stran, da bi pa pogledal celovitno zadevo vam pa ne znese ane?? Pa tuki ne zagovarjam nobenega!! Sam nakoncu bo pršlo do tega da nebo noben nič kriv! oz kazen za prehitro vožnjo in tle s ebo koncalo!

  • Žurnalček 11:13 23.september 2014.

    Ne more se nekdo pravilno vključevati na glavo -prednostno cesto , če s tem povzroči karambol!!!!!!!! Zato ne iskrivljajte dejstev in zavajajte vaših bralcev !!!! Kdo in zakaj želi spremeniti dejstva in razlog za nesrečo in to naprtiti nekomu , ...prikaži več ki se je vozil po prednostni ulici , pa makar se ta vozil po prednostni cesti po dveh kolesih ali pa vzvratno !!

  • mucek4 19:52 18.september 2014.

    Dragi krajani. Rešitev je sila preprosta. Za vsak avto, ki se vam zdi da divja (torej mnogokrat na dan) pokličite številko 113. Policaji so se po dolžnosti dolžni odzvati na vaš klic in z veseljem bodo postavili radar oz. inkasantsko ...prikaži več postajo. Ko se poberejo. pokličite znova. Dan in noč. Vsakič eden. Verjemite po 14 dneh bodo vsi vozili kot po jajcih.

  • mucek4 07:37 19.september 2014.

    Glej @Skippy pluske in minuske na mojem komentarju. Ljudje imajo željo omejiti promet za ostale, zase pa ne. Kazni nočejo, bi ležeče policaje, da se tisti s terenci še vedno lahko furajo....

  • dd1307 18:31 28.september 2014.

    Ja res je dejansko on zapeljal s stranske na prednostno. Samo je razlika a nekdo pelje po tej cesti 50-60kmh ali pa 100-120kmh. Sigurno je videl luči od daleč in potegnil, v resnici pa niti ni imel šans potegnit, ker ...prikaži več sta bila sigurno 2x hitrejša - torej dvakrat hitreje v njem. Verjetno si šofer, tako da veš kaj govorim. Oceniš, da je nekdo še dovolj daleč in potegneš - hitrosti pa v tisti sekundi ne boš tako zlahka ocenil. In to te zjebe. Tako da tehnično ju v okviru dovoljene hitrosti niti ni izsilil, da sta pa 2x hitrejša, pa ni več njegova krivda. Omejitev 50 je z razlogom: ker ljudje speljujejo iz stranskih ulic in pri 50kmh je avto z ocenjene razdalje dovolj počasen, da spelješ varno. Pri 100 in več kmh, pa ne. Zato tam ni omejitev 100. Tako da tvoj argument, da sta bila pač na prednostni, enostavno ne zdrži. Ni samo absoluten pogled. To se lahko zgodi komurkoli.

  • Skippy 07:19 19.september 2014.

    V Avstriji pa so odstranili pravzaprav vse hitrostne ovire. Te so ostanek kakšnih drugih časov.Če kdo divja, je potrebno uloviti le-te - in za te namene imamo redarje in policijo. Ni zaradi nekaj divjakov potrebno kaznovati vseh, kot ...prikaži več se sicer rado počne v tej državi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.