Slovenija
2433 ogledov

Priznala, da sta gojila konopljo, a nista bila obsojena

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • popokatopetl 11:56 19.december 2018.

    Poslanci prosim čimprej uredite da bo lahko tale Jašar legaliziral posel in da bo smola nadzorovane sestave na voljo v lekarni.

    • Avatar vec
      vec 13:11 19.december 2018.

      sj je že, CBD olje po ceni mislm da 3000 eur za flaško, ga dobiš v tavečjih lekarnah

    • popokatopetl 13:42 19.december 2018.

      Mislim tudi na THC, ker je pri _nekaterih_ bolnikih deluje kot analgetik in antidepresiv, v nekih študijah (še ne na ljudeh) naj bi tudi zdravil določene vrste raka. Seveda ne bo kej ceneje kot je zdaj CBD. Ampak trenutno v ...prikaži več praksi razen od peščice specializiranih zdravnikov ne moreš dobit niti če sam plačaš (na beli recept), nočejo slišat, čeprav je sintetična oblika kao legalna in čeprav jim bolnik stokajoč počasi umira, dajo morfij potem ko postane moteče glasen ;(

    • Avatar Leon
      Leon 15:50 19.december 2018.

      @vec......ni točno tako ! Si navaden provokator .

    • Avatar Leon
      Leon 15:52 19.december 2018.

      Vprašajte tiste ,ki so prestali kemoterapijo ali si ponovno želijo tovrstne terapije ?

    • Avatar vec
      vec 17:00 19.december 2018.

      @Leon e nisem, klikni na link in si detaljno oglej izdelek in račun iz lekarne UKC Ljubljana https://goo.gl/SZKaVk

  • Avatar Leon
    Leon 11:33 19.december 2018.

    Višja tožilka Januša Kušar Rotman je danes napovedala ponovno pritožbo, ker vztraja, "Konoplja zaenkrat v Sloveniji ni legalizirana. HALO Januša ,tudi korupcija in kraja državnega premoženja sta prepovedani ,pa jih nihče ne preganja ali pa se delajo kot ,da jih ...prikaži več preganjajo ,zato da kasneje iztržijo visoke odškodnine . SODSTVO bi moralo odgovarjati z vsem svojim premoženjem potem bi bilo manj vsega tega .

  • popokatopetl 11:54 19.december 2018.

    Kaj če bi se rajši posvetili vprašanju zakaj kljub temu da je že dobro znano da konoplja nekaterim bolnikom zelo pomaga in je uporaba konoplje za lajšanje življenja bolnikom delno legalizirana, bolniki še vedno de facto ne morejo legalno do ...prikaži več nje? Res ni vprašanje za tožilstvo in sodišče, bolj za poslance in zdravnike. Neki izgovori na mednarodne konvencije, ampak zdaj je legalno že celo marsikje po ZDA. Ne zagovarjam masovnega rekreativnega puhanja, ampak ne verjamem da je slabše od alkohola.

    • Pepe007 12:47 19.december 2018.

      Konoplja dokazano povzroča shizofrenijo, ampak pri na smrt bolnih tak stranski učinek ni pretirano zaskrbljujoč. S konopljo ali brez ne bodo dočakali tistih 10+ let, da se razvije.

    • popokatopetl 13:31 19.december 2018.

      Ne bi zdaj tu kaj dela in kaj ne ker niti ni dobro raziskano. Žal sem videl da mnogo onkoloških bolnikov zelo trpi in jim standardna medicinska terapija slabo pomaga. Nekaterim (ne vsem) konoplja bolje, ampak večina zdravnikov z njo ...prikaži več noče imet opravka. Ker ni po doktrini, nimajo izkušenj in imajo rajši pokrit hrbet (če umre po doktrini vse ok, če umre "alternativno" pa ne)!!! Če bi jo uporabljali nadzorovano, bi tudi lahko ugotovili, če in vivo kaj pozdravi (in vitro neki dokazi so).

  • gorilamagila 14:46 19.december 2018.

    Res sodniki in tožilci se ukvarjajo s kurjimi tati in bi jih v zapor vse prave lopove pa obsojajo pogojno. Male se spravite k sebi vi in vaš sistem.

  • Holly_Blake 16:48 19.december 2018.

    Po zapustitvi mojega prejšnjega dela pred 2 meseci, sem imel nekaj sreče, da sem izvedel o tej spletni strani, ki je bila za mene varčevanje z življenjem ... Ponujajo delovna mesta, za katere lahko ljudje delajo na spletu iz svoje ...prikaži več hiše. Moja najnovejša plača po tem, ko sem delala za njih 4 tedne, je bila za 28397 $ ... Neverjetno stvar je, da je edina stvar potrebna preprosto tipkanje in dostopp d0 interneta ... Preberite vse o tem tukaj ..... >>>>>>> www.Internet43.Com

  • Janez Janezz 22:03 19.december 2018.

    Upoštevali so olajševalne okoliščine, ki niso bile omenjene, Jašari je opravljal koristno delo v času granitne revolucije, Dvojna marila, če ne bi bil kockar bi sedel.

  • maresem 12:19 19.december 2018.

    Sodišča... rajši se ukvarjajte džihadističnimi kriminalci, ilegalnimi migranti in ostalo parazitsko bagro in ne z neomembe vrednimi konopljari. Se ne boste, ker vas je strah... ritke.

    • perhan63 12:40 19.december 2018.

      sej bi lohk bil po priimku sodeč.. Sanjin Jašar...proklet prevratnik rdeč..v čuzo z njim

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.