Slovenija
3439 ogledov

Psihiatrična zdravila je vrgel v koš

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 11:54 13.december 2015.

    Taki "nasveti" so naravno kriminalni in zaslužijo sodni pregon. Še za skoraj vsako žrtev shizofrenika so ugotovili, da je že bil na zdravljenju, bolezen je bila pod kontrolo, potem pa je postal pameten in je nehal jemat zdravila, ... posledice ...prikaži več pa morajo nosit drugi.

  • Francissco 13:48 13.december 2015.

    Pa se je ta novinarka, ki je to napisala in propagira vprašala, kaj se bo zgodilo v krogu naključnega bolnika če samo en ta bolnik neha jemati tablete? Ta bolezen ni kar tako ena psihična motnja ali pa kar tako ...prikaži večo ena depresija, za katero naj bi bolehal kakšen znanec zgornje novinarke. Ta bolezen je neozdravljiva in nevarna drugim ljudem. Vsak, ki bo trdil drugače je šarlatan, pa ima lahko zaradi mene nevemkakšen naslov ali naziv.

  • 4krogci 13:19 14.december 2015.

    Sej mogoče kakšen res preživi brez neumnosti brez zdravil ampak teh je zelo malo! taprvo dajo v medijih tak nasvet, naj se vrže zdravila stran, potem ko pa pride do kakšnega umora (ni jih malo na tak način) so pa ...prikaži veča vsi drugi krivi, sam kdor je predlagal da se ne zdravi z zdravili ne!

  • zlatane 00:35 25.januar 2016.

    31 let sem že pacient s šizofrenijo in lahko povem, da ni vse vedno tako, kot se javno govori in piše. zbolel sem zaradi nasilja osebe, ki se nikoli ni šla zdravit in je imela kar nekaj hudih duševnih bolezni. ...prikaži več po njenih navodilih so mi dajali zdravila, ki ne sodijo skupaj, potem mi je naredila antipropagando, ko je razlagala povsod o moji diagnozi, ni pa pometla pred svojim pragom, zato stežka pridobim prijatelje. stežka sem pridobil zdravnika, ki mu končno lahko zaupam. skratka bil sem vedno žrtev v življenju in ne napadalec, kakor nas obravnavajo, da smo nevarni drugim. ja svojca lahko ubiješ, če ne jemlješ zdravil, samo takega svojca, ki ti dela neizmerno zlo, da ne bo pomote. jaz imam družino, ki jo imam rad, sigurno, da jih ne bom ubijal. pol pa se vprašajte kdo je nevaren sebi in kdo pravzaprav drugim

  • Tatjana Filipič 08:10 04.februar 2016.

    Shizofrenija ni ozdravljiva. Tale intervju pa je slab. Predvsem za shizofrenike in njihove svojce, ki si želijo, da bi bolnik ozdravel. Brez zdravil ne gre, lahko pa, da je imel tale vaš Will Hall kakšne psihotične epizode, ki ponavadi kratkoročno ...prikaži več nastanejo ob jemanju nedovoljenih substanc in lahko trajajo, a se ne razvijejo v shizofreno stanje. Vendar pa imajo podobne lastnosti.http://beremzivljenje.si/index.php/obcutljivo-diagnoza-shizofrenija/

  • mph 08:24 13.december 2015.

    99.99% takih primerov verjetno konča z umorom bližnjega ali naključnega. Zato je ta članek totalna norija. In poznam celo par primerov znancev, ko se je parkrat za las zaključilo srečno in ne z umorom., ko je sorodnik oz. sorodnica nehala ...prikaži več jemat zdravila. Pri shizofreniji je ravno najbolj nevarno nehat jemat tablete, ker se izgubi stik z realnim svetom. Zelo malo verjetno, da je ta sicer ime ravno shizofrenijo.

  • bingo11 10:06 13.december 2015.

    Najbrž še en šarlatan!?! Za šarlatanstvo smo pa v Sloveniji, ker nam je bilo v prejšnji državi vse podobno "pepovedano", zelo dovzetni. BLJAK!!!

  • dragec 12:42 13.december 2015.

    Vidi se, da mu manjkajo deske

  • malonaokoli 09:36 16.marec 2016.

    so posamezniki ki z nepojasnjeno obliko lahko pomagajo sebi, ni pa nujno da postopek vpliva tako blagodejno tudi na dugega...verjetno je opisani pacient imel veliko srečo ob dejstvu, da bolezen ni bila v najhujši obliki motnje...vsekakor je za družbo in ...prikaži več posameznika vedno dobrodošlo da sebi pomaga, da živi bolj kvalitetno...prodajanje lastnega uspeha pa ni ravno inteligentno, ker marsikomu lahko škoduje prekinitev terapije.

  • Brigita Pahor 07:08 20.december 2015.

    Ni tako enostavno. Odvrzi zdravila, poslušaj svoj glas, sledi videnemu. Imam sosedo, vidi, sliši, česar ni ! Divjala, kričala, po dvorišču tekala in se prepirala z ljudmi.Še danes, ko je pod kontrolo vidi in sliši marsikaj. Videla je ...prikaži več ljudi v hiši, kradli so, prezidali podstreho, prepletli stole, ko pa smo ji rekli, kje so, je rekla, do so pobegnili skozi luknjo v zidu, cca 10x10 cm. Je to zdrav človek ? Za mene ni !Lahko je nevaren, potreben ustreznega zdravljenja. Okolica ga odklanja, zapira se vase, preži na vsakem koraku.

  • Katja Sheikh 14:45 06.marec 2017.

    https://www.facebook.com/groups/BolezenInLjubezen/?ref=bookmarks

  • Avatar Leon
    Leon 20:02 13.marec 2016.

    Še en strokovnjak ,ki je nedolžen dokler mu ne dokažejo krivde ! Nisem kriv !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.