Slovenija
460 ogledov

"Rakavi bolniki so nenehno izpostavljeni manipulacijam"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Papaja Popi 09:05 23.januar 2015.

    Ker so rakavi bolniki in ostali težki bolniki pripravljeni narediti vse za svoje zdravje, je zelo lahko z njimi manipulirati in jih goljufati, da kupujejo tisto kar ne rabijo in kar jim ne pomaga.

  • Janez_53 09:19 23.januar 2015.

    Pojavljajo se tudi brezvestneži in izkoriščevalci, ki prodajajo hudo bolnim ljudem razne naprave - na primer za "frekvenčno terapijo" in izsesajo od ljudi okrog 1000 € (mogoče sedaj že več) za neučinkovito napravo! Ampak to je pač davek na demokracijo ...prikaži več in neučinkovito državo, ki ga pač mnogi plačajo z življenjem.

  • mph 17:14 23.januar 2015.

    To, kar je dobila, je očitno potem za naše šarlatanstvo ali šamanstvo, ker kar sem bral ni šlo samo zato, da trenutno ni plačljivo ali implementirano kje pri nas, ampak je "uradna" medicina precej skeptična. In to v ničemer ne ...prikaži več spremeni mojega poznavanja teh ljudi, en je bil kar dober znanec, ki so vsaj skoraj brez večjih problemov le preživeli precej dlje. Brez skrbi pa drugače, kot je zame farmacija neke vrste mafija, je to postala tudi alternativa, da prav v vsako neumnost (beri npr. homeopatijo) ne verjamem.

  • moder 08:22 23.januar 2015.

    Propaganda financirana s strani farmacije. Ne poznam omenjene diete, poznam pa kako dela farmacija,... Goebbelsove mokre sanje je tale zlovenija...

  • Janez_53 09:46 23.januar 2015.

    "Davek na demokracijo" mislim v tem smislu, da danes lahko vsak prodaja, kar si izmisli, če le najde dovolj lahkovernih ljudi. Nikomur namreč ni potrebno, da bi za razne "pripomočke" potreboval kakšne certifikate, ki bi dokazovali, da je zadeva preizkušena ...prikaži več in v resnici deluje. V bivši Jugi je bilo takšno "nategovanje" precej oteženo, če že ne onemogočeno.

  • francek 12:49 23.januar 2015.

    Kako pa za svoje napake odgovarjajo bogovi v belem?

  • mph 12:20 23.januar 2015.

    No, poznam vsaj tri primere, ki so z alternativno terapijo na koncu vseeno umrli, vendar dobro leto do leto in pol ZATEM, ko so jim zdavniki napovedali pogreb. Po drugi strani pa poglejmo primer pediatrinje iz Kopra, ki je zbrala ...prikaži več denar preko dobrodelnih akcij, da je šla na Kitajsko na neko posebno terapijo. Pred kratkim je bil članek, ko je prišla domov, potem pa gre nazaj, da se ji je stanje BISTVENO popravilo. Upam, da bo tako tudi ostalo do konca. Uradna medicina jo je sicer "pokopala" že lani. Je pa res, da je napihnjenosti na obeh straneh preveč.

  • smrekar1 12:48 23.januar 2015.

    Tisto z zdravnico na kitajskem je manipulacija na kubik. Namreč ni dobila nobenega alternativnega zdravljenja, temveč eksperimentalno biološko zdravilo. Dobiva nekaj, kar bo čez nekaj let (upamo) standardno zdravljenje njene bolezni. Pa ne zaradi neke magije, ampak zaradi znanosti, oz. ...prikaži več če že hočeš "uradne" medicine. Samo šarlatani to potem prodajajo kot alternativo, ker hočejo pristaviti svoj lonček.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.