Slovenija
20 ogledov

Razpad koalicije zaradi rdeče zvezde?

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Darko 17:41 21.junij 2012.

    žurnal ima željo da koalicija razpade in poveličuje titeka

  • Bizgec 17:49 21.junij 2012.

    In spet bo parlament (v celoti) skupaj z mediji dosegel, da se bomo slovenci na smrt skregali, da se bo o neki prakticno trivialni temi (ce jo primerjamo recimo s problemom gospodarske krize) govorilo par dni. Medtem se bodo pa ...prikaži več za zaprtimi vrati sklepale kupcije, kako se dodatno preliti drzavni proracun v zasebne zepe vseh moznih politikov.

  • albert 18:28 21.junij 2012.

    Tako je Bizgec. Firerju mal škripa pa mu gre zvezda na živce.

  • Lavdan 19:17 21.junij 2012.

    Sami ne cenimo praznikov, če so trgovine odprte in se kregamo kdo bo smel biti na proslavi in kdo ne. Drugače je večina teh gospodov, ki sedijo v vladi, v državi z rdečo zvezdo zastonj diplomirala in kar nekaj je ...prikaži večje bivših komunistov, ki pljujejo na svojo prehojeno pot.

  • Senior 19:17 21.junij 2012.

    Sami koritarji!

  • dragec 09:27 27.junij 2012.

    Predlagam, da naslednje proslave prganiziramo v obliki koncertov s plačanimi (in ne VIP) vstopnicami ter brez zastav in praporjev (nastopajoči, Atomik - harmonik, Sidartta .....). za jedačo in pijačo bo potrebno plačati!!!

  • Senior 18:58 21.junij 2012.

    Si pe res en velik BUTEL!

  • hrenroman 18:30 21.junij 2012.

    Dobra poteza! Janša je dal svojim zaveznikom Virantu, Erjavcu in Pahorju možnost, da si s kritiko njegove odločitve znova pridobijo volilce z levice! Pa ne bo šlo, mar ne?!

  • BepaJoseph 18:44 21.junij 2012.

    Zver-tole vam je pa mal ušlo...Sorry ampak število padlih pod streli vojakov s simboli Jugoslavije je kakorkoli se to tragično sliši parska izravnava proti številu padlih,ki so padli v NOB... In če ne bi bilo NOB, se ne bi mogli ...prikaži več od česa osamosvajat. Dej nehajte ga vsi skupaj srat in jezit narod. Povabite tja še vse,ki bi želeli priti (ker nas ostalih itak ne bo...) , odelajte to proslavo,potem pa marš nazaj delat,ker ste izvoljeni,da boste kaj naredili, oz. vsaj kaj več kot sanjač Pahor...Erjavec-vi pa ne najedajte...ko ste šli v koalicijo ste vedeli,da se bodo za potrebe zameglejevanja uporabljali tudi taki triki in ne sedaj spet nekaj grozit...pa saj ne morete vsakič vstopat v neke koalicije,potem pa nekaj nergat... sem mislila,da ste bolj sposobni glede na to,da se čutite sposobni biti minister za bilo kar je pač na voljo....

  • Senior 19:16 21.junij 2012.

    Potrebujemo novo vlado,ki bo spoštovala NOB in se dokončno opredelila o izdajalcih slovenskega naroda. Vladi je uspelo popolnoma razdvojiti Slovence in je samo vprašanje časa, kdaj bo udarilo, kajti beda naroda je vsak dan večja, za kar pa naši vladi ...prikaži več sploh ni mar. Kje so nova delovna mesta, ki jih je JJ obljubljal? Nikjer in jih tudi ne bo, ker vlada nima strokovnjakov za rešitev gospodarstva. Imamo vlado, ki razdvaja Ljudi in seje sovraštvo. Do kdaj bo to še trajalo?

  • sprehajalec 22:45 21.junij 2012.

    Praviš Lavdan Pozitivna Slovenija, ta spoštuje Brkota in vrednote. Zakaj Danska in Luxembugg, pa še kdo nima te dileme vsako leto? Pa ne govorijo nemško, kot je danes navada govoriti če bo bil drugačen redosled dogodkov, kot pred 70 leti ...prikaži več na teh prostorih?Lej Zoki ni kompetenten govoriti o tem. Samo zato gre.

  • ghz891 05:41 22.junij 2012.

    "Stanovnik: Kot če bi kristjanom prepovedali nositi križ"Čakaj malo a nismo ateisti?"Odločitev odgovornih obžaluje in poudarja, da bi morali biti na vseh državnih proslavah v bodoče vključeni vsi simboli naše državnosti."Torej še kakšni simboli ...prikaži več Karantanije, Habsburžanov, Prvega Francoskega Imperija Avstro-Ogrske, SHS, Nemškega rajha, Domobrancev, borcev NOB, Jugoslavije. Namreč prav vsi so odgovorni in potrebni pogoji za današnje stanje v državi. Brez nemške okupacije nebi bilo NOB, brez Habsburžanov bi imela naša kultura drugačne vrednote itd. Me prav zanima če imajo dovolj zastav :)

  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 21:09 21.junij 2012.

    prvo kot prvo, borcev, ki so sodelovali v vojni so zdaj stari vsaj 88 let,verjetno jih je zgolj za peščico,nihče od njih ni sposoben nositi zastave,ostali "borci s titovkami" pa so borci za prihvatizacijo in ...prikaži več na take proslave absolutno ne sodijo,drugo kot drugo,folk ali ne vidite, da vas s temi partizani in domobranci oblastniki dvajset let nategujejo kot zajčke,da lahko v miru lepo kradejo naprej.

  • 1111 18:53 21.junij 2012.

    ...no no...veliki Ivan na pohodu...upam, da se mu noge polomijo!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.