Slovenija
67 ogledov

Razveljavljen razpis štipendij za deficitarne poklice

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirac 18:52 27.avgust 2015.

    tudi prvošolci imajo lahko vse oblike in variante štipendij, da ti bo jasno "OF".

  • Papaja Popi 09:44 27.avgust 2015.

    Res so bedaki.

  • macola 22:23 27.avgust 2015.

    Ravno poslušal Kopačko....marš, baba nesposobna! Da ti jamra tam, da bi morali prej zakon popravit, da bi lahko po bolj pravičnih kriterijih delili....ja kdo hudiča pa predlaga zakone?, A ne bi prej zakon uredili in potem delili? Ne, žal smo ...prikaži več šele sedaj dobili ta denar.....pa jeb..... baba neumna....kdo pa vladi "reže" denar? Adijo pamet!

  • kapibara 22:52 27.avgust 2015.

    Franci, a boš zrihtal eno preko reda.. ??

  • OF 11:04 27.avgust 2015.

    Se strinjam. Sploh pa razpis za 1.000 štipendij, na ???? tisoč vpisanih za te poklice (baje je bilo vlog za štipendije 6.000, pa se verjetno niso vsi od vpisanih prijavili) in to po kriteriju kdor prej pride prej melje - ...prikaži več po mnenju Sklada, ki je ta razpis pripravil, je ta kriterij OK, saj imajo socialci in nadarjeni že itak na voljo štipendije, srednja raja pa naj se jebe v vrsti.

  • yeah 08:45 29.avgust 2015.

    Ne znanje pa letnik vpisa pa ne vem kateri pogoj še... Država naj da vsakemu srednješolcu 100 evrov štipendije pa bo. Smo reševali Grke, zdaj bomo Sirce, za naše otroke pa ni denarja. Za nov pogoj tj. vpis v 1. ...prikaži več letnik pa še to: poznam fanta, gre letos v 1. letnik deficitarnega programa, bo dobil štipendijo. Postrani prdne pa mu tastari pišejo opravičila, ni mu treba k pouku, če je kaj narobe v šoli se grejo kregat k njihov je itak nedolžen... Super, da država podpira lenuhe in manipulatorje!!! Jih imamo premalo v naši državi. Če že dodajate nove pogoje razmislite o prisotnosti pri pouku v 9. razredu. Bo malo morje dijakov odpadlo.

  • mirac 18:51 27.avgust 2015.

    Naj vam bo jasno nekaj: EDINI KRITERIJ BI MORALO BITI ZNANJE IN USPEH. Le z znanjem, delom in trudom lahko prideš do uspeha in to naj bi bilo nagrajeno. Res je za odličnjake Zoisova štipendija, a so kriteriji tako visoko ...prikaži več zastavljeni, da vsak odličnjak tudi ne pride zraven. Lahko bi rekli, da so pa sedaj vsi v 2., 3. in 4. letniku v diskriminatornem položaju, priviligirani pa prvošolci. Saj tudi ti lahko dobijo Zoisovo štipendijo, pa tudi ti lahko dobijo druge oblike štipendij. Sramota, tukaj iščejo izgovore in delijo dijake na take in drugačne, ko pa bomo vsak čas imeli na "puklu" dosti beguncev in ostalih njim podobnih ... pa ne bo problem denar. Res žalostno, da država ne pomaga v prvi vrsti svojim ljudem ... potem pa drugim, če bo še kaj ostalo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.