Slovenija
483 ogledov

Referent Slovenskih železnic, ki mora obvladati jogo in pilates

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar olor
    olor 14:17 18.junij 2015.

    Me prav zanima kakšne pogoje za zaposlitev je moral izpolnjevati Borut Dolanc bivši direktor hčerinske družbe RTH in član SDS-a za zaposlitev na SŽ. In zato se bojimo prodati državna podjetja, kam potem z sumljivimi direktorji, poslanci, vidnimi člani raznih strank.

  • Tunek Brundić 10:29 09.oktober 2015.

    Že že ampak ne tako, da hišnik mora skrbeti za zravje zaposlenih. MAr nimajo zato kar medicino dela in njihov železniški zdravstveni dom. Me res zanima če tako dobro skrbijo za zdravje zaposlenih, da so največji prejemniki iz proračuna po ...prikaži večna po evidencah supervizorja. Če delajo tako ni nič čudnega.

  • kapibara 09:38 18.junij 2015.

    Nič spornega.. vse to mora "hišnik" obvladati začasno, dokler se delavka ne vrne z porodniške... :-)

  • MJJM 14:01 18.junij 2015.

    vrhunci raziskovalnga novinarstav ... Rok Terkaj ma res .. scijem ti po cajtgu evo ti rumenga tiska....

  • Tunek Brundić 10:17 09.oktober 2015.

    Ko človek gleda se resno sprašuje kam smo prišli. Če so res takšni strokovnjaki, da skrbijo za zdravje zaposlenih me ne čudi, če imajo Slovenske železnice največji prejemek iz sklada za zaposlovanje invalidov. Ali drugače povedano podjetje slabo skrbi ...prikaži več za delavce. To, da naj bi hišnik skrbel za zdravstveno dejavnost pa je res lep dokaz, da se logika tukaj konča. Da nebo razumljeno napačno: Človek, ki skrbi za upravljanje objekta je nič drugo kot hišnik.. Samo očitno železnice preimenujejo v drug naziv, da malo pridobijo kakšen denar iz kakšnega sklada. ZAto dam omenjenemu bralcu popolnoma prav in menim, da je njegovo logično razmišljanje povsem na mestu. Zakaj nebi vodili tega zdravstvenega centra ljudje iz zdravstva in ortopedije ali drugi specialisti. ZAto nesmejo, da nebi kaj preveč izvdeli. ZAto me resno skrbi za zdravje zaposlenih na SLovenskih železnicah, da naj bi hišnik vodil zdravstveno dejvnost. Vsi pa dobro vemo iz drugih prispevkov kakšne probleme

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:16 18.junij 2015.

    En blazno bomastičen naslov..k pa preberš pa vidš da sploh ni nč tazga. "SŽ-ŽIP, ki med drugim upravlja tudi medgeneracijsko središče Vitalis." V središču Vitalis v Zalogu v Ljubljani med drugim, kot poudarja Krivec, izvajajo tudi program ...prikaži več zdravstvene preventive za zaposlene v skupini Slovenske železnice. V ta program sodi tudi joga in pilates, s katerima se sproščajo zaposleni na železnicah."

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:16 18.junij 2015.

    bombastičen*

  • Avatar olor
    olor 14:24 18.junij 2015.

    kakšne bonitete imajo pa ne samo vodilni v takšnih firmah, ki so sofinancirana s strani države, od preventive, do raznih ugodnosti, počitniške hiške po smešnih cenah, božičnice, pa še mnogo tega za katerega sploh ne vemo. pa bolje je tako, ...prikaži več ker te lahko raznese od jeze in bi kakega lopnil po glavi.

  • Margity Tedea 17:56 18.junij 2015.

    Tile bluzerji na SŽ živijo pa še višje gor v oblakih kot bluzerji z RTV. Vse to pa za naš denar. Bi ga treščila tega, ki je to razpisal, da bi videl še planete zraven in ne samo ...prikaži več zvezd. Da se mal zbudi - pa prizemlji. Imajo nenehno zgubo, torej naj šparajo in krčijo. Ne pa zaposlujejo referente za jogo. Če je šla ženska na porodniško, naj jogo ukinejo in to je to. Zaposleni, ki jih imajo itak preveč, lahko pa jogo vadijo, medtem ko v službenem času meditirajo in prekladajo papirje (in se veselo praskajo po riti).

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.