Magazin /magazin/vip
73078 ogledov

Vdova Marka Grilca sporočila veselo novico

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Luksi 10:59 21.december 2021.

    Tole aem enkrat že napisal, pa je nek pametnjakovič, ki z resničnim življenjem nima veliko skupnega izklopil komentarje. V glavnem, iz Markove smrti se dela biznis, za njegovo družino je že zdaj dobro poskrbljeno, saj je Marko bil dokaj znana ...prikaži več osebnost in uspešen poslovnež. Medtem pa imamo v Sloveniji vse polno ljudi, ki res nimajo za hrano, ker pa niso medijsko izpostavljeni za njih nihče ne zbira sredstev. Pa da vidimo, če bo ponovno treba kruto resnico odstraniti s sveta...

    • Janez_53 11:42 21.december 2021.

      Očitno živiš v nekem drugem svetu! V Sloveniji je ogromno darežljivih ljudi, ki veliko prispevajo preko raznih dobrodelnih organizacij ravno za tiste, ki so v velikih stiskah! Tvoja trditev, da za njih nihče ne zbira sredstev, je nesramna laž! Mogoče ...prikaži več si ti med tistimi ozkosrčneži, ki ne odpira rad denarnice za druge. Zdi se mi, da iz tvojega komentarja veje precejšnja nevoščljivost, ki jo poskušaš zapakirati v "skrb za druge".

    • mici79 18:32 21.december 2021.

      Janez, mislim, da Luksi hoče povedat, da se zbira denar za družino, ki živi višji standard, medtem ko je še vedno veliko družin in posameznikov, do katerih pomoč sploh ne pride. Jaz sicer razumem, da je pokojni poznal veliko ljudi, ...prikaži več imel ogromno prijateljev po svetu, ki želijo sedaj nekaj prispevati za njegovo družino in so zato odprli gofund... Ne kot pomoč, ampak neke vrste podpora v težkih časih. Se mi pa zdi neokusno, da mediji spodbujajo še ostalo javnost, naj prispeva.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.