Slovenija
68 ogledov

Roditeljsko pravico ima še vedno oče

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • asmas 19:54 05.april 2016.

    NO!!!!!! PA JE LE PRIŠLO V JAVNOST KAR SEM TAKOJ POVEDALOČE MORILEC JE ZAHTEVAL, DA SE OTROKA ODVZAME STARIM STARŠEM IN POŠLJE V REJO.dajmo se enkrat skupaj pa zadevo rešimo kot je treba.........kaj bi delal temu fuzlerju........joj ...prikaži več dajte ga meni v roke....niti ene noči nebi več prespal brez pavze

  • Five 20:58 05.april 2016.

    Grozno... živeti z očetom, ki je zadavil mamo.Zadavil, umoril. Morilec bo dobil otroke?Jebemti, zakon in izvrševalci zakonskih določb.

  • vzev 21:40 05.april 2016.

    Človeku, ki je sposoben ubiti drugega človeka je potrebno nemudoma prepovedati vse stike z njegovimi otroci.

  • mph 21:49 05.april 2016.

    Se pridružujem. Ravno zaradi takih bi morala obvezno obstajat smrtna kazen (če že ni možno še kaj zraven).

  • marabunta 22:20 05.april 2016.

    pa ja niste pričakovali, da bodo odgovorni priznali svoje napake in spremenili odločitev, to pa res ne gre

  • blayo 23:16 05.april 2016.

    "Po prestani kazni - roditeljska pravica spet popolna"Ne pravica ampak dolžnost!

  • Pepa 06:48 06.april 2016.

    Da se meni to zgodi, gre Lidija z menoj!

  • McBobo 07:52 06.april 2016.

    Ali to, ali pa v tujini ilegalno pripraviti domovanje, ugrabiti otroka nazaj in se odseliti za vedno iz tega bananistana.

  • maresem 08:44 06.april 2016.

    Prekleta banda birokratska... še se boste skrivali zaradi svojih sramotnih potez.

  • Avatar atojeto
    atojeto 20:17 05.april 2016.

    Ne bom ugibal kdo je v primeru koroških fantkov primeren skrbnik. Moti me to, kako so izvedli postopek. Fanta, ki sta že utrpela šok ob izgubi mame, sta doživela še šok ob ugrabitvi iz vrtca. Tak način bi bil opravičljiv ...prikaži več le v primeru, da bi bila fanta ogrožena. Če pa nista bila ogrožena, bi cel postopek morali izpeljati fantom bolj prijazno, tudi če bi se vlekel še nekaj mesecev in fanta pripraviti na spremembo. Najpomembneje za fanta je to, da ju ima nekdo rad, tudi če jima ne zna razložiti integralov in odvodov. Škoda, ki jo je naredil CSD s svojim ravnanjem na vrat na nos , se ne da popraviti, zgolj omiliti.

  • Avatar olor
    olor 20:57 05.april 2016.

    Zagotovo so otrokovi stari starši najboljši skrbniki, v kolikor niso konfliktni (alkoholiki, socialni problem, neurejene razmere doma, ...). Otrok jih je navajen, zagotovo jih imata bolj rada in obratno kot neka tretja oseba. In če je to oče zahteval rejništvo ...prikaži več nad otroci v sovraštvu nad taščo in tastom, da bi se jima še bolj maščeval. Mislim takšen človek ni vrednega drugo kot da dobi najvišjo kazen. Privoščim mu, da ga v zaporu kolegi malo zmasirajo.

  • izRODEk 22:57 05.april 2016.

    Odstop Anje Kopač Mrak! Ljudje, dajte si končno dopovedati: Karieristična birokratska pošast Anja Kopač Mrak in njen mafijski kartel Socialni demokrati (SD) je ključni problem na področju sociale v Sloveniji.

  • izRODEk 23:57 05.april 2016.

    Če bi bilo vse tako, kot je prav, bi možakar za umor matere njegovih otrok odsedel vsaj 15 let. In, ko bi prišel ven, bi bili otroci že polnoletni.SIcer pa, kot pišem spodaj: imamo karieristično birokratsko svinjo za ministrico ...prikaži več za socialo, ki vse od leta2008, ko se je prišla past na to ministrsvo, ni naredila dovolj, da bi se zakonodaja na tem področju uskladila z vsemi in se sprejela. Potem takih vprašanj ne bi bilo.Anja Kopač Mrak - SD-Socialni demokrati - pokvarjenost in požrešnost. To ministrtstvo rabi nov svež veter. Takšen, ki ne bo pripihal iz sedeža SD.

  • valerijakregar 21:54 05.april 2016.

    hvala za pojasnila !zlovenija bo torej prisluhnila morilcu !!!!!???????????"odličen" način, da morilec kaznuje že tako grozljivo prizadete starše !!!!!!!!!!!!ljudje, uprimo se tej zbirokratizirani bandi, brez SRCA !!!!!!!!!!!!!DOVOLJ JE INTRIGANTSTVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • izRODEk 23:53 05.april 2016.

    Predlagam, da dopoldan, ko je Anja Kopač Mrak gremo v šolo in ji ugrabimo otroka ter ga damo staršem, ki niso cel dan v službi, kjer je očka in mati in so ravno prav strogi do otrok. Pa seveda jo ...prikaži več bomo kasneje obvestili, da sta ji otroka odvzeta in, da je vse po postopku, zakonito in ok.Ljudje, na ulice! Levi in desni! Tega hudiča babjega je potrebno spraviti s tega ministrstva! Nedolžni ljudje trpijo, baba pa dela kariero na truplih teh ljudi. Stranka SD Socialni demokrati pa...samo, da je naš, tudi, če nima pojma.Ustavimo to! Naženimo te SD barabe iz CSD-jev, zavodov in ministrstva!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.