Magazin /magazin/film-glasba-tv
72 ogledov

"RTV vedel, da bo moj način dvignil prah“

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • karpo 15:42 27.februar 2015.

    Gospod Miran Ališič, z vsem dolžnim spoštovanjem, Vam po tej poti sporočam, da me je gledanje F-1 minilo zato, ker ste ga pričeli komentirati Vi. Vaš počen glas, ki ni za nikakršno komentiranje, Vaše hektično, nervozno, rafalno streljanje informacij ni ...prikaži več za nikamor. Kje je dobri stari Mihelič, ki je pred Vami komentiral F-1, ki je bil umirjen, razsoden, poln dobrih informacij. Pogreeeešam ga. Naj Vas zaboga že kdo zamenja. Vas in Vaš "ulala". Najbolje g.Mihelič.

  • stanekos 14:29 27.februar 2015.

    Dejstvo je, da je daleeeč najbolj spodoben novinar na rtv. Kot komentator sicer ni perla, ampak, a kdo je v nacionalki? Njegovi prispevki, pa tudi vprašanja, ki jih postavlja v cilju, so dva razreda boljšivid vsega, kar je tam.

  • Avatar mike1968
    mike1968 18:53 27.februar 2015.

    domov si ga pelji in si ga fotraj ;)

  • tipi-topi 08:20 27.februar 2015.

    Ališič ne pozna razliko med desetinko, stotinko ali sekundo. Pa še nekaj Miran zmago Ane si bolj vesel kot Tine tako da nehaj klobasat.

  • ljimonad 09:51 27.februar 2015.

    miran ostavi se čorava posla. pa jasno da se navija za naše tekmovalke oz. tekmovalce, drugače pa idi komentiraj za orf če ti je fenningerjeva tako pri srcu. samo tam te še pogledali ne bi. pa da kritiziram samo. pripravil ...prikaži več si dobre reportaže na sp v vail-u intervjue si tud imel dobre, za prenose smučanja pač nisi in to ti naj bo jasno, upam da kmalu tudi kekcem iz športnega uredništva rtv slo.

  • supreme 11:07 27.februar 2015.

    njegovo nepristransko navijanje mi je čisto vredu za razliko od tega bebota Hudomalja, ki kar naprej omenja Mazetko .......

  • Peppi 16:21 27.februar 2015.

    Ko je izjavil, da mu eneko pomeni ali zmaga Fenninger ali Tina je dejansko povedal vse in že vratar na RTV bi mu moral prepovedat vstop v stavbo centra.

  • Avatar mike1968
    mike1968 19:08 27.februar 2015.

    V zadnjem času se je nabralo kar nekaj tem o katerih bi lahko kaj zapisal oziorma podal svoje videnje ali mnenje. Pa sem danes dobil v roke Vikend, ki je priloga Dela in Slovenskih novic. Ker Vikend......nadaljevanje na ...prikaži več Publishwallu - mike1968

  • tomaz 19:20 27.februar 2015.

    Po strokovnosti v zimskih športih, Potočniku še do kolen ne pride...

  • hubertfast 20:45 27.februar 2015.

    Meni je pa Ališič všeč, kratko in jedrnato.

  • stanekos 21:54 27.februar 2015.

    Koga za vraga briga tvoje mnenje, zafrustriran anonimus?

  • stanekos 21:56 27.februar 2015.

    Kdo pa je Potočnik? Aja: to je bil skok, morda kakšne 3 metre prekratek. Uau, full zanimivo

  • Janez_53 11:05 27.februar 2015.

    Ališiču predvsem zamerim popolnoma nesprejemljivo histerično vpitje ob napetih trenutkih, ki človeku gre neizmerno na živce! Nikjer pa ne piše, da mora športni komentator ob komentiranju še posebej brezkompromisno navijati za točno določenega športnika! Prej pričakujem, da se komentira pošteno, ...prikaži več v tekmovalnem duhu in z ustrezno mero navijanja za "domače".

  • CharlySheen 13:08 27.februar 2015.

    Ko zaslišim glas Mirana Ališiča, enostavno preklopim na kak drug program. V Vailu je bil v kratkih reportažah še nekako znosen, kot komentator pa mi ni všeč. Da ne govorim o formuli 1 - mislim, da si ljubitelji formule zaslužimo ...prikaži več boljše komentatorje, kot smo jih (bili) deležni, od zaspanega Nika Miheliča do M.A. in njegovega strokovnega sokomentatorja, ki je sicer bolj domač z dirkanjem, precej manj pa s slovnico. Lepo bi bilo, če bi TVS nekaj vložila v šolanje komentatorjev dirk. Običajno dirke gledam na RTLu, kjer sta se Christian Danner in Heiko Wasser z leti ujela v lep tandem. Pa bi jih kljub temu, da z jeziki nimam težav, raje gledal na TVS - že zato, ker so v HD.

  • marabunta 13:10 27.februar 2015.

    tip je s svojim hreščavim in zadirčnim komentiranjem totalno neumestljiv v kar normalno in prijetno vzdušje med vratci, človeka njegovi visokotonski izpadi spravijo iz tira....z eno besedo gre na živce in pokvari ogled ....škoda

  • Papaja Popi 13:55 27.februar 2015.

    Ko Alilišič komentira, sploh ne veš kdo vozi po progi, ker vse ostalo pove, tisto kar bi moral pa ne. Zamislite si slepe ljudi, ki nimajo radia pa bi radi poslušali tekmo. Pa ne se sedaj spraševat, kako da ...prikaži več imajo slepi ljudje TV.Komentator mora kratko in jedrnato povedati bistvo in zgledno komentirati, ne pa klobasati brez veze. Včasih toliko klobasa, da gre že tretja tekmovalka, ko on govori šele od prve, ampak ne od tekme ampak od njenega rojstva in katerega fanta ima in koliko denarja ima in še ostale oslarije.Popolnoma zgrešen komentator.

  • TAPRI81 18:17 27.februar 2015.

    EEEEEEJ BEBCI, EMBICILI. Pa a je v vas kaj pozitive al je vaš hobi kritiziranje. Stavim, da eni in istiobjavljate glupe kritizerske komentarje na vaseh slovenskih portalih.Predvidevam da ste komentatorji sami taki, ki v življenju niste uspeli,<br ...prikaži več />po možnosti direktoriji na sončni upravi. Poln kurac mam vaših komentarjev. Spravte se raje kaj pametnega delat in ne kradite bogu časa.MIRAN ALIŠIČ JE PO USPEŠNOSTI SVETLOBNE LETE PRED VAMI.FORMULA 1 BREZ NJEGOVEGA KOMENTARIRANJE IZGUBI VELIKO,KER JE NAJBOLJ STRASTEN KOMENTATOR V SLOVENSKI SCENI !!!Če pa je kdo boljši izmed vas komentatorjev pa prosim da mu dokažete nasprotno in ne samo govoričit v prazno.SICER PA MIRAN ČE TOLE BEREŠ VEDI, DA KAR TE NE UBIJE TE OKREPI IN VZTRAJAJ PRI SVOJEM DELU. TI SI D"BEST.

  • tomaz 18:59 27.februar 2015.

    Povedal bom svoje mnenje..preprosto povedano, nisem ga mogel poslušati in sem tekme, kjer je on komentiral gledal na eurosportu. Enostavno ua smučarijo pač ni, naklada brez veze, podatke pove takrat ko jih tudi že sami vidimo na ekranu, enako tudi ...prikaži več tudi tekmovalke napove, šele ko se prikaže napis tu in tam kako med seboj zamenja (to se mu je naredilo pri naših dveh). Skratka pri formuli me ni motilo, ker se premalo spoznam na to, za smučarijo pa na žalost ni ta prav.

  • Johan Spohan 19:51 27.februar 2015.

    Vase zagledan, nadut histerično hropeč hripav "komentator". Če pravi da ga ne maramo ker ne navija za Mazetovo se hudičevo moti. Ko je on komentiral sem gledal na Eurosportu ali avstrijski. Pa tam ni noben navijal za Mazetovo. Ker se ...prikaži veče hvali da je večinoma v Švici pa naj se zaboga spravi na švicarsko televizijo. Še do vratarja ne bi prišel, bi naduteža že prej napodili.

  • Matjaž Rus 22:40 27.februar 2015.

    meni je ališič najboljši komentator. to njegovo vpitje te samo še bolj vznemirja ko vozi naša, hripav glas pa daje vtis, da bo zdaj zdaj ostal brez glasa če nebo vtihnil... res da pri smučanju i tako dober in (še) ...prikaži več) izkušen kot pri F1, ampak tudi smučanje raje gledam ko komentira on, kot ap tisti drugi noob. ko komentira tako sproščeno in potiho, da sem že 2x pri gledanju zaspal, zbudil pa potem ko se je začel dreti da tina vozi. ali pa zlata lisička, vrag mora 1000x povedati da je tina imela smolo in je odstopila, kot da tega nebi sami videli. ališič tega neponavlja. in zato mi je on res THE BEST!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.