Slovenija
74 ogledov

S fiktivnim dolgom proti izvršbam

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wester62 13:58 11.maj 2013.

    kakšna je to država ki ne zna ali še bolje noče te ljudi pozapreti in jim vso premoženje pobrati. naj še oni malo klošarijo,da vidijo v kaj so spravili državljane Slovenije in to navadni sloj.naša država je povsem nedemokratična ...prikaži več in nepravna ,ker svoje državljane spravlja v bedo in suženjstvo zaradi peščice lopovov ki znajo edino krasti in nič drugo.

  • stela 14:53 11.maj 2013.

    A še iz priporq otepajo s tem svojim hudobnim repom....in pol bi še radi družbeno koristno delali....ni šanse pa itak ne vejo kakšno delo je to.In še....matr imamo dobro zakonodajo....

  • 42dc846b75a8058564f70854b45ab91ee17c5f62 23:38 11.maj 2013.

    Vsa skorumpirana banda, vedite, lahko boste bežali, a skriti se ne boste mogli! Enkrat vas bo vse dohitelo! In tisti dan bom stal v prvih vrstah!! Obljubljam!

  • titty 14:09 11.maj 2013.

    Kot rečeno: ni politične volje po spremembi zakonodaje! V prejšnji vladi so se ukravjali predvsem z obliko zapisa zemljiškega dolga. Le za kaj in za koga??

  • franke 15:05 11.maj 2013.

    PA KAJ ŠE VSE JE V NAŠIH ZAKONIH ZA TISTE KI IMAJO VELIKO DENARJA. KRADEJO PA NAM REVEŽEM. BANDA. FUJ BOGATAŠI.

  • mph 16:17 11.maj 2013.

    Ok, zdaj so ugotovili, kje je problem: KDAJ konkretno bo ta "luknja" odpravljena?

  • slajan 16:54 11.maj 2013.

    Pa saj zemljiški dolg niti ni tako slaba zadeva: kdor se na ta način poslužuje zavarovanja svojega premoženja ima pač razloge za to. Spisek (vsaj po omenjenih štirih akterjih) je namreč identičen spisku pogrebnikov SLO, kar je odličen signal sodšču, ...prikaži več kdo bi bil zrel za preiskavo. Običajni Kekci nimajo potrebe na tak način karkoli varovati pred roko pravice.

  • dragec 17:43 11.maj 2013.

    PREDLAGAM, DA OD HRVATOV ODKUPIMO GOLI OTOK

  • babi 13:54 11.maj 2013.

    Rešitev je enostavna. Sprememba zakonodaje, ki bi zahtevala razkritje upnika in dokazila ali gre dejansko za resnični ali t.i. fiktivni dolg. Pa da vidimo, kaj je ta koalicija sposobna sprejeti. Grem stavit, da je ni toliko v hlačah, da bi ...prikaži več sami sebi in PreVirantom odrezali vejo, na kateri gnezdijo sami in privrženci.!!!!

  • McBobo 15:30 11.maj 2013.

    [u] "Posamezniki, ki na tak način zaščitijo svoje premoženje, sodišču niso dolžni razkriti niti, koliko dolgujejo, komu in zakaj. Zato sodišče nima točnega podatka o tem, kdo vse je že ustvaril in vpisal tak dolg." [/u]Rabimo samo en ...prikaži več zakon glede tega; zakon o dokazovanju izvora premoženja. Zakaj ni bil sprejet? Odgovor je stanje v državi, kakršno je. Trojica iz Bruslja bo upam to stanje uredila, najeb... ga bomo pa vsi. No saj mi "ta mali" smo tega že navajeni, čas je da tudi naši "ta veliki" to poizkusijo.

  • zcmr 16:14 11.maj 2013.

    Nemorem se znebiti obcutka da je slovenija bila ustanovljena samo z enim samim namenom...

  • aleksa 14:45 12.maj 2013.

    Kozlarija, napisano kaze, da tozilstvo niti policija sploh ne poznajo navedenega instrumenta ZK dolga in kaze na popolno nepoznavanje Stvarnopravnega zakonika in Zakona o zemljiski knjigi. Ta instrument v zahodnih drzavah kot so Nemcija Avstrija...obstaja ze vsaj 150 let, pa ...prikaži veča se še noben ni pritoževal ali delal panike. To je podobno kot bi se proti umorom boril tako, da prepoves izdelavo in posest nožev. Za ilustracijo; ZK dolg zemljiska sodisca izdajajo vsaj pol leta. Policija bi zemljisko pismo z odredbo sodisca ob njegovi izdaji na Zemljiski knjigi enostavno zaplenila, kar jim zakon omogoca pa jim ocitno ob vsej butalski pameti to ni prislo na pamet. Zato naj se ne delajo norca in zavajajo vecine javnosti, ki se res na take finese ne more spoznati.

  • varan 14:59 11.maj 2013.

    Dajte že enkrat počistit državo te množice pouličnih prevarantov;to kar moramo brati in prenašati je že resen napad na moje, verjetno pa še koga drugega, fizično in duševno zdravje.To se cele falange in piramide. Kalabrijci so smrkavci za njih.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.