Slovenija
8988 ogledov

Psiholog o samotestiranju in razpravah: "Ne lomimo kopij na hrbtih otrok!"

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 08:23 17.november 2021.

    Glejte, gre za nepotreben in škodljiv ukrep, zato se jaz sklicujem na pravne norme...Torej na to, da so ukrepi nezakoniti in ne zato, da bi bil pikolovski.. Testirati otroke s testi, ki imajo "točnost" pod 50% samo zato, da nekdo ...prikaži večo vleče provizije, je malo preveč tudi za zaprisežene ovce...In to, da lahko gredo otroci pod 12 let brez PCT vsepovsod, razen v šolo, je tudi v domeni Butal..

  • becar 09:02 17.november 2021.

    V tej fazi agende je covid mafija vključila že psihologe

  • mihatirs 09:07 17.november 2021.

    Odfukat to ministrico...najbolj nesposobna na tem planetu...otroke pa nikakor v šole, da se jebejo s temi testi...učitelji pa daleč od tega da bi bili sposobni to izvajat...skratka...celotna država je šla v kurac!!!

    • h4ck3r 10:45 17.november 2021.

      mihatirs, glede na nivo komunikacije si očitno cvet intelektualnosti, kar se sicer prepozna tudi po tvojih razlagah. Edino kar učiteljica sedaj mora narediti je odčitat rezultat testa, pa še to pri najmlajših. Ostalo opravijo otroci sami in vem da so ...prikaži več ponosni ker znajo naredit sami eno stvar več. Ti pa kar lepo živi v k... in se odf.... nazaj domov :-D

  • rd2dmk2 09:33 17.november 2021.

    jest bi se vprašal naslednje, zakaj pct pogoj je toliko in toliko časa izključeval mladino do 15 leta, potem pa kar naenkrat do 12 leta. kje so tu razumski podatki ki to opravijčujejo oziroma dajejo podlago za to spremembo. in ...prikaži večn za hec, gledam reklame za razna razpršila za usta.. pa zraven se sliši besedilo,"pobije vse viruse".. kje pa so zdej ta razpršila, ekatera so celo samo za otroke, namest testiranja, naj vsak ozrok dobi eno to razpršilo pa vsako uro en špric. pa še smeti ne bo.

  • rozika45 09:23 17.november 2021.

    A mi otroke učimo da so na svetu samo rožce ali jih učimo za življenje kjer se dogajajo tudi grde stvari. Pa daj bodimo vsaj toliko ljudje in iskreni en do drugega da si priznamo da je to kar se ...prikaži več dogaja marsikaj, a daleč od normalnega in tega, da ne bo posledic..... Jaz preko otrok ne bom šla zaradi lastnih prepričanj, če želijo naj hodijo v šolo, a želim da vejo in se zavedajo, da to kar se jim dogajaj ni ok in ni prav!!! Ne mislim jim lagati!!! Za to imamo vas.

    • h4ck3r 10:43 17.november 2021.

      Ga. rozika45 se strinjam, da se jim predstavi realen pogled. Tudi jaz sem svoji hčerki razložil zakaj je samotestiranje potrebno in tudi da rezultati niso vedno zanesljivi, zato je še dodastno testiranje. Da maske so sicer vredu za v trgovinah, ...prikaži več da pač v šoli niso ravno razumljive, ampak da so samo začasno in da toliko bo pa že potrpela...se ne pritožuje in razume, gre neobremenjena v šolo drugi teden.

  • QSprm 11:02 17.november 2021.

    Prej psihotik nujno potreben resne obravnave, kot psiholog. Le kateri odgovoren stars bo sel podpisat izjavo in predal otroke v stilu "tle jim imate pa delajte z njimi kar hocete". Ker tocno to je perverzni smisel tega bolestnega umotvora. Ucitelji ...prikaži več in vsi slepi sledilci bolestnih ukrepov, ki nimajo z medicino cist nobene zveze, so sokrivi sodelovanja pri kriminalnih zlodelih te falange korona fundamentalistov.

  • miho 10:52 17.november 2021.

    Psihologi delajo kot piha veter. Pred 40 leti bi psihologi rekli, da je vsakršno upiranje redu in disciplini (ne glede na to, kako neumna so pravila) škodljivo za psihološki razvoj otrok in da je treba otroke navajati na red in disciplino.

  • bogdan76 07:59 17.november 2021.

    Naša kul koalicija sedaj je poniknila zdravstvo so zrušili sedaj čakajo v hosti dazauzamejo položaje.

    • Avatar pantani
      pantani 08:02 17.november 2021.

      Zdravstvo zrušili???,pa ti res nisi gladek. Si na nivoju neandertalca!!!

    • bogdan76 09:00 17.november 2021.

      pantani,,,kar v Divje babe se preseli butlj rdeč saj nerazumeš kaj piše.

    • mihatirs 09:08 17.november 2021.

      hahaha Bogdan kralj...če je kdo kaj zrušil je to obstoječa vlada, ki je nesposobna do amena...vsake 3 dni novi ukrepi, ki so skregani z logiko...npr. preverjanje PCT pri dostavi hrane ali pošte?...jao bože, morš bit pa debil da tega ne vidiš.

    • rd2dmk2 09:39 17.november 2021.

      če smem tukaj dodati še eno, zelo popularno. v času popolnega zaprtja, ko ni obstajalo cepivo ampak samo špirit, rokavice in maska smo lahko šli ogrožat zaposlene na benciskih servisih. dons ko se poleg cepiva in mask , so se ...prikaži več pojavile celo zaščitne pleksi pregrade, da ne omenjam UV čistilcev ( ki jih ni , zakaj ne? ) , pa je treba imet PCT pogoj. srečen človek je zdrav človek, jezen, frustriran in pesimističen pa bol švoh

    • Avatar pantani
      pantani 10:04 17.november 2021.

      bogdan, saj ne morem razumeti,če pišeš na nivoju predšolskega otroka!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.