Slovenija
2422 ogledov

SDS z vsemi topovi nad Bešiča Loredana

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Uroš Fric
    uros8 17:43 29.junij 2023.

    Slepilni manever sektaške stranke, ki je namenjen le temu, da ga ne bi odžagali z ministrskega položaja. Možakar tako in tako dela v smeri privatizacije zdravstva, kar je narobe in skregano z logiko. Trojancu bi morali pokazati vrata in mu ...prikaži več onemogočiti, da dela v politiki. Sektaši seveda upajo, da bo vlada ravnala obratno in možakarja obdržala na položaju, kar je voda na mlin sektašem.

    • Avatar Leon
      Leon 17:58 29.junij 2023.

      Res je . Vse je igra prestola oziroma stolčka. Prvinski problem je vladavina prava .

  • Avatar Leon
    Leon 17:16 29.junij 2023.

    Interpelacija je podobno kot pisemska ovojnica s sumljivim prahom ob petkih . To je čas ko lahko nekaj ur brezskrbno brskajo po telefonih na spletnih straneh za odrasle .

  • Avatar Leon
    Leon 17:15 29.junij 2023.

    "Skoraj 50.000 pacientov več je na dan 31. marca 2023 .......Halo demenci ,koliko jih je čakalo na dan 31.marca 2022 nad dopustno čakalno dobo za obravnavo ?

  • Ender3 16:55 29.junij 2023.

    SDS nima možnosti uspeha, spet bo medsebojno obtoževanje in zapravljanje časa in denarja. J.Godec je in bo v pričakovanju mentalno-orgazmičnih izbruhov.

    • DEJ11 06:55 30.junij 2023.

      Povej v kateri točki nimajo prav... Loredan samo govori, postrani pa služi pri Bitencu, zato mu ni v interesu, da se kaj spremeni... Vi cepci pa mu slepo verjamete... Tako, da se ne delaj pametnega...

  • atamama 20:31 29.junij 2023.

    Prelagam DZ in poslancem in PV, da to skrajšajo na minimum. Naj eden poda predlog, da se minister zamenja z nekom, ki ni zdravnik. Pa naj bo levi ali desni direktor. Okvirno naj postavijo cile in pa finance. Glede na ...prikaži več to, kar je že znano je to pol ure časa. Vse ostalo naj se pogovarajo kako blokirati zdravniško stavko, ki jo bodo povzročile reakcije dr-jev, ko bodo morali začeti delati in bodo plačani po opravljenem delu, vse dvoživke bodo pa dobile bonitete v % zaposlitve. Pa da vidmo Fides???

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 17:02 29.junij 2023.

    Ja, torej dela dobro...SDS se bojijo, da bi v svojih naporih uspel...Janezovi prasci se bojijo, da bi ta vlada bila uspešna, boli jih kurac za narod..

    • Lion0077 17:41 29.junij 2023.

      Zdej videš te pokvarjene SĐS. To je edin kar znajo. Ko jih dobiš na oblast, je pa takoj omejitev gibanja med občinami.

    • DEJ11 06:58 30.junij 2023.

      Saj ne more biti boljše ( dela dobro )... ha ha.... Razloži kaj je naredil, zraven tega da sluzi postrani... ?

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 08:00 30.junij 2023.

      Dobro veš da je tu omejitev 500 znakov..V osnovi popravlja zablode prejšnje vlade in rešuje zadeve , ki so bile desetletja pod preprogo...In smo med redkimi EU državami, ki ne občutimo recesije povzročene s sankcijami Rusiji..Da ne omenjam, da ni ...prikaži več afer in ropanja državne blagajne v stilu SDSs MAFIJE.

    • DEJ11 08:10 30.junij 2023.

      Ne rabiš 500 znakov, razen če boš pisal kaj je obljubljal, ... Ne bodi tako ozko gled , če bi Loredan bil pošten ( kot govori ) bi najprej šel v skupno naročanje... in bi sam zaradi licence operiral v ...prikaži več UKC-ju... Tako pa samo pripravlja teren za svoje zdravniške prijatelje... Nevem kdaj boste spregledali...

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 08:29 30.junij 2023.

      Ne ti na pamet o korupciji v zdravstvu in kako jo je moč iztrebiti...Ta vlada je začela kidati Avgijev hlev in normalno, da smrdi..Najbolj vihajo nosove SDSsovci, ki preko zdravstva ropajo državo.....Lep pozdrav, ne mislim brezplodno razpravljati z nekom, ki ...prikaži veči mu je osnova debate župnikova pridiga in Janezov Twit..

    • DEJ11 08:43 30.junij 2023.

      Ha ha kot sem že rekel na začetku bi lahko naredili skupno naročanje , pa ni interesa.... Če pa ropajo SDSovci bi jih pa lahko že v štartu zajebali... Tako, da ne bluzi korupcija paše tvojim LEVIM poštenjakom...

  • leonardo 06:41 30.junij 2023.

    Bil sem zadovoljen, ko je Loredan nastopil in začel z delom ministra. Ja, premaknilo se bo. Če pa se v enem letu res nič ne premakne oziroma gre navzdol, si lahko samo nislim, da je saboter ali pa kukavičje jajce. ...prikaži več Prav je, da se ga nekdo loti pa naj bo desni ali levi.!

  • ana77 07:10 30.junij 2023.

    Sama mafija kam pogledaš ste nam izvolili kreteni.

  • lojs 18:32 29.junij 2023.

    v dz se zopet obeta maratonsko tekmovanje v butastih izgovorih in komentarjih zakaj mora ta minister ostati na položaju, čustva bodo prevladala seveda v obliki antijanša šentimenta ... nekje sem prebral, da se na levi postali resno zaskrbljeni ob napovedi, ...prikaži več da naj bi se janez umaknil z vrha stranke in ne bo več sovražnika ... ja res bo postalo dolgočasno, levica bo zaspala, prišel bo nov "ta pravi" sovražnik in potem so pokopani za dolga desetletja

    • Ender3 20:30 29.junij 2023.

      lojs👎 mene bolj skrbijo butasta vprašanja tistih, ki poznajo na vse odgovore.Žal v dveh letih njihove vlade niso noben odgovor uspeli udejaniti in realizirati.Imeli pa so kopico afer v zdravstvu, zaradi njihovih ne/ukrepov so umirali starostniki in mladi, izginjali so ...prikaži več fiktivni tovornjaki z zaščitno opremo, preplačevali so neustrezne respiratorje, hranili so zasebne koncesionarje za PCR testiranja, o nabavah cepiv je odločal celo sam primier,kot začasen minister. Plačevali so dodatke zdravnikom.

    • Avatar pantani
      pantani 06:27 30.junij 2023.

      Ender,pa na pozabi na talanje dodatkov za korono!!!

    • DEJ11 10:11 30.junij 2023.

      Ender3 sem ti že večkrat napisal da ne bluzi pa piši nekaj na pamet... Če kdo hrani koncesionare je to LOREDAn.... CEPEC...

  • lojs 12:31 30.junij 2023.

    neznansko dosadni levičarji s tem covidom, ki je bil po celem svetu, bodo sedaj basali folk, kako je bilo takrat slabo ... JA BILO JE, ampak sedaj je še slabše in če misliš, da znaš upravljat državo, potem gre lahko ...prikaži več na bolje, ali pa na slabše ... al pa še eno leto govoriš, kako je vse težko in se nič ne da ... tale slovenistan je živa burleska in teater bedakov, ki sploh nimajo pojma kako kaj deluje ... svet se čudi kako da obstaja ladja bedakov, ki se ne morejo otresti komunizma, redi eu

  • Friderik1950 17:23 29.junij 2023.

    Vedeti je, da se vsi akterji v zdravstvu, ki so sestankovali prejšnji teden, med seboj dobro poznajo in denarno cenijo. Težko je prebroditi tak položaj, ko so v bistvu v kremljih zavarovalnic in ZPIZa, pa dohtarji bi tudi radi deset ...prikaži večt tisočakov neto na mesec, narod je tudi vse bolj bolan sploh sedaj, ko je na vladi levica, tako, da je čudno, da se Bešiču sploh še da.

    • Avatar Leon
      Leon 17:56 29.junij 2023.

      Friderik zakaj mislite ,da narod ni bil bolan ko je vladala desnica ?

  • Grof 20:27 29.junij 2023.

    Nocoj Tarča, dva kurca v koprivah, Loredan odprt lopov, Erik pa velik prikrit lopov, oba lupta uboge paciente, oba sta pa za v arest, podgane kilave

  • lojs 17:36 29.junij 2023.

    uh, spet odlični komentarji ... le kako si sds drzne v dz vložiti interpelacijo, če pa jenull skuša kar iz ulice tega teflonskega ministra nagnat ... seveda je besen, ker se je on izmislil "loredan mora stran" , ne pa ...prikaži večpa sds ... novinarji že veselo tipkajo, dopust bo malo še počakal, kumarice pa tudi še niso za obirat

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.