Slovenija
23 ogledov

Še bomo tanko piskali

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Sarko Sarko 07:18 09.oktober 2013.

    ZELO SLABO NAPISAN ČLANEK - nepremičninski davek se bo povečal za 4 x ( čez 3 leta bo pa še večja povečava, ko se bodo lahko še občine prikjučile pri molzenju občanov) ,ne pa za 2x kot pišete v članku.

  • puys 10:12 09.oktober 2013.

    5 pa res. Ne trdim, da je primeren za vodenje vlade, je pa vsekakor boljši od bilo katere leve vlade do zdaj. (BDP je bil na vrhuncu ko je vodil prvo vlado).

  • renemario 06:31 09.oktober 2013.

    Zelo obetavno, zelo...upam, da bomo ugotovili kdo so tisti, ki so nas pripelajli v slepo lici in poklicali na odgovornost, odvzem premoženja doma in v tujini, dolgoletna zaporna kazen, izgon iz države in potem očiščeni gremo narej - politiki, bačniki ...prikaži veči in takoimenovani bančniki sedaj ste v na vrsti, da pokažete kako ste "ljudski".

  • privat 07:58 09.oktober 2013.

    na kake načine bodo nas še kradli isti ljudje kot so nas kradli do zdaj???

  • puys 09:39 09.oktober 2013.

    Še bomo tanko piskali in to samo za to, ker ta usrana vlada noče urediti javnega sektorja (zvesti volivci itak). Je imel Janša prekleto prav ko je trdil, da se naj primemo za denarnice. Slovenske rdeče oprane glave pa ...prikaži več sploh ne protestirajo, a smo vsi 10 krat na slabšem kot v vladavini Janše.

  • puys 09:41 09.oktober 2013.

    TI si navaden rdeči bedak, ki misli, da je Janša krvi za vse.

  • svašta 09:50 09.oktober 2013.

    on je vladal 20 let pa vidiš, kje smo....

  • mph 22:52 09.oktober 2013.

    Sploh ne, ne za vse, za veliko pa ja. In za to turobno vzdušje pa vsekakor. Če misliš z rdeči, da sem mnenja, da je bila Yu najbolj socialna in poštena do delavcev država, potem ja. Ni pa nihče v ...prikaži več sorodstvu vključno z mano nikoli imel knjižice, ki pa jo je imel vaš oportunistični firer.

  • svašta 10:32 09.oktober 2013.

    ne rečem da je čist nesposoben...se mi zdi, da ima vsak nekaj dobrega v sebi. slaba stran vsega skupaj pa je ta, da en drugemu non stop nagajajo. ta janša je zame tak otrok...če on ni na oblasti, bo pa ...prikaži več vsem nagajal in jih obrekoval in ne vem kaj še vse. če ne more pomagati s pravimi nasveti in na prav način, potem naj raje gre - tako kot je napovedal, če ne bo izvoljen, ven iz politike. Ravno zaradi tega nagajanja ga ne maram in pa zato, ker je kao vse proti njemu - KPK, sodišče, .... ko se njemu kaj dogaže, nič ne priznava, če pa komu drugemu, je pa vse ok. uglavnem, otrok.

  • mph 22:20 08.oktober 2013.

    Če ne bi imeli nekoga, ki vedno znova napoveduje prihod kobilic, kuge, ... ko te ni na vidiku, bi bilo vsaj psihološko bolje. Ampak ima pa naš princ teme svoje služabnike visoko v EU (samo za primer Zver, Peterle, ...), ...prikaži več od kjer bi jih morali Slovenci zabrisat dol na trda tla, ki delajo škodo Sloveniji povsem načrtno in pošiljajo napačne signale. Takim bi bilo za sodit zaradi narodne izdaje. To ni nič manj škodljiva kot je bila ob II. svetovni vojni. Zame so to narodni izdajalci. Vključno seveda s princem teme.

  • mph 13:17 10.oktober 2013.

    Puys, ker vidim, da ti je janšitis hudo načel možgane, ti postrežem z javno dostopnim podatkom, da je leta 2004 znašal cca. 15 milijard evrov, ko je tvoj Majer s svojo partijo prišel na oblast, 2008 pa že cca. 40 ...prikaži več (ŠTIRIDESET) milijard!! Vse javno dostopni podatki. KDO IN POD KOM JE TOREJ NASTAL PROBLEM??? Kakšnih bolj močnih besed pa ne smem uporabit, ker bo cenzura.

  • Trovlak 21:41 08.oktober 2013.

    "Juhuhuhu", "bravo", "imenitno" .... Ne poznajo osnov trgovstva. Že prastara modrost pravi, da mora denar krožiti in le tako pridobiva na vrednosti. Potemtakem, ko ni prostih delovnih mest , s.p.-ji in d.o.o.-ji bodo vrata zapirali kot po tekočem traku, novih ...prikaži več delovnih mest bo vse manj in še več odpuščanj, življenjski stroški (davki na nepremičnine, na deževnico, na to, na ono...) pa bodo vse višji, bo avtomatično denar izredno malo krožil in tako nič pridobival na vrednosti. Kdo bo zapravljal v gostilnah, restavracijah, trgovinah, v turističnih kompleksih in S ČIM? Če nas niso zjebali Turki, Avstro-Ogrska, Nemci in Italijani ter pozneje Srbi, se bomo pa sedaj sami. Tri najbolj primerne investicije ta hip: debel štrik za okrog vratu, vojaško orožje za nasprotnika ali enosmerna karta KAMORKOLI iz te politične greznice.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.