Slovenija
69 ogledov

Še več kritik glede zakona o tujcih!

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wolf.ata 18:21 18.januar 2017.

    kar še ščitite te inženirje,pa vse zastonj jim dajte,poglejte naše ljudi,slovence,ki ob delu izgubijo cele hiše in živijo na cesti in prosjačjo,država pa raje da vse zastonj tem migrantom,kar tudi so,saj begunci nebi metali hrane in obleke,nebi zahtevali samo"halal'?hrano,če si ...prikaži več lačen poješ vse in pika,dokaz so tudi muslimani iz bivše juge,so zidli pri sosedu in so vse pojedli,je rekel,doma dol se bom pa držal svoje vere in običajev,tu je pa spet drugače,ja,ja,tele pa ne,tele imajo 500-take v žepih

  • izRODEk 07:32 19.januar 2017.

    Prepir ali velikodušno sprejeti brezdomce iz Sirije ali ne prepuščam sleherniku. Bi se pa dregnil ob to, da se premalo ljudi zaveda, da Cerar ne sprejema odločitev sam marveč ob pomoči svetovalcev, kateri navodila prejemajo direktno iz Nemčije. To ni ...prikaži več nobena skrivnost, večja težava je, ker navodila prihajajo tudi iz veleposlaništva ZDA in se vsake toliko med seboj izključujejo.Karkoli se že torej sprejme, ne mislite, da se sprejme v imenu SLO-ljudstva. Sprejema se po navodilih tujca.Tisti, ki misli, da je v Sloveniji samostojen, je bedak.To. To pa je zaskrbljujoče. Da nas vodi novodobni škof Rožman.

  • wolf.ata 18:02 18.januar 2017.

    ja samo sankcije in samo vse kot jim v Eu paše,drugače pa kršijo svoje zakone po dolgem in počez,samo poglejte primer vina Teran,ja kar od vzadi bi hrčkom dali ime za njihovo vino,banda,pa rečte,gremo pa ven iz Eu,saj je bilo ...prikaži več kar dobro ko smo imeli Tolarje in ne Euro...

  • maresem 20:54 18.januar 2017.

    Vi tam zgoraj ste eni navadni posranetje brez jajc. Bolje, da razpustite ta gnili parlament in naj vse vodi EU. Itak se poserjete, ko s prstom pokažejo na vas.... ritke smrdljive.

  • RM 23:08 18.januar 2017.

    Kdo je pa ta majster ,ki na vsakemu komentarju prpopa minus?

  • primoz.g 23:08 18.januar 2017.

    komentatorjim se zavedate da je tako nastal NACIZEM, zdej mogoče kdo HOČE da spet nastane nek NOV, ali se obudi STAR. previdno z objavami. IN ja tud jest nisem glih pristaš da eko begunci uživajo pri nas, ampak ...prikaži več meja med domoljubjem in nacizmom - fašizmom je zelo tanka.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.