Slovenija
57 ogledov

Semolič: To je pot v revščino!

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • se_eden 00:28 01.maj 2012.

    Primer kako so se v Islandiji lotili krizePovzetek islandske revolucije:1. Odstop celotne vlade2. Nacionalizacija banke.3. Referendum s katerim lahko ljudje odločajo tudi o poslovnih odločitvah.4. Sodni pregon odgovornih oseb5. Preoblikovanje ustave s pomočjo ...prikaži večjo ljudstvaSmo bili o tem obveščeni prek medijev?Je kateri koli politični program, v radiu ali televiziji komentiral to?Ne!Islandski ljudje so bili sposobni pokazati, da obstaja način premagati sistem in je dal lekcijo demokracije na svetu

  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 23:06 30.april 2012.

    če bi se semolič takole drl v devetdesetih letih, ko se je na veliko kradlo in metalo delavce na cesto bi bil kredibilen, ampak takrat je bil ta kučanov prijatelj kot rit tiho, zdaj ga pa itak nihče več ne ...prikaži več jemlje resno. Sindikalni oblaki si eno, realnost je pa nekaj drugega.

  • nina 23:35 30.april 2012.

    vsi na ulice in zahtevat delo,ampak pravično in delavske pravice nazaj kot so bile ne pa divjo privatizacijo in krajo družbenega premoženja,preveč smo jim dopustili,da pometajo z nami.nazaj vsaj 19,let-to kar imamo danes ni samostojnost in enakopravnost,to je bezumje.

  • nina 23:35 30.april 2012.

    vsi na ulice in zahtevat delo,ampak pravično in delavske pravice nazaj kot so bile ne pa divjo privatizacijo in krajo družbenega premoženja,preveč smo jim dopustili,da pometajo z nami.nazaj vsaj 19,let-to kar imamo danes ni samostojnost in enakopravnost,to je bezumje.

  • nina 23:39 30.april 2012.

    v europi smo naslabšem kot smo bili prej izop iz eu in nata mi nimamo od njih nobene koristi samo skubejo nas,zakaj pomagamo grčiji,če sami zase nimamo dovolj g. MAJER vas spašujem?

  • ak 01:33 01.maj 2012.

    smiri živce. tako to je. tudi če bi bila ti ali pa Zoki na oblasti, dvomim, da bi nam šlo kaj bolje. Kaj ti pomaga, če si sama poštena, ostalo pod teboj pa gnilo. Problem je v miselnosti Slovencev, ko ...prikaži več je izogibanje davkom in priporočenim poštam slovenski šport št. 1, ko se vse bolj uveljavlja načelo "kar lahko storiš danes, preloži na drugega", ko prevaranti veljajo za heroje (seveda če so na pravi strani - velja tako za ene kot za druge), ko vsaka opcija svoje sporno ravnanje opravičuje z enakim ravnanjem nasprotne opcije, ko so na delavniške dopoldneve ceste polne avtomobilov, trgovine pa ljudi, v času, ko bi mogli delati, ko ravna človek v vsakem primeru napačno, če pripada "napačni" oz. nasprotni opciji od "ocenjevalčeve". Skratka: Problem je v miselnosti. V slovenskem prostoru je preveč čustvovanja in premalo racionalizma, ter še manj občutka pripadnosti in žrtvovanja za skupno dobro. Gre za popolno prevlado brutalnega splošnega egoizma - verjetno eden večjih negativnih učinkov so

  • ak 01:34 01.maj 2012.

    sodobne demokracije*Komentar je namenjen vsem, ki penijo po tem blogu, pa čeprav je bil sprva namenjen nini.Lp

  • izvedenec 06:39 01.maj 2012.

    rdeči goljuf Semolič ima večje dohodke od Stanovnika;seveda je goljuf zadnji, ki bo pridigal

  • HiTech3 00:31 01.maj 2012.

    V bistvu nam gre še kar dobro, če pomislimo, koliko globoko motenih osebnosti je med nami. Malce ciljam na 'slavnostnega govornika', ampak saj to je menda jasno.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.