Slovenija
110 ogledov

Septembra bo Chrome onemogočil eDavke

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ivo 11:34 12.avgust 2015.

    Nujno odpustiti zunanjega izvajalca, ki dela na projektu eDavki... Pa ne more se človek uro in pol ukvarjat z oddajo prispevkov. In to računalniško dokaj pismen. Zaradi teh izvajalcev pol Slovenije najema računovodstvo, da namesto njih oddajajo. Popolnoma nesposobni. V ...prikaži več tej naši banana republiki itak nihče več za nič ne odgovarja!

  • Ivo 11:37 12.avgust 2015.

    Vse to se vidi tudi na stop birokraciji, predlagam vladi ipd. portalih, ki so sami sebi namen in ko jim zastaviš vprašanje, ki presega vpogled v uradni list ni nikakršnega odgovora od njih. Vlečejo pa razni uredniki in administratorji masne ...prikaži več plače od davkoplačevalcev za urejanje verjetno.

  • dimnikar 11:59 12.avgust 2015.

    Ni problem, da bo Chrome kaj onemogočil, ampak da javna uprava ne sledi tehnologiji.

  • bfilipe 12:39 12.avgust 2015.

    haha le kdo vleče mastne denarje in se bogati na račun davkoplačevalcev pa fleti v Miamiju pa nevem kje lepo vas prosim no, bo pa ja država še mal spulila podalpskemu plebsu hlapčevskemuhttp://www.src.si/resitve/spletne-resitve/drzava/

  • flyaway 12:52 12.avgust 2015.

    Tudi v Windows 10 se nahaja Internet Explorer.

  • puys 13:22 12.avgust 2015.

    Po imenu Edge?

  • sreca 13:33 12.avgust 2015.

    Ne nakladajte, če ste delali nadgradnjo z WINDOWS 7 ALI 8 ni nobenih težav. Zaženite EDGE vpišite edavki.durs.si in nato desno na treh pikah izberite odpri v internet explorer. Popolna klasika.

  • Matic Kačič 16:19 12.avgust 2015.

    Ne za vzvratno kompatibilnost takih neumnosti kakor je naša državna uprava, je Internet Explorer še vedno del Windows 10. Microsoft Edge je zamenja ki je privzeti brskljalnik.Je pa precej bolj skrit kakor prej.

  • Ferluci 21:46 14.avgust 2015.

    Malo si zabluzil. FURS nima nobene zveze z občino.

  • kulica 13:06 12.avgust 2015.

    Ravno včeraj sem skoraj doktoriral poleg take banalne stvari, kot je podpisovanje dokumentov. Imam 64-bitni win10, in ta, ki je pred mano povedal, da ima IE, mu naj povem, da ni variante, da zaženeš 32-bitno različico, ki jo zahteva proxsign. ...prikaži več Niti ne deluje v 64-bitnem chromu. Edina stvar, ki je pogojno delovala, je predpotopna mozilla 32. Skratka poden od podna kar se tiče ažurnosti. win10 je bil vsaj pol leta v testni fazi, tukaj pa napišejo v zagovor naj si ne namestimo win10. Na vsaki normalni firmi bi to bil povod za izredno odpoved.

  • Francissco 15:17 12.avgust 2015.

    Kriminal v državni upravi in v policiji se nadaljuje... Ti kriminalci pa naj bi lovili prekrškarje in dolžnike z prisilno privedbo, ker so dolžniki samo zato, ker ne morejo napovedati davkov in tega ne morejo dokazati. Sistem imajo tile dacarji ...prikaži več urejen za legalno krajo in ohranjanje davčnega kriminala po njihovem okusu in z njihovo podporo in plačanimi nasveti.

  • blueone 00:18 14.avgust 2015.

    dvojna merila...nesposobnost in nesramnost...kako naj ljudje oddajo napoved za davke, če jim pa vedno kaj ne dela vredu....imel sem 70 EUR dolga do FURS-a...dobil sem obvestilo, brez kakršnegakoli predhodnega opomina, da imajo oni 25 EUR stroškov z izterjavo, ter še ...prikaži več od banke 45 EUR, za odtegljaj iz transakcijeskega računa....tako sem imel za 100 % samo stroškov s tem davčnim dolgom....FURS napiši najprej opomin tako, kot delajo vsi v običanji poslovni praksi...ne pa, da kar takoj še nabiješ svoje strošle izterjave....obenem je pa nemogoče pogledat v konto kartico podjetja...ker je vaša internetna stran in vaš sistem eden izmed najslabših, za kar žvrgolijo tudi vrabci na strehi in vam pišejo novinarji....POŠILJAJTE OPOMINE ne pa, da kar takoj date sklep o izvršbi in ste nabijate stroške v vašo korist!!!!!!!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.