Slovenija
12 ogledov

"Sezuje naj prevelike čevlje"

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Vesna Gomboc 17:36 06.november 2013.

    ... ali ni obula prevelikih čevljev. Rodilnik, a? Pa se mi zdi, da je tale članek bil lektoriran.

  • Scott 16:52 06.november 2013.

    Sezuje naj prevelike čevlje; ja, tiste rdeče in tigraste kakršne nosijo tudi prostitutke v javnih hišah v Hamburgu.

  • murderone 17:13 06.november 2013.

    Scott noben politik v tej državi ne bo naredil nič za ljudstvo ampak samo zase, pa ni važno katere barve je! Moti me le to,ker si očitno redni obiskovalec javnih hiš v Hamburgu !Očitno jadnik ne moreš najti ženske!

  • filipina2 17:30 06.november 2013.

    scott,nastavi že rito janši,ker si do ušes zaljubljen vanj.....gnoj domobranski...

  • KLOBO 18:08 06.november 2013.

    Ljimun !!!ssLOL !!!!!!!!!!!!!ssPrišparaj svojo duševno bolezen - šizofrenijo zase in za tvoje najbližje, ne pa da s svojimi psihotičnimi napadi posiljuješ ostale, ki niso obremenjeni z Janšofobijo !!

  • KLOBO 18:08 06.november 2013.

    Ljimun !!!ssLOL !!!!!!!!!!!!!ssPrišparaj svojo duševno bolezen - šizofrenijo zase in za tvoje najbližje, ne pa da s svojimi psihotičnimi napadi posiljuješ ostale, ki niso obremenjeni z Janšofobijo !!

  • KLOBO 18:08 06.november 2013.

    Ljimun !!!ssLOL !!!!!!!!!!!!!ssPrišparaj svojo duševno bolezen - šizofrenijo zase in za tvoje najbližje, ne pa da s svojimi psihotičnimi napadi posiljuješ ostale, ki niso obremenjeni z Janšofobijo !!

  • KLOBO 18:09 06.november 2013.

    Janšofobija te daje, e revček !!

  • Scott 01:21 07.november 2013.

    Zgolj in le resnico posredujejo Bruslju in uniji, katere del s(m)o in absolutno prav je, da vestno opravljajo svojo dolžnost!Bi pa razni častilci rdeče peterokrake morilske zvezde raje videli, da bi se uniji lagalo in potvarjalo dejstva, saj so ...prikaži več takšnega početja doma vajeni že več desetletij.?

  • francek 07:15 07.november 2013.

    Izdajalci so bili komunisti, ki so simpatizirali z Rusi in Srbi.

  • tomazz 13:10 07.november 2013.

    Veliko uspeha v tujini. Mladost je tudi prednost za Slovence, pod pogojem, da gredo v tujino (:

  • Scott 22:44 08.november 2013.

    V kolikor te zares moti, si motena oseba !

  • feferon 18:00 06.november 2013.

    Janša bi pa drugače delal al kaj? Najprej bi spet zamenjal moštvo zaposlenih, potem pa spet žepe filal. Ne norte no! Vsi so isti, ko pridejo h koritu!

  • mph 00:20 07.november 2013.

    Jaz pa upam dočakat enkrat dan, ko bomo tem prodomobranskim izdajalcem za sedanje (ne nekdanje) zločine sodili po uradni poti. Gre za izdajalce države, ki Slovenijo načrtno blatijo in minirajo v tujini z edinim namenom, da pride princ teme nazaj na oblast.

  • ljimonad 17:26 06.november 2013.

    In prav ta sds-ovec se je našel znova pamet soliti. On in njegova stranka so pod vodstvom ablastnika pošteno zavozili, sedaj pa ta nesposobna koalicija, katera se ukvarja sama s sabo nima spososbnosti izvleči vlak iz blata v katerega ga ...prikaži več je zapeljala prav sds. O napovedih pa naj ta gospod pove tudi besede komisarja, ki je dejal da se je slovenija še sposobna sama izvkeči, torej o zloglasnio trojki o kateri trobijo sds-ovci že celo leto še zaenkrat nič. Kar pa se tiče politike tako črne kot rdeče, velika večina teh ki so sedaj v vrhu enih ali drugih bi morala lepo spokati, potem bi se morda še lahko kaj naredilo

  • zic 21:23 06.november 2013.

    Welcome to Slovenia! (objava nekega ameriškega novinarja)Obstaja država v Evropi pod Alpami, ki meji na Balkan in je omejena sama s seboj. Tam živijo najlepše ženske, vendar nataliteta upada. Tam nezaposleni največ delajo. Tam živijo ljudje na najbolj ...prikaži več plodni zemlji, ki pa je neobdelana. Tam vlaki še vedno vozijo počasi, po avtocestah pa se vozijo hitro - najdražje na svetu. V tej državi vsi igrajo košarko, smučarji dosegajo svetovne športne dosežke. Rekreacija jim je prioriteta, delo pa rekreacija. Vsi hitijo v službo, a vsi zamujajo. Osemurni delavnik traja deset ali več ur. Zdravstvo je brezplačno, zdravljenje pa morajo plačevati. Tam so svobodni novinarji, ki svobodno pišejo in poročajo po ukazih svojih šefov. Tam je svetovna kriza dobila državljanstvo. Tam so javna naročila skrivnost, državne skrivnosti pa javne. Tam še niso znani zmagovalci 2. svetovne vojne. Tam pišejo zgodovino nepismeni, najbogatejši so pa tisti, ki nikoli niso delali. Tam je Slovenija....

  • mph 13:10 07.november 2013.

    Se tebi vsaj približno sanja, kdo je okupiral v II. svetovni vojni takratno Yu, kdo se je boril z ramo ob rami proti zaveznikom (vključno Angležom, Francozom, USA, ....) in kdo se je skupaj z zavezniki boril proti okupatorju? Malce ...prikaži več ti ne bi škodilo si razširit zgodovinska obzorja. Pa ne rabiš brati "rdečih" knjig, lahko greš na Britannico ali katerokoli mednarodno ugledno enciklopedijo. Seveda, seveda, ... lahko pa si je rdečaudbomafija podredila tudi njih, kot si je Finsko in Avstrijsko sodišče in tako dalje.

  • Scott 02:05 07.november 2013.

    Ti bi jo že zdavnaj nastavila ati-pampersu in/ali umobolnemu pritlikavemu stvoru, a kaj, ko sta oba že dolgo, dolgo brez erekcije, kajne.?Poizkusi s kakšnim bulmastifom, saj ste rdečkarji tega vešči.?Rojen sem leta 1981, 11 let pa že živim v tujini, ...prikaži več daleč od Slovenije in zate sem gnoj domobranski.?S tem svojim primitivnim pisanjem le potrjuješ in kažeš na kakšen način rdečkarji, komunisti, balkanci delujete, a to ni nič novega, vse to in še več že poznamo!

  • mph 13:13 07.november 2013.

    Khm, Američani pa veljajo za razgledane in odlične poznavalce vseh držav na svetu, vzključno z našo mini podalpsko? No,ja, lahko pa tudi dovolijo, da jih pitajo razni SDSovci s svojimi resnicami.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.