Slovenija
17 ogledov

Sindikati pristajajo na sedemodstotno znižanje plač

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • deželan 19:01 19.april 2012.

    spletna stranss– aktualna prosta delovna mestahttp://www.ess.gov.si/slo/iskanje-dela/PDWeb/PD/PD.ASPzavod RS za zaposlovanjeSpletna stran, ki ste jo želeli obiskati, ne obstaja.Torej za vse to se je plačal samo program, ki ne dela niti se ga ne ažurira,

  • Maxximus 22:15 19.april 2012.

    Katera raja se bo dvignila??? :))) Ka pa je s tabo??? Če smo ovceeeeee, beee, beee...pr teh letih bi ti to že lahko bilo jasno! Definitivno...

  • francek 09:09 20.april 2012.

    GLEDE NA STANJE V GOSPODARSTVU BI MORALA JU RAZUMETI, DA ČE BODO NJIHOVE PLAČE 300 EUR BODO PAČ 300 EUR! ČE JIM PA KAJ NE PAŠE PA NAJ GREDO DELAT V GOSPODARSTVO. DEJSTVO JE, DA JE ŠLO V GOSPODARSTVU 70000 ...prikaži več LJUDI NA CESTO V JU PA SO NA NOVO ZAPOSLILI 7000 LJUDI, TAKA RAČUNICA PA SE NE IZIDE.

  • babi 18:18 19.april 2012.

    Sindikati s Štrukeljčkom na čelu se norčujejo iz vlade. Zahtevajo namreč tudi odpravo nesorazmerij, nekaj so jih že dobili.....torej je od 15 % odstalo še ne 3%??? Pa vsi standardi morajo ostati....?????Če vlada na to pristane, potem se bo dvignila ...prikaži več ostala raja, ki je plačala dosti več!!! To niso pogajanja, to so izsiljevanja in tega imamo dovolj!!! Dosti diplomantov dela na slabo plačanih delovnih mestih, vsi niso videli niti lanskega regresa, pa so tiho, ker jim lahko pokažejo vrata. Z veseljem bi delali na njihovih delovnih mestih, ki so zagarantirana, z njimi pa tudi stalne plače. Ravno zdajle so povedali na TV, da bodo letošnji regresi izplačani, ali tudi tisti visoki, skoraj 1.700 evrov v elektrogospodarstvu, na izgubaških železnicah.....upokojenci pa bomo ostali brez regresa???Če bo vlada popustila JU, se bo dvignila vsa ostala raja....definitivno....

  • privat 09:40 04.december 2012.

    sindikati so po mojem mnenju le lutke naših politikov...naredijo le to kar se jim iz politike naroči..in čisto nič več!! Kar pomeni,kar jim vlada da ...to tudi dobijo..No malo morajo svetu prikazati ,da Sloveniji ne vlada diktatura!! Pač vlada diktatura 5 kraljev!

  • francek 09:00 20.april 2012.

    VELIKA NAPAKA VLADE JE BILA, KO SO ZNIŽANJE PLAČ IZ 15% SPREMENILI NA 10%. SLIŠALI SMO, DA UČIELJU ZADOSTUJE 4 URE DELA NA TEDEN, DA IZPOLNI POGOJ ZA DELOVNO RAZMERJE. TAKIM BI MORALI PLAČE ZNIŽATI ZA 50 ALI VEČ %.

  • deželan 18:54 19.april 2012.

    Za delo 190 dni na leto, ob 16-17 učenci v razredu, redni plači, ne boli glava ali bo ali ne , bo drugi mesec še služba ali ne.Saj ne rečem, da je 1.300 € neto plača bogatija. Stanje v ...prikaži več gospodarstvu je težko, metanje peska v oči tudi dovolj, češ da so podjetniki in s,p, ji same barabe in goljufi. Zaradi peščica res takih je žaljivo metati vse v en koš. Preveč podjetnikov poznam , takih ki so vzeli posojilo na celotno svoje premoženje samo zato, da izplačujejo nemoteno delavcem plače. To hecenje koliko učencev je lahko v razredu , kako bi reagiralo šolstvo, če bi v gospodarstvu polenili normative, s tem bi rešili gospodarstvo v trenutek a pozor trg bi nas izločil !Pošteno je da se enakomerno zategne pas. Sindikati pa naj izsilijo vlado, da bolj učinkovito preganja lopove in skrivače.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.