Slovenija
556 ogledov

Skupaj z mamo na zavod

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Dejan+ 09:02 13.september 2013.

    a starši da so krivi ? pomoje je pa levji delež krivde v šolstvu, ki iz otrok dela fakt idiote, ko pa je treba v real lajfu nekaj praktično storit, pa klonejo. Pa ne gre toliko za znanje in izkušnje ...prikaži več ampak gre za samozaupanje in samozavest. Veliko je situacij , v katerih je človek prvič in se ne znajde in nič ne ve in nima bližnjega, na katerega bi se obrnil. Če ti mladincu nekdo prvih 20 let "odnaša rit" in dela namesto njega je pa jasno, da se bo nanj obrnil na pomoč znova in znova.

  • Jernej Jursnik 08:29 13.september 2013.

    mentalni invalidi,obnasajo se kot odrasli a rit jim brisejo starsi.

  • zic 09:20 13.september 2013.

    v prvi vrsti menim,da je kriva celotna družba sploh pa ljudje na določenih delovnih mestih. Ko se npr. pojavi neuk oz. mladenič ali mladenka brez prakse na okencu, da bi sam kaj uredil, ga samo veselo odšetajo namesto, da bi ...prikaži več se zavzeli in jim pravilno razložili. Razlagajo pa tako, kot da imajo pred seboj osebo z dvajsetletnimi izkušnjami in to je največji problem, da jih družba ne sprejema kot odrasle ampak jih imajo za otroke do 40-leta.

  • privat 08:47 13.september 2013.

    antropolologinja...kdo piše to ,da so krivi starši??? Ta oseba verjetno ni z svojim znanjem prišla do izobrazbe!! reva je samo boga piflarca....knjige te pa ne učijo realnosti!!! Starši vidijo kako je narejena oblast in druga birokracija in ji v nobenem ...prikaži več smislu ne verjamejo ,da bi pustili otroško življenje tem biroktratom ,ki bi verjetno otroško življenje zavozili ,če bi nedolžno življenje pustili v mlin tem birokratičnim lažnivcem in iskoriščevalcem.Zato starši ,kar je pametno da spremljajo da ta mlin ne vzame še tisto kar je ustvarjalno pri teh mladostnikih! Verjetno se bi strinjala tudi ta antropologinja ,da tem birokratim ni za zaupati....

  • stalker 15:08 13.september 2013.

    nenene kriva je država in ne vzogja splohk pa nevem kaj ma vzgoja z tem mislm lol a ne ,enostavno je drzava use kriva zdj pa recmo uzamemo enga nepametnega cloveka recmo mene mam sam srednjo solo narjeno ker je ...prikaži več 3+2 pretesko pa od kje si bom jst use zapomnu zakone pa te papirje treba uredit pa une papirje treba uredit pa pjt tm pa te poslejo nazaj tm pa spet tm in tko naprej ja pol pa itak da se zgubis pa neves kako naprej enostavno prevec je usga sam da drugi ce bi kj zajebal ane da si krijejo hbet da nebi kj pol blo ne pol pa itak mi mladi najebemo k nevs kaj pa kako naper kam mors it prvo pa te zajebancije nj smotana drzava mal ukine te papirje k si moras rihtat k je prevecccc tega sranja

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.