Slovenija
11 ogledov

Slovenija naj Snowdnu podeli azil

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ronald Reagan 11:42 07.julij 2013.

    Elena, razen telesa te zapušča tudi spomin...ne sega dlje od zlate ribice.A da je JJ bil 20 let nenehno v vladi??? Ali blizu nje? A je opozicija bližina vlade???Neverjetno sprevračanje zgodovine...sram naj te bo...

  • mph 12:56 07.julij 2013.

    Ne, ne, ne, ... je raj za prodomobrance, za domače izdajalce. V nobeni državi na svetu (in na žalost imajo vse svoje črne ovce, čeprav nobena verjetno toliko kot jih je bilo in jih je v Sloveniji) pa se še ...prikaži več ni zgodilo, da bi ti še dvigali greben.

  • tralala 09:40 07.julij 2013.

    Sem se nasmejal, hvala vam, Žurnal24. Bilo bi sicer lepo, ampak od poslušnih ameriških hlapcev noben ne pričakuje, da bodo imeli hrbtenico. Bi bila pa to velika gesta v smeri upoštavanja človekovih pravic.

  • ennanova 11:15 07.julij 2013.

    Scenarij za rehabilitacijo JJ-ja in drugih grozotPravijo, da imajo pri rušenju države ključno vlogo denar, interesi, koristi in privilegiji. Kdo ima več interesov in privilegijev kot JJ, ki je bil zadnjih dvajset let in več nenehno v vladi ali ...prikaži več blizu nje, je prvak stranke, ljubljeni voditelj in vse, kar hoče?http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/1072-scenarij-za-rehabilitacijo-jj-ja-in-drugih-grozot

  • recesija 12:45 07.julij 2013.

    Slovenija je raj za tatove (komunisti, čefurji), prevarante (komunisti, čefurji, izbrisani) in lažnivce (komunisti, čefurji, izbrisani). Zato se ne bi čudil, če bi trenutna vlada ponudila zatoćišće kriminalcu Snowdnu.

  • mph 12:55 07.julij 2013.

    Sram je lahko tebe, ki se sprenevedaš, da ne veš, da je tudi oralni seks pač tudi seks. Pa je bil sicer ravno ta en najboljših njihovih predsednikov, dosti boljši od tebe.

  • mph 12:57 07.julij 2013.

    Gnoj kapitalistični.

  • privat 13:16 07.julij 2013.

    kaj je stabo regan?? kaj pa ti misliš kdo je kriv za to bedo od države?? Ja verjetno komunisti,ki so leta 45 umrli...

  • privat 13:19 07.julij 2013.

    dejte pustit reveža da se znajde..kaj pa bi on delal v Sloveniji ,ko bi videl koliko je tukaj kriminala..??Bolje bi mu bilo da se vrne v Ameriko ,kot da sprejme naš azil...Je pa dobra zadeva ,da bi spreobrnili miselnost in ...prikaži večn politiko na bolje..samo za to je potrebno dosti časa delovati pošteno!

  • Avatar čavez
    čavez 08:03 08.julij 2013.

    Kje se pa upajo slovenski klečeplazniki kaj naredit brez derektive EU in USA.

  • Tupamaros 10:02 07.julij 2013.

    Predlog brez vsakega smisla. Prav naivno je skakati v zrak zaradi Snowdena ali kogarkoli drugega podobnega modela, ki je del svoje kariere naredil kot birokrat ali celo nižji operativec pri tajni službi, potem pa nekega dni njegova vest tega več ...prikaži več ni prenesla in se je ubogi revež izpovedal prvemu psihoterapevtskemu novinarju, ki je prišel mimo.LPTupamaros

  • loki 13:37 07.julij 2013.

    kriminalec? ponavadi se ne odzivam na kratkoumne komentarje kot je ta ampak vseeno. Če ga za kriminalca obtoži država, ki na veliko oznanja kako je svobodna, hkrati pa vohuni za drugimi državami in svojimi državljani in potem pride nekdo ki ...prikaži več vse to razkrije bo seveda postal državni sovražnik. ni pa sovražnik nas "navadnih" ljudi, ki se s takim početjem paranojičnih politikov ne strinjamo. Sicer se vsak odloči po svoje ampak slepo verjeti vsemu kar rečejo ljudje na položajih pa je skrajno neumno, imeti jih za poštene pa še toliko bolj. po načinu tvojega pisanja je takoj jasno kateri je politik, ki je tebi spral glavo. ne glede na to koga volimo je treba imeti kritično oko za stvari ki se dogajajo okoli nas, ne pa kot pokvarjena kaseta ponavljat že stokrat slišano in prežvečeno.

  • loki 13:46 07.julij 2013.

    kdo si pa ti? pripadnik naroda, ki je več vreden? sej ni čudno da zaostajamo v razvoju, če zaostajamo v mentaliteti. prevelikokrat me je sram od kje sem, zaradi takih zahojencev kot si ti. kaj vas župnik šopa s ...prikaži večs takimi neumnostmi?

  • Igor Đukanović 10:16 07.julij 2013.

    Snowden si ne zasluži le azila pač pa tudi slovensko državljanstvo in slovenski diplomatski potni list. Tako kot športnikom, ki so pripravljeni zastopati barve Slovenije, lahko na hitro damo državljanstvo, tako bi urgentno morali postopati v njegovem primeru, saj brani ...prikaži veči temelje demokracije. V totalitarnem svetu bo odneslo tudi "večje" države a la Nemčija in Francija, kaj ne bi ene majhne Slovenije. V našem življenjskem interesu je, da kričimo na ves glas in takšnega obnašanja na našem planetu enostavno ne dovolimo. Ne pa da med tem posilstvom še mi v naprej preventivno širimo noge. Morda bodo zainteresirani posiliti še nas...

  • Ronald Reagan 11:43 07.julij 2013.

    marš sranje ćefursko...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.