Slovenija
13847 ogledov

Bo država zapravila milijon za nekaj, kar ne deluje?

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 07:23 06.marec 2023.

    Vedno ista zgodba, vsak lobij ima svojo "stroko", ki po nareku dela "študije "v korist naročnika..Podobno je tudi s "krivdo" antropogenega CO2 za podnebne spremembe...Nikoli in nikjer dokazana trditev je pripeljala tako daleč, da se kreteni na podnebnih konferencah zavezujejo ...prikaži večo za koliko bodo znižali povprečno temperaturo na planetu...Bilo bi smešno, če to ne bi povzročalo energetski kolaps kot posledico trgovanja z emisijskimi kuponi...Greteni..

    • oneh 09:29 06.marec 2023.

      Oh lucky, lucky... boš fasal partijsko kritiko, če boš zahajal na stranpoti iz direktne poti v komunistični raj. Tvoj zapis je skoraj hujši, kot da bi pohvalil Janšo. Zelena je nova rdeča, podnebni aktivizem, pretakanje denarja (npr. CO2 kuponi)... vse ...prikaži več to so aktivnosti levakov, katere so zamenjale že precej oguljene fraze o boju za delavske pravice. Sami namreč le mešajo meglo in zapravljajo denar, katerega poberejo delavcem. Še posebej v sbobodi in ko levaki plešete.

  • Pepe007 08:53 06.marec 2023.

    Živali se tudi učijo in prilagajajo. Nobeno odvračalo ne bo prav dolgo delovalo.

  • satir 09:11 06.marec 2023.

    Kaj če bi vozniki gledali več na na cesto kot na mobilnik, mogoče bi bilo manj nesreč?

    • robi2107 10:30 06.marec 2023.

      Meni je pred kolo skočila košuta. Se peljem od Krima proti Rakitni po gozdni cesti, ko nekaj zalomasti v šavju in skoči ven in čez cesto. Mogoče 10 m pred mano. Bog te jebo, ko kojn. Ogromna je. Živ sem ...prikaži več se usral. Če bi bil z avtom, si komot predstavljam, da bi jo nasadil. Srn in tega niti ne štejem. To skoči čez v momentu. Ne plane vedno iz čistine. Pogosto iz kakšne koruze, gozda, grmovja. V takih situacijah si nemočen.

  • Avatar Leon
    Leon 07:54 06.marec 2023.

    "Slednja je bila del podjetja Eurocontor, ki je že leta 2003 dobilo nagrado časnika Finance za Najpodjetniška idejo, saj je razvilo tehnologijo, s katero je moč zvočna odvračala namestiti na obcestne stebričke. Tri leta kasneje je bil produkt nagrajen še ...prikaži več s strani Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) in Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (OZS)." Kaj si mislim o strokovnosti in verodostojnosti slovenske stroke ne bom zapisal ! Samo jabolko navdiha še manjka .

  • joze95 08:04 06.marec 2023.

    Modri odsevniki so tipična oblikovalska natega zato, ker mešajo jabolka in hruške zaradi premalo predvsem pa površnega znanja matematike in fizike. Zato oblikovalci repetarji in politiki pašejo skupaj!!!

  • sam1 07:26 06.marec 2023.

    Strokovnjaki so se verjetno naslanjali na učinkovitost modre barve v času Hojsovega ministrovanja,pa so računali,da bo to pozitivno vplivalo tudi na divjad.....

    • oneh 09:22 06.marec 2023.

      V članku piše, da so večino oznak postavili v letih med 2018 in 2020 in da sedaj zopet pripravljajo nov razpis. Če niso vizionarji so strokovnjaki morali dobiti navdih nad modro barvo nekje drugje. Mogoče v komunističnem totalitarizmu, ko so ...prikaži večo miličniki imeli modre avtomobile? Je vse možno, ko imamo svobodo in levaki plešete.

  • rd2dmk2 08:59 06.marec 2023.

    zvočni odvračalniki so še večji nateg. ni treba delat nobene študije. zakaj ne ? ljudje božji , dons je tolk folka po gozdovih, tulite , vpijete, razgrajate, se vozite s kolesi in še s čim drugim, tako da je žival ...prikaži večl čist navajena na hrup. še na pse. n naših koncih hodijo tropi srn na obisk k lovcem, če jim posabijo prinest zimske priboljše v gozd, detli in žolne razbijajo ostrešja zraven pa lubadrk na miljone. ? hočete da smetite sredi gozda, a ni dovolj zvok SUV-a, mora še stebriček ropotat !

  • robi2107 09:52 06.marec 2023.

    "Odsevniki svetlobnih odvračal niso bili vedno v tej barvi. V preteklosti smo v Sloveniji nameščali bele in rdeče odsevnike, v zadnjih letih naša stroka zagovarja modro barvo." Jaz sem pa vedno mislil, da je namen teh odsevnikov da vozniki bolje ...prikaži večlje vidijo rob ceste.

    • vera23 11:55 06.marec 2023.

      Rdečih in belih zagotovo. Pisci člankov tega pač očitno ne vedo...

  • johny68 08:26 06.marec 2023.

    Ja še rumena barva manjka pa bodo kompletni.

  • Avatar NickMason
    NickMason 18:25 06.marec 2023.

    ti modri odsevniki ne pomagajo apsolutno nič,tri leta sem vozil ponoči in tam kjer so postavljeni je bilo prav vedno polno srn in jelenov in kolega celo razbil kombi,tako da res škoda denarja za take lari fari zadeve.

  • rd2dmk2 14:40 06.marec 2023.

    vsi skupaj pa ste pozabili še na nekaj . na makete srn, ki (so) stale ob cestah. ja dragi moji. nima smisla divjat 100 na uro po cesti ki pelje ob gozdu, pa še travnike ima poleg, v času ko ...prikaži večo se divjad pase, zraven pa se ukvarjat z tisto tablo na sredi armaturne plošče v vašem tko fensi avtu. je hecno da se izumlja na stotine pomagal, ki so ena bolj neumna od druge, kot na primer ustvarjanje pasu za reševalce na AC, ni pa nobenega za odkrivanje divjadi in ukrepanje.

  • Grof 23:51 06.marec 2023.

    Sigurno je ta ideja zrasla na zeljniku Dejana Židana v navezi z visokim politikom Jonasom, zastavonošo v parlamentu stranke SD

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.