Slovenija
25 ogledov

Sodišče je desno "kot stolp v Pisi"

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jons 22:21 21.november 2014.

    Tipičen komentar osebe, ki si želi, da bi vsi mislili enako oz. tako kot on želi.In tak ti po vrhu vsega običajno še trdi, da misli s svojo glavo.Ja kako h...ča s svojo glavo, če moraš mislit kot ...prikaži več ti drugi diktirajo?

  • Kranjica 22:08 21.november 2014.

    In to so tisti poslanci in tiste stranke, ki so obsojali Janšo zaradi nespoštovanja pravne države in rušenja sodstva? V ZL pa so javno potrdili, da naše sodstvo deluje prepočasi. V eni sapi sicer trdijo, da imamo vsi državljani enake ...prikaži več pravice in da pri sodnih odločitvah nekateri ne bi smeli imeti prednosti, ko pa je v njihovem interesu, pa bi najraje videli, da bi sodniki odločili v enem dnevu.

  • dragec 20:27 21.november 2014.

    Kaj se dogaja na tem ustavnem sodišču?. Tudi oni so se razdelili na desne in leve

  • primorc91 20:45 21.november 2014.

    Sprašujem se zakaj sploh potrebujemo parlament, če pa imamo ustavno sodišče, ki si lasti naloge in funkcijo zakonodajalca na način, da ustanavlja občine, odloča o tem kdo bo poslanec in kdo ne. Ali ta država sploh potrebuje ljudstvo, očitno ne ...prikaži več ker ima pač ustavno sodišče.

  • Lavdan 21:04 21.november 2014.

    Ustavni sodnik bi morali biti nestrankarsko opredeljeni in obvezno ateisti, ker drugače jih vedno vleče na eno ali drugo stran. Govoriti da delajo po ustavi ali zakonih je povsem brezpredmetno, če niso vsi enotnega mnenja.

  • sivka 21:29 21.november 2014.

    levi vseskozi trdijo, da je v pravosodju vse OK - seveda do danes, ko ni več po njihovo

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 00:38 22.november 2014.

    šov za narod + nedotakljivost = primer janša

  • mirko 23:24 21.november 2014.

    Dragec ne samo sodniki, cela Slovenija smo razdeljeni na leve in desne. Jaz brez kančka slabega občutka vesti priznam da sem desno usmerjen. Prav tako verjetno tudi ti, da si levo usmerjen. In kakšna je razlika med nama ? Pri ...prikaži veči meni so zločini, ki so se dogajali s strani domobrancev nad partizani med vojno enaki kot zločini po vojni s strani komunistov nad domobranci. Razlika je samo v številkah. Zločini storjeni s strani domobrancev se štejejo v par deset tisoč MED VOJNIM ČASOM. Zločini storjeni PO VOJNI (že v svobodi) s strani komunistov se pa štejejo par sto tisoč. To je zgodovinsko dejstvo. Tehtanje ni potrebno. Od tod izhajajo vsi problemi današnjega časa naše družbe. Še bomo trpeli dokler se ne priznajo krivice storjene po vojni.

  • nostradamus 08:50 22.november 2014.

    kakorkoli ze bi ustavno sodisce odlocilo bi bilo sporno za ene ali druge vse dotljej dokler narod ne bo dojel da je politika kriva za stanje v katerem se nahajamo se bo delil na leve in desne na ...prikaži več bele in rdece medtem pa bodo njihovi liderji in strankarski pripadniki s pridom iskoriscali svoj vpliv ter harali po drzavi prevec je nederocenih sumov prevec je nedotakljivih prevec je botrov in stricev in vse to je pripeljalo do stanja v katerem smo danes

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.