Svet
31 ogledov

Sooča z izzivi brez primere

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar čavez
    čavez 08:45 25.marec 2017.

    Edini dosežek EU-ja je množenje muslimanov in lopovov.

  • Avatar praufo
    praufo 10:59 25.marec 2017.

    pozabil si na dobro plačane službice eu prisklednikov, tudi to je dosežek

  • privat 13:02 26.marec 2017.

    eu ni sposobna reševati problemov. Kdo pa lahko reši take probleme ,če pri eu-ju temeljijo na kolonijah,sovraštvu,podpiranju kriminala....Eu bo razpadla in eu bo naredila zaključek človeštva!!

  • privat 13:08 26.marec 2017.

    človeka , narod lahko oceniš po zgodovini ali preteklih dejanjih..tako tudi eu nima pogojev za neko mirno rešitev svoje miselnosti. eu zahteva vojno

  • privat 13:09 26.marec 2017.

    čevez..ina kaj bi ti naredil da rešiš eu krizo?? verjetno ni mirne rešitve?? kaj praviš?

  • jozicamurn 11:02 25.marec 2017.

    čavez bravo :) Množenje tujih firm, ki ratajo direktorčki nad nami in še večje suženjstvo. Več imamo importa in manj exporta, večji dolg do mmf-a in svetovnih bank in večno služenje kot hlapci za odplačilo obresti na obresti vmes pa ...prikaži več nas vedno tako ekonomsko in agronomsko zjebejo, da je vračanje kredita z obrestmi stalna praksa v infinity torej za večno. Gnila lopovska struktura bank in satanistične "elite" zavarovalnic/multikorporacij/borze in multi-kulti lgbt transgender neo-liberalnih stvorov, ki jih držijo na oblasti s svojimi bolano in izpirjeno ideologijo mavric.

  • izRODEk 12:49 25.marec 2017.

    EU ni Evropa. Evropa je prostor evropskih narodov, katerih države so se ustoličile in grupirale po II. svetovni vojni in so živeli v miru, ki je baziral na dvo-polarnem sistemu plus neuvrščeni (SFRJugoslavija).Tole danes z državami nima več nobene ...prikaži več zveze. Ideja je sicer bila, da bi naredili multi-kulturno skupnost, v kateri bi zagotovili blaginjo za vse. V resnici smo zgolj sprostili prepreke za prost pretok kapitala h kapitalskim centrom ter v veliko in nepopravljivo škodo za več deset milijonov ljudi širom po EU.Ureditev EU-ja danes je nekakšna prikrita slika Hitlerjevega četrtega reicha. EU danes je novo-nacifašistična okupirana in agresorska tvorba, v kateri imamo sužnje in bogataše.EU je potrebno zrušiti. Ker psihopati, po večini zadrogirani ne slišijo glasu obubožanega ljudstva, bo potreben nasilni in krvavi upor zoper te norce na oblasti.UPOR se bo zgodil tako ali drugače, prej, kot slej. EU bo krvavela v meddržavljanski vojni med bogatim

  • izRODEk 12:50 25.marec 2017.

    UPOR se bo zgodil tako ali drugače, prej, kot slej. EU bo krvavela v meddržavljanski vojni med bogatimi in revnimi.Sam prve resnejše uporniške podvige pričakujem v nekaj letih. Za razliko od napadov muslimanskih skrajnežev bodo ta uporniška gibanja delovala ...prikaži več predvsem v smislu rušenja, požiganja in uničevanja kapitalskih centrov. Uničevanje infrastrukture in druge bogatunske lastnine. To pa bo vodilo v hudo represijo, kar bo privedlo do državljanskih vojn.Smrt EU - svobodo narodom širom Evrope!Živela Evropa!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.