Keri zvezdniki... .Noben,ki se vsaj malo spozna na glasbo ne bo poslušal tega.Populacija poslušalcev so redni obiskovalci gasilskih veselic in mularije iz vzgojno izobraževalnih zavodov.Vsaj jaz tako vidim.Ampak bistvo je,da
Špela to dobro proda in živi od tega.In,zakaj pa ne?
Ender3,greš v to specializirano trgovino s HI-FI zadevami(pod Kristalno palačo). E,prideš not in začneš prodajalcu razlagat,koliko W,ohmov,decibelov,....,pa nobena komponenta pod jurja ni dovolj dobra,pa te zvočniki za 5 jurjev niti niso slabi,da bi lahko bili boljši za ta denar,da je… ...prikaži veče bil Nakamichi zakon... .Pol,če te vpraša,"Za kakšno glasbo?".Pa mu odgovoriš za Atomike,pa Modrijane... .Pa
pol spremljaš njegove reakcije,a ti to resno al si mene najdu "jebat"?
Kako lepo, da sta z nami delila to res zalostno novico. Me pa malo skrbi zanjo, saj nihce ne zdrži pri njej dolgo časa. Pa saj je bedasto biti zaljubljen le v eno osebo, ko je pa toliko drugih na voljo.
po kovid19 najbolj šokantna novica...nisem spal celo noč..boga
Mrbit je pa vse skupaj nateg...iskanje pozornosti....me neb presenetlo pri taksnih narcisekih😂😂😂
Keri zvezdniki... .Noben,ki se vsaj malo spozna na glasbo ne bo poslušal tega.Populacija poslušalcev so redni obiskovalci gasilskih veselic in mularije iz vzgojno izobraževalnih zavodov.Vsaj jaz tako vidim.Ampak bistvo je,da Špela to dobro proda in živi od tega.In,zakaj pa ne?
Kaka nora novica,😐 to zvezdnico ne bi obesil niti na vrata shrambe.
Ender3,greš v to specializirano trgovino s HI-FI zadevami(pod Kristalno palačo). E,prideš not in začneš prodajalcu razlagat,koliko W,ohmov,decibelov,....,pa nobena komponenta pod jurja ni dovolj dobra,pa te zvočniki za 5 jurjev niti niso slabi,da bi lahko bili boljši za ta denar,da je… ...prikaži veče bil Nakamichi zakon... .Pol,če te vpraša,"Za kakšno glasbo?".Pa mu odgovoriš za Atomike,pa Modrijane... .Pa pol spremljaš njegove reakcije,a ti to resno al si mene najdu "jebat"?
Kako lepo, da sta z nami delila to res zalostno novico. Me pa malo skrbi zanjo, saj nihce ne zdrži pri njej dolgo časa. Pa saj je bedasto biti zaljubljen le v eno osebo, ko je pa toliko drugih na voljo.
Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite –– Bredhot.Com