Slovenija
263 ogledov

Spopad psov v Ljubljani

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 51M3K 22:36 26.februar 2013.

    Jaz mislim, da je potrebna predvsem dobra vzgoja psa, tudi šolanje. Pes je lahko najboljši prijatelj, vendar more vedet, da je lastnik glavni in da ga je potrebno ubogat; vedno. Ženska na posnetku bi si rajši kupila enega manjšega psa, ...prikaži več ki bi ga lahko obvladala, ne pa kar dva takšna ogromna psa. Če dodam še komentar na mnenje kinologa Vidica: Lahko je bit pameten za računalnikom in na televiziji. Bi rad njega videl, kako bi on v takem trenutku divjo renčečo argentinsko dogo dvignil za ovratnico in bi pes popustil. Mogoče bi pes popustil, ampak bi verjetno potem nastradal človek osebno.

  • vrtnica 22:53 26.februar 2013.

    Grozno,ženska povsem neprimerna,da sprehaja 2 takšna psa.Eden je popolnoma neobvladljiv.Upam,da si bo zlati prinašalec opomogel,res je revček.

  • bla_blabla 23:09 26.februar 2013.

    Sami nesposobnezi na kupu....z ono lato bi dogo enkrat konkretno cez hrbet vsekal oni pa mimo maha...kaj je htel dogo prehladit al kaj??? Takoj zatem pa bi se babo z lato cez gobec vzgal, da bi si vse zobe pobirala ...prikaži več po tleh...vec si je dala opravka, da je folku nekaj razlagala, kot da bi svojega psa stran spravla.

  • petra777 07:45 27.februar 2013.

    Ženska očitno ni zmožna obvladati svojega psa! In vrh vsega si navleče 2 psa, le kako bi se končalo, če bi oba napadla. Ona pa ga tolk da ne boža in pravi: priden kuža ti kr grizi, pa doma neboš ...prikaži več rabil jest! Ženska neumna!!! Očitno ni nikoli slišala za POVELJA, ki jih pes mora ubogati! In po končanem ravsu mirno oddide. Da bi bila jaz lastnica zlatega prinašalca ji samo policijo pokličem in bi ženska drago plačala svoje nezavedanje o psih in mislim, da se nebi več kdaj odločla za žival, ki je NI SPOSOBNA obvladovati. POJMA NIMA O ODNOSIH S SVOJIMI PSI!

  • gec 23:16 26.februar 2013.

    bla bla ti si legenda

  • allstarr111 23:53 26.februar 2013.

    Kot lastnik psa ki je vedno na povodcu, me zanima zakaj napadeni pes prosto leta okoli ?

  • Tomi Gönc 00:02 27.februar 2013.

    pes bi potreboval nagobčnik! upam da se bo zoper to lastnico psov ukrepalo primerno in hitro! in pohvala kamermanu da je to zabeležil!

  • Avatar Zala
    Zala 00:50 27.februar 2013.

    Vsem v poduk, ki so si omislili psa in ga ne obvladajo. Za napadalno dogo uspavanje po hitrem postopku in lastnici naložiti visoko denarno kazen. Tudi lastniku/lastnici zlatega prinašalca naložiti visoko denarno kazen, ker ni imel/imela psa na vrvici. <br ...prikaži več />Zadeva zaključena, brez odvečnega besedičenja. Ena pasja afera s tragičnim koncem je bila dovolj in upam, da so se vsi odgovorni iz nje nekaj naučili.

  • Blanka Piromanka Zaspanka 01:20 27.februar 2013.

    Zelo veleumno! Pasja afera katero opisuješ, se je končala s tragičnim koncem ker so psu v rit porival dildota!!! Čudno ane, da so ga(jo?) psi poklali?!

  • Pepe007 06:19 27.februar 2013.

    Prisotni so imeli vso potrebno orodje. Najprej je potrebno konkretno s kolom po lastnici. Zaradi tega bi pes moral začeti braniti lastnico, če pa ne, pa pač s kolom po psu.

  • hubertfast 06:45 27.februar 2013.

    Tega psa je treba žal usmrtiti. Zopet bo napadel, lastniki so pa očitno nesposobni.

  • Wasilis Tomos Racing 23:23 26.februar 2013.

    Mislim da je koga druzga za tepst ne psa, obstaja eno pisano pravilo PES je tak kot GOSPODAR.Imam 3 pse in živim že več let v kardelu In DESKA Kaj smo normalni še bolj živčnega psa nardit kar še ni ...prikaži več zadosti in na posnetku je lepo razvidno kako "DOGA" večkrat zapored ugrizne prinešalca In najbolše da greste na sprehod s štirimi dogami pa še moje 3 pse peljite zraven BOLANO Mislim kaj je z judmi

  • decva1 08:15 27.februar 2013.

    Za ovratnico bi ga morala dvigniti njegova lastnica, ne kar kdorkoli. Če bi pa doga ugriznila njo, potlej je pa res nekaj hudo narobe! Sama imam psa in v primeru, da bi se stepel z drugim psom, gotovo ne bi ...prikaži več nebogljeno gledala, kako ga bo raztrgal...

  • westal 08:29 27.februar 2013.

    Nič se ne bi zgodilo, če bi klicali policijo. Pri nas so napadalni psi in njihovi lastniki tako zaščiteni, da jim nihče nič ne more! Obramba pred psi je pa za rajo prepovedana in kazniva.

  • westal 08:33 27.februar 2013.

    Lastnica bi morala biti tako strogo kaznovana, da tudi v sanjah ne bi upala imeti takšnih zverin. Z zakonom bi takšne dogodke zlahka preprečili!

  • malla77 16:17 27.februar 2013.

    no no da nau res kriva sam doga tale zlati prinasalec je vedno brez povodca in brez lastnice lastnica ga samo cez garazo vn spusti in sam hodi naokoli lastnico dog pa kadar koli vidim ma pa oba psa na ...prikaži več povodcu.ker zivim nasproti lastnice zlatega prinasalca vem kako tava prinasalec okoli sam lastnica dog pa 3 x na dan gre mimo nasega bloka in so vedno na povodcu tudi ko so otroci zunaj doge ne obracajo pozornosti na nobenega brez razloga ze ni napadla tako da ne krivite samo lastnice dog

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.