Svet
1377 ogledov

Stane Dolanc Titu prislonil pištolo na vrat

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sprehajalec 21:10 28.februar 2013.

    Dolanc je seveda bil v Hitlerjugend. Hodil je na gimnazijo v Grazu, kaj ne bo, star je bil pa 17 let. Mnogi so bili in to je bilo kot Pionirska organizacija. Tudi slavni Tone Svetina je bil član Hitlerjugend na Bledu.

  • Žurnalček 20:45 28.februar 2013.

    Za razliko od tebe sem vse to doživljal , kot tudi drugi državljani in vem kaj je seljančuga pripravljala po Titovi smrti , če bi v tistem trenutku še bila na položaju v Belem dvoru. Hotela je postati z podporo ...prikaži več svojih v Rusiji indoktriniranih generalov , da ti enostavno povem, da boš razumel Milošević.

  • MeršolLingvist 17:12 28.februar 2013.

    Koga še zanimajo te bajke in pripovedke o enemu diktatorju?

  • Lavdan 17:45 28.februar 2013.

    Po toliko letih je vse kar kdo reče čista resnica. Teh pa je toliko kot ljudi.

  • mph 18:12 28.februar 2013.

    Leta delajo svoje, kar bluzi nima ne repa ne glave.

  • Žurnalček 19:33 28.februar 2013.

    Ta tvoj diktator je bil voljen in izvoljen z 98 % zmago in to celo življenje od razliko od tvojega plešastega idiota , ki je volitve izgubil z 24% , z intrigami pa zasedel in zavzel vlado. In še nekaj ...prikaži več . Idiot si in boš ostal .

  • francek 19:54 28.februar 2013.

    tito ima srečo, da ni več živ, drugače bi bil v Haagu

  • Presvetli 19:59 28.februar 2013.

    "Ker je o Dolancu vedel preveč, da je ta začel rušiti"Pol pismeni ne piši ali bolje rečeno ne prepisuj člankov z drugih portalov,če pa že prepisuješ vsaj pravilno prepiši.Sicer pa saj skoraj vsi novinarji imate končanega "Gusteka"pa še ...prikaži več tega so vam po večini šenkali.

  • Presvetli 20:01 28.februar 2013.

    Pardon,da se umešam,ampak drugi mandat je bil z državnim udarom,samo to pri SDS drugače imenujejo.

  • KLOBO 20:09 28.februar 2013.

    Klovn , žurnalček , kaj se ti greš, kot da ti je stopila na rep !!A si morda reinkerniran Dolančec Stanček !! Ta stanček je bil res eno veliko govno, to vedo vsi, le ti ga nekaj zagovarjaš !!

  • jons 21:03 28.februar 2013.

    Glede na to, da je bil edini kandidat verjamem, da je bil izvoljen z 98% glasov. Kdo mu je pa pobral tista 2%?

  • Žurnalček 16:23 23.avgust 2013.

    Kakšen bizgec si , bi po tvojem skropucalu , ki zajema obdobje 50 let , tudi brez Tita , iz tvojega pisanja zaključili , da je na Zahodu bila lakota , ko so morali k nam hoditi kupovati hrano .

  • Žurnalček 16:23 23.avgust 2013.

    Janša pofarbat ne more !

  • Žurnalček 16:27 23.avgust 2013.

    Ona sploh ni oseba , ki bi lahko karkoli relevantnega povedala , ker ni bila na nobeni funkciji. Lahko govori samo kaj se je dogjalo na sprejemih in kaj so jedli, pa razne hece z teh banketov, ne more pa ...prikaži več govoriti o državni politiki, razen če se ni šla špijona , za prevratniško organizacijo katere vrh je bila sama.

  • Žurnalček 19:30 28.februar 2013.

    Da udariš Lićana z kolom po glavi, pomaga glih tolk, k da udariš tudi Lićanko! Srbenda ostaja srbenda in tudi njej kot njenim pokrajincem iz Hrvaške ni bilo nikoli nobene pomoći. Joka , da je v 30 letnem priporu, ko ...prikaži večo so ji pa naši ponudili bivanje v Slo z vsemi dodatki , ki bi ji pripadali , je pa kuzla lažnjiva odklonila. Ona se je sam adala svojim Srbom zapreti v hišo, sedaj se dela pa mućenico. In kdo je Jovanka Broz ? Vdova našega ljubljenega predsednika Tita in absolutno nič drugega. Za kaj se ima pa sama se pa sedaj vidi , ko želi posredno obtoževati političnih spletk druge, delala jih je pa edino ona sama. Od kje, se postavlja vprašanje, sploh kaj ve o znotrajpolitičnem dogajanju , če ni bila nikoli izbrana niti voljena na kakršnjekoli funkcijo v Krajevni skupnosti , kaj šele v kako skupščino. Sama sebe izdaja, samo zaradi starosti in skleroze ne povezuje več govorjenja z svojim delovanjem .

  • Roman 19:47 28.februar 2013.

    Ti boš rekel, da je bil diktator, tele neumno!Ta diktator ni kradel tako kot vsi, ki so vsaj malo pri korituA smo bili takrat zadolženi za 20 miljard? Cela Jugoslavija ni bila toliko zadolžena!Pa pokojnine, vsi so ...prikaži več si za pokojnine lahko privoščili normalno življenja, kaj pa danes? Večina upokojencev živi na robu preživetja, po 30 letih dela morajo prosjačiti, da imajo za kruh!Res je idiot si in idiot boš ostal!

  • jons 21:21 28.februar 2013.

    Roman ti si tako prepričljiv, da sedaj verjamem, da ni bil diktator, saj je vendar v Jugi vladala parlamentarna demokracija.Tudi krasti mu ni bilo treba saj je bilo vse njegovo, če ne, se je pa naredilo, da je bilo.<br ...prikaži več />S pokojninami in ostalimi prejemki pa smo se hodili preseravat v zahodne države in si nabavljali luksuzne avtomobile.Na koncu meseca se ti je plača lahko tudi podvojila zaradi deflacije. Mark smo pa toliko pokupili, da so jih švabi komaj dotiskali.Špecerijo pa so od nas švercali Italijani in Avstrijci, če so imeli srečo, da so uleteli na ta pravi dan (par, nepar)...

  • bojovi 23:03 28.februar 2013.

    Ko pa se gre o tvojemu plešastemu diktatorju je pa vse v redu. Kar je Tito zgradil je Janša uničil.

  • Minerva 15:19 01.marec 2013.

    E moj Jons, ti si bolj mlad a ne?. Na koncu meseca se je plača podvojila zaradi inflacije ne deflacije. Malce si razširi pojme pa magari na stricu guglu.Italijane in Avstrijce naš "par nepar " ni nič brigal saj ...prikaži več zanje ni veljal. Pa tudi kaj prida upokojencev, ki bi si hodili v tujino nabavljat luksuzne avtomobile ni bilo veliko. Je pa re sosed Lojze leta 1975 iz ZRN ( Zvezna republika Nemčija ali Zahodna Nemčija) ki je tam delal že 15 let (gastarbajterstvo) pripeljal iz luksuznega mercedesa cca 28 let starega.

  • Žurnalček 21:49 01.marec 2013.

    Noben ni nobenega nadzoroval, kako bo glasoval . Samo stvar je bila pa dobra v temu , da se je na volitve MORALO priti in to iz razloga , da mora vsak državljan sodelovati v političnem življenju države in prva ...prikaži veča stopnička so volitve., kar bi tudi sedaj bilo potrebno , kajti država plačuje volilne komisije, pol jih ne pride in ta klinčevska zabušantska polovica je potem najglasnejša v šimfanju vlade ! Kazen za vsakega , ki ne pride 100 € , kasira država do pokritja stroškov volitev, kar je pa več pa Rdečem križu. No pa noben ni nobenemu držal pištole na čelu kaj bo naredil z volilnim lističem. Volitve so bile svobodne in na listah kandidatov so bili pošteni ljudje , ne pa KRIMINALCI kot so sedaj !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.