Slovenija
32 ogledov

Stanovanja so se pri nas najbolj pocenila

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • s.i.k. 16:28 04.december 2015.

    .? stanovanja poceni / jupi : rubežniki navalite. oz še naprej navaljujte . ( mene so se znebili; s prodajo za manj kot polovico Ocenjenosti na tistem nekem *ursU

  • mijaliza 16:04 03.december 2015.

    Kar se tice stanovanj se niso nic pocenila...cena je se vedno ista samo lastnik za drzavo prikaze taksno najemnino, v resnici pa na roke dobi se 200€+. Taksnih ki oddajajo po normalni ceni je zelo zelo malo ce 1%....vsi ostali ...prikaži veči pa lupi na x potenco. Kar se tice prodaje nepremicnin je pa tako da so se morali lastniki morali spustit na realna tla glede vrednosti lukenj ki jih prodajajo po enaki ceni kot naprimer stanovanja v srediscu Berlina ali Londona.....kar z nasimi prihodki, stopnjo brezposelnosti in seskov na socialni pomoci niti ni primerljivo.....za primer 1kvadratni meter stanovanja v Avstraliji ( ki jo kriza ni prizadela) v srediscu mesta stane 1200€ ( preracunano iz AU dolarjev). Pri nas pod 1800€ v Lj na kvadrat ne dobis nic!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:52 04.december 2015.

    "Po površini gozda glede na skupno površino se je Slovenija uvrstila na četrto mesto."Kar je slabo. To pomeni da nam delež gozda upada. Več se seka kot pogozduje ane? Je treba vedt da je naložba v gozd naložba v ...prikaži večv prihodnost in traja kar nekaj generacij da se gozd obnovi... če bomo ravnal z gozdom kot mačeha potem bo čez par generacij zelenje začelo izginjati. Zdele če greš iz Hrvaške v Slovenijo se ti zdi da vse pozeleni, če bomo pa grdo ravnal z gozdom bo pa že čez par generacij podobno kot na Hrvaškem.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.