Slovenija
1 ogledov

Stavka spodbuja nevarne igre

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ronald Reagan 21:43 13.maj 2012.

    polovico jih odpustit...takih ki ne delajo pač ne potrebujemo

  • Ronald Reagan 21:59 13.maj 2012.

    bebec opranoglavi

  • bobr 21:45 13.maj 2012.

    če bi tako razmišljali kot ti,potem najbolje, da zastonj delajo ane?še prostituka ni zastonj.če si pa ti pripravljen delat zastonj izvoli.

  • Ronald Reagan 21:58 13.maj 2012.

    vseh naštetih vas je vsaj 5x premalo, da bi dobili referendum...vseh ostalih, ki vas napajamo nas je prevečin mi vas NE BOMO podprli...

  • bobr 22:56 13.maj 2012.

    Celotno besedilo:http://www.mladina.si/111058/vitka-drzava/

  • xy 23:07 13.maj 2012.

    tebe so verjetno v gospodarstvu odpustili pa bi rad da sedaj še sosedu crkne koza. Tipičen slovencelj

  • xy 23:07 13.maj 2012.

    Kdo je bebec, se lepo vidi iz tovjega odgovora

  • xy 23:12 13.maj 2012.

    Najboljše je vse prpovedat. Zakaj bi se kdo boril za pravice otrok, nosečnic, za pravično plačilo delavaca pa naj bo to v gospodarstvu ali JU. Dejmo delavcu-raji vzet vse praviceda bodo imeli tajkuni še kaj pokrast in da bodo bogati ...prikaži več še bogatejši. Delavec pa po tvojem naj crkne? Sicer ne maram policajev, vendar če si pismen kljub stavki še vedno skrbijo za tvojo in našo varnost.

  • 1111 09:15 14.maj 2012.

    ronald, ronald...pa menda ja nisi lupček od vinkeca???

  • BenX 21:13 13.maj 2012.

    Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja: http://z24.si/kodeks_komentiranja . Uredništvo zurnal24.si .

  • Veteran 21:32 13.maj 2012.

    Ne razumen, kako lahko policija stavka in istočasno skrbi za varnost državljnov. Menim, da policija ne more stavkati, če pa so nezadovoljni naj pustijo službo tistim 120.000 nezaposlenim državljanom. Vlada bi morala z zakonom prepovedati štrajk vsem tistim, ki to ...prikaži več izvajajo na škodo državljankin in državljanov oz. tistih, ki povrh še stavkajoče plačujejo.

  • bobr 21:49 13.maj 2012.

    Policiste in policisti!Vztrajajte in povečajte aktivnosti za zbiranje podpisov za referendum.Delavci v osnovnih šolah, vrtcih, univerzah, carini, vojski, knjižnicah, muzejih, zdravstvu, vas bomo podprli, ker so nas sindikalisti prodali.RAČUNATE LAHKO TUDI NA PODPORO UPOKOJENCEV!<br ...prikaži večr />Potrebno je zrušit te neumne varčevalne ukrepe.

  • tomi 22:01 13.maj 2012.

    Vsak izmed brezposelnih, ki izpolnjuje pogoje, se lahko prijavi za usposabljanje za policaja. Koliko jih bo to delo še opravljalo po treh ali petih letih pa je že večje vprašanje.Težko je za 600€ pobirati mrtve s cest, gledati v ...prikaži večv oči ljudem, ko jim poveš za smrt njihovega bližnjega in poslušati žaljivke zafrustriranih zapitežev na cesti...če kdo želi, lahko poskusi.

  • samba 22:35 13.maj 2012.

    kar je napisano v zadnjem odstavku članka je sigurno res. Veliko voznikov divja po cestah ker so mirni saj policija stavka. Tako je bilo tudi včeraj ko se je v Celju pripetila huda prometna nesreča v kateri so bile smrtne ...prikaži več žrtve. Voznik ki je bil povzročitelj nesreče je dirkal in zapeljal na drugi del vozišča ter trčil v nasproti vozečo voznico.

  • bobr 22:53 13.maj 2012.

    Gremo probat.Medtem si preberi:Rado Pezdir nas je nedavno dramatično opozoril na korupcijo.Specifično: na parazite, ki si skušajo s kufri denarja kupiti dostop do državnih poslov in javnega denarja. Toda njegovo sporočilo ni bilo najbolj točno ...prikaži več dojeto.Ja, ko je Pezdir rekel, glejte, korupcija, je hotel reči, glejte, korupcija, toda s tem je hotel reči še nekaj drugega: glejte, država! Države je preveč! Država je prevelika!Češ: večja ko je država, večja je korupcija. Manjša ko je država, manjša je korupcija. Ergo: če hočemo manj korupcije, moramo državo zmanjšati, porezati, posekati, oklestiti.Če je država vitka, korupcija izgine. Cilj je torej država brez korupcije – vitka država.Ljudstvo je bilo navdušeno, saj je ugotovilo, da država ni rešitev, ampak problem, celo glavni vir korupcije. Država nam krade! Paraziti so le simptom – bolezen je država.In danes vlada zdaj počne natanko to: državo manjša in tanjša, reže in kles

  • bobr 22:54 13.maj 2012.

    klesti.Združuje ministrstva, ukinja agencije in urade, znižuje socialne prejemke, porodniške, plače v javnem sektorju, jubilejne nagrade,dnevnice in boleznine, ukinja dodatke, nadomestila, regrese in brezplačnost vrtca za drugega otroka, spreminja normative v šolstvu in zdravstvu.Cilj: vitka država. ...prikaži več Čista država. Ljudstvo je navdušeno. Manjša ko bo država, manj bo korupcije.Ljudje so pač prepričani, da vlada s tem izpolnjuje njihove želje.Problem je seveda v tem, da s tem izpolnjuje le želje kapitala, le pričakovanja finančnih trgov, le zahteve mogočnih finančnih institucij,recimo Mednarodnega denarnega sklada in Svetovne banke, stebrov neoliberalne ideologije,ki so prej take reči – radikalno kleščenje države – zahtevale od držav tretjega sveta.

  • Fertel 22:54 13.maj 2012.

    Ker se uničuje policija, je zgleda še veliko za pokradet v tej mafijski državi. S slabo policijo se bo lažje pokradel preostanek državne imovine, ovce bodo pa že preživotarile, saj so že navajene. Glavno da mafija poskrbi zase in za ...prikaži več svoje naslednike z raćuni v davčnih oazah.

  • Skippy 23:48 13.maj 2012.

    Kako pa veš, da je bilo to zaradi stavke? A se take nesreče ne dogajajo tudi, ko stavke ni?

  • Dongjang 08:33 14.maj 2012.

    Očitno policajev v njihovi funkciji sploh ne rabimo več, če so samo inkasanti. Predlog: pometat policaje iz službe in uvesti kaznovalni pavšal za vse voznike in to pride 53 eur na leto na voznika. Pa še pršparal bomo

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.