Slovenija
442 ogledov

Študenti kot v srednji šoli

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • falco 20:01 18.maj 2012.

    Tipični pravnik "mi smo najbolšil, najtežji študij...." Kot je reko en prof. na predavanjih "pravnikov pa ekonomistov je največ pa najbolši fax majo a sta ravno pravo pa ekonomija v slo najbolj v ku*cu)DIF pa Zdravstvena lenuharska faxa ne me j* pravnik

  • sandukan 15:51 18.maj 2012.

    zdravstvena je lenuharska fakulteta??? xDD mislm ....fak xDD19 izpitov +23obveznih kolokvijov k ti nč ne koristjo narest jih pa moraš +20tednov prakse po 8 ur....ne me j.....pa govor lenuharska

  • paracetamol 08:23 16.maj 2012.

    "Največ študentov se brez absolventa takoj vpiše na drugo stopnjo na biotehniški fakulteti, fakulteti za matematiko in fiziko ter fakulteti za farmacijo."Farmacija nima druge stopnje, ker gre za enovit magisterski študij!!

  • MK 09:21 16.maj 2012.

    pa kok jih maš takih profesorjev, ki hočejo umret na faksu in menijo da so nezamenljivi. Nezamenljiv je edino prof. Anton Žabkar :)

  • mirko 10:09 16.maj 2012.

    To se že dolgo ve da so profesorji na FDVju lenuhi, paraziri državne blagajne, levi hujskači, anarhisti, ker se upirajo kakršnim koli spremembam v družbi saj jim gre sedaj lepo, da bi bilo potrebno kaj spreminjat.Upam da bodo bodoči ...prikaži več študentje to hitro spoznali in se vpisali na tehnične fakultete s katero diplomo bodo lažje dobili zaposlitev tudi doma in ne samo v tujini. Profesorji na FDVju pa naj gredo predavat v Kumrovec.

  • Mahi 10:25 16.maj 2012.

    Ma neee. Kaj Niko Toš pri svojih 78 letih še vedno predava?

  • ty 11:53 16.maj 2012.

    verjetno je bilo mišljeno za študija laboratorijske biomedicine in kozmetologije, ki se izvajata na ffa kot bolonjca

  • bojovi 12:17 16.maj 2012.

    Končno bodo tisti ki samo izkoriščajo študentski status bodo dobili svoje, naj grejo v službo tiste pa upokojit ki so že dosegli mejo za upokojitev, ne pa tam sedijo pa odžirajo denar in delovno mesto drugim.

  • aaarri 13:09 16.maj 2012.

    Končujem študij pa prvič slišim, da profesorji na faksih popravljajo domače naloge...

  • Eva Popovic 16:43 17.maj 2012.

    Srednješolska profesorica pa toliko slovničnih napak? Ali lažete ali pa bi Vas lahko celo kdo iz Fakultete za družbene vede kaj novega naučil.

  • MK 08:24 16.maj 2012.

    Pozabil ste omenit prof. Kurnika iz FDV, ki se sploh ne posveča pedagoškemu delu temveč agitira za radikalno in anarhistično politično misel, podpira komunizem in režime na Kubi in v Severni Koreji ter svoje študente vabi na akcije, ki nimajo ...prikaži več veze s tem, za kar je plačan. Pri njem sem bil na predavanjih točno 1 uro v kateri nam je predstavil svojo radikalno misel, ponudil v branje največje mislece (po njegovo) Marxa in Engelsa ter nas obvestil, da vaje in predavanja niso obvezna in da nam ni potrebno hodit za pozitivno oceno. Danes je prof. Kurnik več na televiziji ob protestnikih (za vsako figo) kot pa na fakulteti. Zanima me kako mu obračunajo delovno prisotnost? Ima kakšen raziskovalni novinar 1 dan časa? Naj preveri g. prof. Kurnika in njegovo plačo!

  • Alena 08:38 16.maj 2012.

    Legendarni FDV , pa Niko Toš, starosta,ki je fizično prisoten, predava 0 koma 0, pa še kakšen...in kdaj ima predavanja slavni filozof Žižek...in če pogledaš razpredelnico...tedensko se pripravlja na predavanja profesor 8 ur !!!, zato da predava 4 ure...pa ...prikaži več kdo bo verjel temu...sama sem namreč prof. na srednji šoli...priprave gotovo niso tako obsežne, sploh če imaš že nekajletne izkušnje

  • rakun 14:03 16.maj 2012.

    In kje je tu problem? Za faks se je treba dost učit, to je dejstvo! Ni to osnovna šola;) Če si pa preobremenjen in ne zmoreš narediti faksa do konca, pa pač visokošolski študij ni zate... glede na to, da ...prikaži veča jih je velika večina dokončala šolanje;) Al pa ponaredite diplomo...Kar se pa tiče slike, kjer piše "Hočemo brezplačen in kvaliteteten študij!"...se pa vsaj malo zresnite, študij je zaenkrat brezplačen, če še (pravniki na pravni fakulteti) ne veste.

  • jose3 23:39 16.maj 2012.

    Naravoslovja ne želi skoraj nihče študirati zato, ker je precej težje. Če je celo FF možno narediti z desetkami brez spričevala srednje gostinske šole :-)

  • Sonya Lennon Starr 15:40 18.maj 2012.

    alo! to je predavalnica filozofske fakultete, kjer so takrat imeli nek upor al neki tazga..PF se pa ne da primerjat z nobeno drugo fakulteto, razen morda medicino. Po težavnosti, resnosti in ostalem.Ena najbolj lenuharskih fakultet je ...prikaži več še DIF, ki ste ga pozabli omenit in pa t.i. "zdravstvena fakulteta".

  • sandukan 22:17 18.maj 2012.

    kako lohk tko bluziš???jst nism niti enkat reku da je naša najbolša, ker je deleč od tega, ker so in profesorji in sistem u k*. Sam ne pa govort da je lenuharska, ker nisi biu na njej in ne veš ...prikaži več kako je. najlažje je govort kako je na drugih faksih med tem k ti svojga po predvidevanju da imaš preveč časa, delaš počas.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.