Slovenija
54 ogledov

Šušteršič: "DL ne sme v koalicijo s PS"

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • feferon 11:53 25.februar 2013.

    Glede na to, da je zoki vsaj podpisal nekaj, da bo odstopil, jeJJ še kar na ablasti...

  • primorka 17:11 24.februar 2013.

    Virant ni nič boljši od Jankoviča. Saj sta sorodnika. Njemu se gre samo za stolček, zato bo vse naredil, da si ga bo udobno postlal.

  • Oxxo 17:37 24.februar 2013.

    g. Šušteršič - če med ministrovanjem ni bilo časa - si ga vzamite zdaj, OBIŠČITE FRIZERJA in to svojo katastrofalno zanemarjeno lasno grivo vsaj malo očedite! Ne traja dolgo cca. 45 min... in stane tudi ne taoliko, da si ne ...prikaži več bi mogli privoščiti... cca. 15 eur.

  • širhakl 18:12 24.februar 2013.

    Z P asjimi S inovi ne bi smel nihče v kompanijo.

  • KLOBO 18:24 24.februar 2013.

    NI VAŽNA FRIZURA, VAŽNO JE DA IMA KAJ PO FRIZURO IN ŠUŠTERŠIČ NEDVOMNO IMA!! ZA RAZLIKO OD VIRANTA, KI NOSI NA RAZPRODAJO PRAZNO GLAVO, ZNA SAMO POŽIRAT SLINO MED POGOVOROM IN TO JE ZNAČILNO ZA HINAVCE IN POKVARJENCE !

  • Scott 19:57 24.februar 2013.

    Štrukelj nima niti za šampon, da ne pišem o Guliću in ostalih...

  • Scott 19:59 24.februar 2013.

    Mar še ni dovolj tega buzerantovanja?

  • mph 20:12 24.februar 2013.

    Khm, ravno obratno, toliko škode, kot jo je naredil šuštar skupaj s sinkom jo vsi ostali skupaj niso. Bi pa se obadva odlično po mojem ujela v SDS-u.

  • marko 20:52 09.marec 2013.

    ne ne zoki je še vedno na oblasti on je ŽUPAN glavnega mesta naj odstopi

  • KLOBO 18:20 24.februar 2013.

    Glede na to, da so vsi pingvini v celoti podprli svojega liderja jankovića, za njih ne obstaja KPK, saj se do tega organa obnašajo vsi v KPK enako kot janković. Še več , tudi Moderndorferjev Janček, , ki je vodja ...prikaži več poslanske skupine Pingvinov, je prav tako v koruptivnem postopku, saj je KPK tudi za njega ugotovil podobno kot za Jankovića, da je izredno veliko korupcijsko tveganje, VENDAR ZA MAGARCA VIRANTA TO NIČ NE POMENI, NJEMU JE EDINI CILJ ZRUŠITI VLADO, KJER JE TUDI NJEGOV MISNISTER ŠUŠTERŠIČ IZREDNO DOBRO DELAL IN JE BILO ZA PRIČAKOVATI REZULTATE.SEDAJ SE BO PA NOVA VLADA 1 LETO DAJALA DOL Z UNIČEVANJEM ZAKONOV, KI SO JIH SPREJELI V TEJ VLADI IN SO DOBRI. ČE BI BILO KAKŠNO LJUDSKO SODIŠČE, KOT SO IMELI TAKOJ PO VOJNI, BI BIL VIRANT POPOLNOMA ZREL ZA PRED ZID IN BREZ DODATNEGA OBRAZLAGANJA, ŠUS V TINTARO !!

  • gec 19:21 24.februar 2013.

    klobo teb res zadnje minute bijejo,da ujameš psihiatrijo...

  • mirko 19:31 24.februar 2013.

    Šušteršič bi moral takoj izstopit iz DL in ustanovit svojo stranko, kajti le tako bi si lahko zagarantiral svojo prihodnost v politiki.Če Virant v stranki ne bi imel Šušteršiča, danes Viranta ne bi bilo več v politiki.G. Šušteršič ...prikaži več upam, da boste izkoristili priložnost, ki se vam ponuja za dobrobit slovenskih državljanov in ne nazadnje tudi vas.Preprosto ne sodite v Virantovo družbo, ker je g. Virant nevrotična oseba, vi ste pa umirjeni, zbrani in ste sposobni globjega razmišljanja in analiz.Ne razumem pa molk uspešnih podjetnikov kot so Boskarol, Akrapovič in še veliko drugih, glede na to, da Program PS napoveduje dvig DDV-ja. To bi pokopalo še tisti del industrije, ki danes drži to državo nad vodo. Upam, da se bodo ti ljudje v tako kritični situaciji tudi kaj oglasili in postavili to evforijo levih na realna tla.

  • ac-dc 20:13 24.februar 2013.

    Naj mi kdo razloži naslednje:DL in ostali pogojujejo koalicijo s PS brez Jankota, ki je kao zamočil. PS Jankotu ni hotela izglasovati nezaupnice (torej so ga podpirali).Zdaj gredo vsi v koalicijo s PS, ker Janko pakira ...prikaži več kufre ( člani PS pa ga v njegovem početju še vedno podpirajo in brišejo solze, politično in moralno torej ostajajo enaki ).Na tem kvazi kompromisu bodo sedaj složno vladali in nas rešili iz krize.

  • Pepe1 07:10 25.februar 2013.

    Šušteršič se mi zdi,da je zelo maščevalen človek in povezan z Janšo,ker piše pismo,da DL nesme v vlado,ker so ostali zahtevali,da ni minister v novi vladi.ker bi nam rasprodal vse ki je še kaj vredno Pri takih ekonomistih kmalu ne ...prikaži več bomo imeli niti za kruh,oni se pa bojo šoperili kaj so naredili za to državo,pove naj koliko kredita sta dobila z ženo,kar en delavec ne more zaslužiti v 30 letih in taki naj nam vladajo

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.