Slovenija
27 ogledov

Tako uradniki sadijo drevesa

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 11:37 02.april 2016.

    Najprej cestitke za lepo gesto. Sedaj pa kritika MOL. Zakaj občina z javnim pozivom v tak projekt ne vkljuci tudi obcanov? Mnogi bi se odzvali. kot da MOL uprava in zaposleni zivijo v vzporednem vesolju. Lastna vsecna prazna promocija. V ...prikaži več Mostecu in Šišenskem hribu so 2 leti poleg listavcev uspesno propadali ostanki in na kup znesenih iglavcev. Lubadar? mestna uprava je zadnja leta ena sama prazna draga promocija. Zupan nam je uredil mesto. Res je. A za kaksen denar. upam si trditi, da je bilo vsaj polovico projektov namerno preplačanih. Obcina je zadolzena za vec kot 25%, dolg pa odplacujemos hitrostjo lenega polza. Obcina se hvali z dobicki podjetij, ne pove pa, da je v letih najhujse recesije cisto vse drazila, razen elektrike. ta dobicek so placali obcani iz svojih revnih denarnic. Upokojenci, bogati in revni. ne oporekam izvedenih projektov. oporekam stroškovni ucinkovitosti narocnikov, ki sami niso znali oceniti vrednost projektov, pa so jih jih izvajalci lepo obirali. koliko doda

  • jakec1575 11:41 02.april 2016.

    Koliko dodatnih projektov tudi izven centra bi speljali ob stroskovni ucinkovitosti. Center prinasa dobicek od turizma. To je razumljivo. Ampak mesto je tudi do obvnoznice in za obvnoznico. Rek: Jankovic dela, zato mu je vec kot pol oprosceno mene ze ...prikaži več zdavnaj ne preprica vec. S principom ima se, može se zna vsak. S krediti, ki jih tezko placujejo mnogi mescani iz svojih denarnic je lahko poceti mnogo stvari. Srcno upam, da ta zadnji mandat prinese vec tudi za ostale, sedaj ko je center zrihtan za turiste. Samo ne mi prodajati zgodbe o uspehu in dbockov na nasih denarnicah. To je vse.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.