V tem mesecu sem na spletu delal 32458 $ in sem študent s polnim delovnim časom. Uporabljam spletno poslovno priložnost, o kateri sem slišal, in sem naredil tako veliko denarja. Zelo je prijazen do uporabnika in tako sem srečna, da… ...prikaži več sem izvedela o tem. To, karr semm počel ....
........... ❥❥❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Earn91.Com
Če avtorji prispevka nimate privolitve Hane za objavo takega prispevka, si delate slabo uslugo...zakonodaja okoli varstva osebnih podatkov jasno določa pravila....
Ob registraciji računa na družbenem omrežju je tale Hana sprejela splošne pogoje, med drugimi tudi tega, da z objavo fotografije na družbenem omrežju nima več absolutnih avtorskih pravic za to fotografijo. Z njeno objavo fotografija ni več zasebna, ampak je… ...prikaži več postala javna... Da pa ni glih vredno klika, je pa tudi res.
V tem mesecu sem na spletu delal 32458 $ in sem študent s polnim delovnim časom. Uporabljam spletno poslovno priložnost, o kateri sem slišal, in sem naredil tako veliko denarja. Zelo je prijazen do uporabnika in tako sem srečna, da… ...prikaži več sem izvedela o tem. To, karr semm počel .... ........... ❥❥❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Earn91.Com
vsak dan v vseh komentarjih in vsak dan z novim nickom.....a ni to zrelo za policijo ?
Očitno ste vsi zreli za okulista! Če je to vroče potem se nam slabo piše.
LOL glede na sliko ni vroča, kvečjemu povprečno dekle... še manj pa uživa na barki... mogoče je nekdo slep?
Že Urška ni bla neki glih...ta pa tud nek povprečje...toj pa to
Ljubljančanka ??????
Če avtorji prispevka nimate privolitve Hane za objavo takega prispevka, si delate slabo uslugo...zakonodaja okoli varstva osebnih podatkov jasno določa pravila....
Ob registraciji računa na družbenem omrežju je tale Hana sprejela splošne pogoje, med drugimi tudi tega, da z objavo fotografije na družbenem omrežju nima več absolutnih avtorskih pravic za to fotografijo. Z njeno objavo fotografija ni več zasebna, ampak je… ...prikaži več postala javna... Da pa ni glih vredno klika, je pa tudi res.
Medijska ojačitev samopromocije?