Zdravje /zdravje/aktualno
160 ogledov

Tako zmedejo naše možgane

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar praufo
    praufo 13:09 31.julij 2016.

    Zavajanje na kvadrat, s poudarkom na konoplji ! Zaslužek je zato, ker gojenje ali priprava, mogoče predelava ni tako enostavna. Tobak lahko vsakdo poseje, ampak bo sam z lastno predelavo in sušenjem težko dosegel tak okus, ker ni štos samo ...prikaži več v sušenju, tudi pivo ni tako enostavno zvarit, da prideš do pravega okusa, žganje tud ne more vsak sam destilirat, čeprav je včasih to skoraj vsak kmet počel, gandža pa rabi več ali manj samo ustrezno sušenje. Kar je pa samo eden od nekaj tisoč produktov. Kar je pa najbolj bedno je pa to da omenjate socicalne stiske. Ta nesposobna država naj ljudi zaposli, da ne bodo tuhtali o svojih nerešljivih problemih. To je program !

  • Dušan Jakič 11:55 31.julij 2016.

    NIJZ - Nacionalni inštitut javnega zavajanja.Seveda so prepovedane droge škodljive, saj so prepovedane in od njih nihče ne služi. Seveda pa ne omenjajo dovoljene droge, od alkohola in cigaret do zdravil v lekarni, ki so prav tako ...prikaži več škodljive, ampak poglej ga zlomka, tu je zaslužek, tu je lobby - potemtakem je tu tišina.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 22:42 31.julij 2016.

    Indijske konoplje verniki seveda tega ne priznavajo. Dejansko gre za goljufanje z možgani da čutijo stvari na premočan način ki zasenči vse druge občutke. Isto je pri kavi, alkoholu, cigaretih. Psihoaktivne snovi zasenčijo z poplavo moči. S tem izgubljaš pri ...prikaži veči blažjih a resničnih vzdražljajih ko psihoaktivna snov ni prisotna. Kaj je smisel življenja če nekega dne ne čutiš pol toliko kot so včasih? Če je vse kar ni podprto z psihoaktivno snovjo medlo, mlačno ; praktično kaplja v morje. Živiš življenje na kredit....in prej al slej se ti povrne.. prej ali slej moraš plačat račune... na tak ali drugačen način ker možgani niso narejeni za tako poplavo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.