Magazin /magazin/vip
46349 ogledov

Televizija ni predvajala zadnjega vodenja Miše Molk: "Ena večjih svinjarij"

Komentarjev 28
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Zoran
    StarMačk 10:27 28.junij 2023.

    Do l.2019 sem občasno pomagal pri organizaciji in izpeljavi prireditve Poletna noč in čeprav aktualnega vodstva RTV ne prebavljam najbolje , moram potrditi, da so podali verodostojno obrazložitev. Torej, otvoritveni večer Poletna noč na Kongresnem trgu je RTV v živo ...prikaži več prenašala preko radia in nikoli po televiziji! Na TV so gledalci to prireditev praviloma lahko pogledali v katerem izmed kasnejših večernih terminov. Tokrat sem kar presenečen, da je RTV poleg radia, prenos v živo ponudila še na MMC.

    • dusan72 13:06 28.junij 2023.

      Ne razumem točno, kakšne naj bi bile te "tehnične ovire" ? Eurosport v živo prenaša HD in mislim da tudi 4K. Včasih sem se malo bolj posvečal SAT TV in so bili lahko prenosi (nogometno prvenstvo) v živo v 3D ...prikaži več tehniki... In to 10 let nazaj, ne včeraj. V tehniki kakršni tisti trenutek snemaš, lahko načeloma tudi v živo prenašaš. Sicer so omejitve IPTV, kjer se zaradi količine podatkov dodatno kompresira slika in zvok... ampak RTV lahko verjetno v živo od sebe oddaja stream v maximalni kvaliteti.

    • lojs 14:33 28.junij 2023.

      ja dusan zanimivo ... načeloma se danes lahko vse prenaša v živo, tudi vodušek prenaša v živo na svojem kanalu, vse spoštovanje ... sicer se pa malo pozanimaj koliko stanejo taki prenosi, koliko je kamer in tehnične obdelave, v športu ...prikaži več je mnogo keša ... rtv že tako dela z izgubo in to pač ni komercialna tv, čeprav je vsake 5 minut reklama

    • Igxigx 16:06 28.junij 2023.

      Lojz, kamer je cist isto, al predvajajo live ali dajo posnetek. Jaz tega itak ne bi gledal ne tako, ne drugače, in me bk za tisti cirkus, grem pa stavit, da je razlaga navaden bulšit. Kakšna je pa razlika, če ...prikaži več prenašajo v živo eno pičkarijo iz CD, al pa en cigumigu od kjerkoli že. Ok, mogoče je kaksna kamera več, ampak saj zato pa so režiserji in mixpulti pa tehniki pa ves un folk.

    • Avatar Zoran
      StarMačk 16:47 28.junij 2023.

      dusan72, jaz pa točno ne razumem kaj ima to razglabljanje skupnega z vsebino komentarja kateremu repliciraš? Glavna poanta mojega zapisa je, da pojasnilo RTVja, da otvoritvenega koncerta Poletna noč, TV Slo še nikoli ni prenašala v živo, drži! Čeprav se ...prikaži veče prej v razloge nikoli nisem poglabljal predvidevam, da je mogoče soorganizator Festival Ljubljana tisti, ki je v dilemi ali bi mu prizorišče Kongresni trg uspelo razprodati (cca. 4500 kart) tudi, če bi po televiziji potekal še prenos v živo!?

    • Igxigx 17:01 28.junij 2023.

      @starmačk Pa kaj pol, če tega niso nikoli prenašali live? Saj tudi protestov niso nikoli prenašali v celoti, zdaj pa jih. Še posebej če so proti aktualni vladi. Tako da če bi hoteli to prenašati live, potem bi. Razen če ...prikaži več je ovira morda na strani organizatorjev, kot ugibaš. Potem je to razumljivo. Tehnični razlogi na strani tvs so pa buče.

    • dusan72 20:23 28.junij 2023.

      @StarMačk Imaš prav. Ne nanaša se na tvoj komentar ampak sam tekst v "novici", ki pravi ...."V razvedrilnem programu Televizije Slovenija želimo koncert predvajati z najboljšo tonsko sliko, kar ob predvajanju v živo ni mogoče zagotoviti."

    • ferdopis59 21:25 28.junij 2023.

      MAČEK, imaš prav! Da b pri nas naredili Poletni noč na tejm mestu bi potrebovala RTV veliko tehnike, da bi bo žiem predvajanju prireditve utišala ostale zvoke. Poletna noč ni Planica ali športne prireditve, ki je zaželjeno, da se sliši ...prikaži več ublika. Koncert ali giazbena prireditev ( poltne noč, vurbek in še druge) pa morajo biti kulturni poslušalci, ne pa navijači (kot državna proslave).

  • Avatar Leon
    Leon 08:22 28.junij 2023.

    RTV-SDS ... je predvajalo Ruparjev pohod v Bruselj in sramotno srečanje z EU poslancema ,ki mesečno zaslužita vsak 15.000€ ! Koliko je to letnih pokojnin po Ruparjevih zahtevah ?

    • Avatar torolino
      torolino 11:25 28.junij 2023.

      Imaš novo, tvojo oblast na tv! Kaj sprašuješ in pizdariš? Pa vse naštej,ki imajo take zneske plač, konju! Očitno imaš dobro penzijo, da samo lapaš😡

    • ferdopis59 21:27 28.junij 2023.

      Leon, ali imaš z sabo velike probleme? Poišči si svoj osebn probem in spik kašno PIVO v senci za pomiritev živcev!

    • Avatar Leon
      Leon 07:33 29.junij 2023.

      ferdopis59... ali imaš z sabo velike probleme? Poišči si svoj osebn probem in spik kašno PIVO v senci za pomiritev živcev!🍺🍺🍺

    • ferdopis59 19:04 03.julij 2023.

      Leon, ali imaš s sabo probleme? Zatebe je premlo 3x pivo, ti rabi en poljak!

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:22 28.junij 2023.

    Hja miška,bila si,zdaj pa več ne,vse nas čaka ista usoda,starost je Qrba

    • Grof 19:07 28.junij 2023.

      Na posnetku Ljubezen na prvi pogled, Bučmana potuhnjen

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:24 28.junij 2023.

    Zdaj je mladina prišla na oblast,ki nima milosti ne spoštovanja

  • ferdopis59 12:02 28.junij 2023.

    Kot sem že kometiral glede Molkove, da je čas, da pospravi kovčke z RTV. Domicel je tudi odpel zadno, Vilerjev pravtako in veliko njih. Res, da so imeli svoj dober čas, a vsaki stvari je potrebno enkrat konec. Festivali so ...prikaži več po mojem name samo promociji voditeljev "njihov gals napovedovanja in obnašanje" in nastopajočih za upokoj. Zraven tega pa bo to tudi še predvajano in na 1X amapk 10*10x.

  • Kmodri 11:31 28.junij 2023.

    Prav je, da se zasebnih zabav in samopromocij ne prenaša!

  • kapibara1 18:57 28.junij 2023.

    Ena večjih svinjarij - ja to da se toto plastificirano skrapucalo še vun meče v medijih.. Ji je cajt na depo/ kloake rtv_ja in naj gre..

  • lojs 13:05 28.junij 2023.

    a kdo sploh še opazi tega samooklicanega plemenitaša? po razprodaji nakradenih umetnin si očintno ne more kupit enga kompa, da bi si ogledal tole zadevo lepo na mmc ... sem gledal kratek čas, ampak te plastične kurvetine pa res ne ...prikaži več prenašam ... baba stara blizu 70, pa zgleda ko ena lutkica ... narcisom podobnih pacientov ne prenašam, ker so prepotentni in ne razumejo, kje jim je mesto ,,, ne morš bit 100 let na rtv, ... kar je preveč je preveč

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 02:55 29.junij 2023.

    Toliko mladih, študiranih in sposobnih ljudi je brez dela, čakajo na priliko, a kaj ko dive Mišinega kova nočejo v penzion, čeprav jim je že davno odklenkalo. Prav je za eno hudo prevetritev RTVja , sploh sedaj, ko ni več ...prikaži več v Janezovih krempljih.

  • lojs 13:10 28.junij 2023.

    sicer boste pa ubogi nesrečneži kmalu dobili novo vodstvo, ki bo spodilo urednike, novinarje in bo za začetek še poslabšala program in PREDVSEM zvišalo prispevek ... srčno upam, da se oglasi civilna družba, predvsem upokojenci in sindikati in delodajalci in ...prikaži več začnejo hujskati proti plačevanju naročnine ... jesen bo verjetno zelo pestra, ker bo zmanjkalo keša za marsikaj ... nejbrž bo tudi holob poniknil kot že večkrat

  • Igxigx 15:59 28.junij 2023.

    Zguba od Padalca naj bo kar lepo tiho. To golazen, ki lomasti po tvs, je tja nastavila prejšnja vlada. Tista, ki se je prikopala do oblasti tudi po Zgubotovi zaslugi. Tista, ki ji je Zgubo pridno držal štango do bridkega ...prikaži več konca. Zato naj zapre gobec in se pobere v tisto svojo vilo nad Žusterno, ki jo je kupil in zrihtal z denarjem od podkupnin. Dokler jo še ima. Dokler mu jo bivša baba ne popali.

  • Grof 09:07 28.junij 2023.

    Televizija ni predvajala kako Mišika menjava pinte, higienske vložke in Tomaža v plenicah, halo, še rudeči šal bi manjkal, pa bi bila scena popola, ne hvala

    • Avatar Zoran
      StarMačk 10:30 28.junij 2023.

      Grof tudi tvojih debilnih komentarjev, ne hvala!

    • Avatar Leon
      Leon 14:22 28.junij 2023.

      RTV je prenašala RIMMING party Zverina - Rupar iz Bruslja z domobranskih pevskim zborom .

    • stinger 18:57 28.junij 2023.

      Rimming izvaja Maljevac. Strokovnjak za lgbtiq-.. na. Je zdaj uvalil dolgotrajno oskrbo po hitrem postopku, brez obravnave...

    • kapibara1 18:59 28.junij 2023.

      @leon- in prav je tako..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.