Avto
36 ogledov

Tesla v nekaj dneh dobil šestkrat več naročil, kot na leto izdela avtov

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Energetik 13:43 04.april 2016.

    Tesla za TESLA!Električni avti so še vedno predragi, nezmogljivi gledano po avtonomiji in še in še minusov imajo!

  • AnzeSmolej 15:14 04.april 2016.

    PA folk prosim ne pozabite, da je bila to šele PRVA predstavitev in da DRUGA še prihaja. Poleg tega niso pokazali prtljažnika in nobenih detajlov, je pa rekel Musk, da bo šla v notranjost dila za surfanje.Do končnega izdelka ...prikaži več ki bo šel iz tekočega traka bodo še marsikaj spremenili, a ne vse,

  • AnzeSmolej 15:15 04.april 2016.

    Če je kdo tukaj lastnik hotela ali apartmajev, predlagam, da naj čim prej namesti električno polnilnico, ker bo imel ekskluzivne goste iz cele vrope, ki se zastonj vozijo firbcat naokoli :)

  • novispenjac 16:43 04.april 2016.

    haha, na tole se res lepijo čakalne vrste, za predstavitev iphona pa simobil plača 20 študentom, da se slikajo pred njihovim centrom...

  • Papaja Popi 17:28 04.april 2016.

    Absolutno predrago.

  • puksicd 17:39 04.april 2016.

    Pa ga pač ne kupi. In še naprej svinjaj s starim dizlom.

  • puksicd 17:40 04.april 2016.

    In ti si si napisal, da si "Energetik"? Ti si zahojeni butalec! :)

  • vzev 19:22 04.april 2016.

    In to so same takšne stvari, ki jih ne potrebujem in niti ne želim v avtu. Zakaj bi mi moral avto sam parkirati, če pa lahko to storim sam brez težave. Zakaj bi me moral avto voziti sam, če pa ...prikaži več je vožnja avta zabavna, samo sedenje poleg pa je popolnoma brezveze. Prav tako pa je avto na bencin stokrat bolj zanimiv kot na elektriko.

  • vzev 10:23 05.april 2016.

    Meni je pa precej bolj mučno če v avto samo sedim. Sam delam dnevno ogromne količine kilometrov, pa mi še nikoli ni prišlo na pamet, da bi bilo boljše imeti avto, ki bi me vozil sam. Za mene je popolnoma ...prikaži več brez veze npr. nekaj ur samo sedeti. Zato tudi za skoraj vsako vožnjo po Evropi rajši grem z avto, kot pa z letalom, pa čeprav traja dalj časa. Sam ne želim imeti samodejne vožnje in jo tudi ne bom imel, dokler bo na voljo avto brez nje. No mogoče potem ko bom star kakšnih 70 let, potem bo pa mogoče res prišla prav.

  • Jonathan Archer 00:43 05.april 2016.

    Dejansko bom v mesecu Aprilu podal polog za avto, ki ga verjetno pred letom 2019 ne bom dobil. Vplačal pa ne bom osnovnega modela z dosegom 344km in pospeškom 0-96km/h pod 6 sekund. Ampak model z večjim dosegom. To kar ...prikaži več nudi TESLA model 3 je v svojem razredu neverjetno. Super polnilec, avto pilot, prostornost, ekonomičnost itd... Za ceno okoli 37.000 € torej osnovni model je 31.000€ bom dobil avtomobil z 8 letno garancijo na baterijo ter 4 letno garancijo na ostale sklope v avtomobilu. Ne bom več odvisen od naftnih korporacij ter državnih davkov ter trošarin. Seveda bom v družini obdržal dosedanja avtomobila ker se jih ne splača prodajati. Ampak z povprečno prevoženimi 34.000 km na leto bom dobil avtomobil, ki bo zmanjšl stroške, ki jih imam dan danes za več kot 80%. Sedaj se pa razumen človek lahko vpraša kakšne stroške ima človek z avtomobilom, ko prevozi 35 k na leto, gorivo, amortizacija, servisi itd... Ne AUDI, BMW, MERCEDES, OPEL, TOYOTA itd... niso niti blizu tehnologiji in doseg

  • Jonathan Archer 00:48 05.april 2016.

    vzev zato ker če si v svojem življenju prevozil že več kot milijon kilometrov in si lastiš motor mogoče plovilo, ko hočeš nekam oditi z družino na izlet uporabiš AC, ki je najkrajša destinacija vklopiš avto pilota, ki te po ...prikaži več omejitvi varno in brez napora odpelje na cilj.. Dejansko se človek ob neprestani vožnji utrudi in zakaj bi moral priti na cilj utrujen po monotoni vožnji po AC. Če hočem dinamiko in oglede pokrajine bom vozil po regijonalki, če me bo lahko avto vozil v avto pilot načinu še toliko bolje več časa za ogledovanje pokrajine ter fotografiranje.

  • allstarr111 21:01 04.april 2016.

    to je predvsem igrača za ravno prav bogate, ne govorim o pravih bogataših, oni ker dost ne šmerglajo teh Evozil, je pa ratal must have nekje ko ima folk letni dohodek od 200k $US dalje, toj tko k pr nas, ...prikaži več če nima hipster japke in fixer bajka bo težko hodil okol, tam si je pač ta sloj izbral TESLO in Musk jih veselo ožema k limone, enako kot Svteve Jobs ko je bil še živ. Pametno kva pravte ?

  • vzev 10:26 05.april 2016.

    Mogoče bi imel s tem avtom res manjše stroške, toda nebi pa imel užitka v vožnji. Nobenega zvoka, nima menjalnika,... Edina prednost v vožnji tega avto so pa vsekakor pospeški.

  • AnzeSmolej 15:13 04.april 2016.

    Bravo Elon Musk! To je poštena KLOFUTA ostalim velikim avto proizvajalcem! Še nikoli noben ni zunaj stal v vrsti za kakega audija ali bmw. Celoten spekter tesle mi je všeč ker je to KONČNO en konkreten korak naprej. Pa ne ...prikaži več samo zaradi elektrike. Lahko bi bil tudi navaden bencinar pa bi mi bil fantastičen avto. Nekateri gledajo na TESLO kot na iPhone ko so prišli ven in so se vsi pritoževali kje je tipkovnica.Ni kaj to je prihodnost!Avtu naložiš novo programsko opremo in že je avtonomno samovozeče vozilo. Zakon!Predstavljajte si čez 10 let ko bo programska oprema tako napredna in na cesti več vozil Tesla ali s Teslino programsko opremo in bodo vozila v formaciji - swarm.Se približaš modelu S, vrata se samodejno odprejo, se vsedeš, vrata se zaprejo, samodejno vozi, samodejno se parkira, pa je šele leto 2016, kaj še bo!Avto parkiraš pred hišo, pritisneš gumb, avto se odpre vrata garaže,se parkira,zapre garažo - To delajo vozila TESLA danes!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.