Magazin /magazin/vip
113033 ogledov

Tilen Pusar: "Spet sam skrbim za otroke“

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • perhan63 15:32 21.julij 2019.

    kuzla nifomanska

    • puelasedulaest 06:21 16.avgust 2019.

      To povzroča liberalna vzgoja naših levakov, privošči si vse kot v Sodomi in Gomori. Samo to!!

  • KOJAK 09:03 25.september 2014.

    TOČNO TAKO!

  • leonardo 10:47 20.julij 2019.

    Tilen, kar naj udrihajo po tebi kolikor morejo. Ne poznam te, niti ne poznam Saše, poznam pa vsaj 5 žensk v moji bližini, ki so kaj lahkega srca odložile skrb mladoletnih otrok svojim bivšim možem. Nič ni ljubosumen, ker na ...prikaži več takšno larfo niti ne more biti, pove samo, da ji je vse bolj pri srcu kot lastni otroci. Pri njenih letih bi jo pa že morala srečati pamet. Samo žal, pri teh ženskah začne delati pamet, ko rabijo svoje otroke. Prepozno!

  • sasquatch 21:19 25.september 2014.

    nekatere puberteta nikoli ne mine in samo srečen je lahko tisti, ki se jim, kar se partnerskih odnosov tiče, izogne

  • Avatar Maja Kajza
    marelica 18:27 22.julij 2019.

    seveda je zgodba zanimiva za javnost in to zato, ker ima uspesna zenska kopico otrok, financno in moralno podporo pri ocetih, ki so jo oplodili. Naj spoznajo fantje skozi taksne zgodbe, da ni vsaka lustna zenska, tudi primerna mati tvojim otrokom.

  • sam50 15:42 20.julij 2019.

    Hvala bogu,da imajo otroci vsaj ljubečega očija,če že matere nimajo....

  • kapibara 14:58 25.september 2014.

    Na RTV je bila,še pred Tilnom, zelo zaželjena udeleženka- organizatorka zabav..Baje ji je bil za inspiracijo KALIGUGAL..

  • Vesna Dolšak 00:21 27.julij 2016.

    Mislim, da sta imela kar oba, vsak po svoje, svoj del "krivde" za razhod, čeprav osebno ne poznam ne nje in ne njega. A tako pač je, da nikoli ni kriv le en. Nekdo nekaj počne zaradi nečesa. Nekdo nekoga ...prikaži več prevara zaradi nečesa. Že doma ni štimalo oz. nista bila za skupaj, pa sta to prepozno ugotovila. Ne bi pa dajala nekih ocen in komentarjev o ljudeh, s katerimi nisem živela in torej ne vem, kako je funkcionirala njihova družina.

    • leonardo 10:38 20.julij 2019.

      Tu ne govorimo o njem in njej. Tukaj je govora o otrocih, ki jih v današnjih časim matere bolj ali manjj zanemarjajo.

    • leonardo 10:52 20.julij 2019.

      Hotel sem reči " novo zaljubljene" matere v današnjih časih bolj ali manj zanemarjajo. Pa če bi bile te matere mlade, ampak vse te ženske so presegle štirideseta leta.

  • Vesna Dolšak 00:22 27.julij 2016.

    Skakal čez plot? Kako pa to tako dobro veš? A je skakal čez tvoj plot? A si ga videla? Si držala svečo?

  • leonardo 19:37 01.avgust 2019.

    Ma ne ga srat no. Baba je stara 51 let, če ne bi bila prif..... ga bi pri teh letih že morala nehat biksat. Točno, nimfomanka! Kot taka pa ne bi smela rojevati kot zajkla. Admin, ti pa briši če hočeš!

  • Vesna Dolšak 00:26 27.julij 2016.

    Dragi skeptik! Kje je pa pral perilo? Pri potoku? Vpričo vseh? Javno? Gate pa to? Ojoj! :) Skeptik, človek je le razložil, kako pa kaj. Ni pral perila. Omenil je, da je mati otrok šla na lepše in so otroci ...prikaži več pri njem, pa da je tako pogosto. Ni pretirano "udrihal" čez mater svojih otrok. Ni uporabljal nobenih "krepkih" izrazov. Le povedal je pač, kako pa kaj. Menda ima do tega pravico ali ne?

  • Mr-DeeJaY 13:38 25.september 2014.

    Okej... pomoje skor noben ne pozna cele zgodbe in situacije katera je bla, tko da je res neumno kr neki pisat pa blatit človeka katere zgodbe sploh ne poznate. Ljudje, ki slepo vrjamete medijem, pa nikol nč ne prebrskate o ...prikaži več človeku katerega obsojate, pišete tako neumne komentarje! Tilen je v svojem življenju veliko ''pretrpel''. Kot vemo, ''slavne'' osebe so itak večino časa odsotne, tako je bila tudi Saša, in v tem primeru je moral Tilen večino časa skrbeti za otroka. Ko je prihajalo do ločitev, je imela Saša afero z nekim duhovnikom, katero je razkril Tilen. Od takrat naprej, ima večiiino časa otroke ON, med tem ko ona vprašanje kaj vse dela. In JA Tilen ima uspešno glasbeno pot, veliko koncertov ZVEČER, tako da včasih za otroke (jih da spat) poskrbijo njegovi starši! pa lep dan!

    • Vesna Dolšak 00:21 27.julij 2016.

      Mislim, da sta imela kar oba, vsak po svoje, svoj del "krivde" za razhod, čeprav osebno ne poznam ne nje in ne njega. A tako pač je, da nikoli ni kriv le en. Nekdo nekaj počne zaradi nečesa. Nekdo nekoga ...prikaži več prevara zaradi nečesa. Že doma ni štimalo oz. nista bila za skupaj, pa sta to prepozno ugotovila. Ne bi pa dajala nekih ocen in komentarjev o ljudeh, s katerimi nisem živela in torej ne vem, kako je funkcionirala njihova družina.

  • Avatar Dodoman
    Dodoman 17:37 22.julij 2019.

    Takšne stvari kot oče ne bi smel dajati v javnost. Naj pomisli da en od otrok to prebere in si zadevo razlaga po svoje.... Kaj sem jaz kriv/a...

  • wingspan15 08:52 23.julij 2019.

    Objavljate stare članke iz leta 2014. Pri celi kopici novic, res ne znese, da bi napisali kakšen nov članek? Sicer je pa Saša carica, ki skrbi za svoje otroke. Vprašanje je, koliko je možakar skrbel. Roditelj je namreč tudi on ...prikaži več in ima do otrok dolžnosti.

  • wingspan15 10:22 25.september 2014.

    Glede na to, da se bo zavzemal za boljšo vlogo moških v otrokovem življenju, je zelo kontradiktoren. Istočasno se pa pritožuje, da skoraj sam skrbi za otroke. Za otroke smo dolžni skrbeti tako očetje kot mame. Tudi on si verjetno ...prikaži več vzame precej časa zase, pa najbrž tudi za ljubice. Ali ni njun zakon razpadel zaradi njegove nezvestobe. Pa tudi je pred časom pisalo, da je na zelo uspešni turneji. Tako, da Tilen res težko verjamem, da bi bila Saša slaba mama in da bi za otroke skrbel 80%.

  • erikkk 16:36 25.september 2014.

    Ko en od partnerjev najde srečo je drugi takoj ljubosumen ali nasproten .. tko pač je življenje ... z leti pride vse večja kriza (šanse za skok čez plot izginejo) in en potegne dober, drug pa slab konec ... ponavad ...prikaži več jamra tisti ki je potegnu ta-slabo ...

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 17:15 23.julij 2019.

    Pa kerga briga 5 let star članek,bedniki žurnalovi???

  • Vesna Dolšak 00:24 27.julij 2016.

    Če rečem tak na pamet, ker ne poznam ne nje in ne njega, ona že ne more bit ravno neka briljantna mama. Bi kar verjela, da je šla z ljubčkom lepo na morje in svoje otroke naprtila njemu. Nasezadnje pa ...prikaži več ima menda do tega pravico ali ne? Čeprav - jaz sem otroka jemala zraven na dopust oz. sva šla z otrokom na dopust tako oče otroka, čeprav je imel novo partnerko, kot tudi jaz - ko sva se ločila. Vsak po svoje pač.

  • Avatar skeptik
    skeptik 08:00 25.september 2014.

    Dragi očka. Pranje umazanega perila v medijih škoduje otrokom, ki bodo imeli mamico vedno radi, neglede na to, kakšna je. Saša je očitno čudna cvetka, je pa še vedno mama. OK, je neodgovorna, egocentrična, nezrela, obtičala v puberteti...... Pomisli, da ...prikaži več bodo to nekoč brali vajini otroci. In zrelo presojali o tem, če le niso pobrali njenega karakterja. NEPOTREBNO!!!

  • blond 12:25 25.september 2014.

    a dej? ko si ti skakal čež plot je bilo OK, a ne? sedaj, ko pa je ona našla ponovno ljubezen, je pa vse narobe! si ljubosumen? samo ti skrbiš za otroke, ona se pa po tvoje "goni" okrog... daj ...prikaži več poglej najprej pri sebi kaj si počel, da je prišlo do razhoda med vama, potem pa obtožuj njo!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.