Šport /sport/zimski-sporti
62 ogledov

Tina Maze: "Jasno, to je krivica"

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tomaz 13:41 06.januar 2017.

    Zmago vsi ji privoščimo čim boljšo uvrstitev.....jaz sem pisal o tem, kar se je dogajalo preko medijev in advokatov, kar meče slabo luč na njeno trenutno vlogo....prav nihče od naših asov ob "poslavljanju", do sedaj ni pogojeval nastopa z denarjem ...prikaži večrjem ali karkoli drugim, pa so bili tudi velika imena. Verjamem, da so v ozadju njeni sponzorji in keš, vendar brez njene vednosti, se to nebi moglo dogajati...

  • zdrej 13:06 06.januar 2017.

    Tak realno nima nekih možnosti. Pa vseeno, razen posredno, nihče nikjer ne napiše kdaj zdaj nastopa?

  • tomaz 11:49 06.januar 2017.

    Veliko je naredila za promocijo naše smučarije, samo to kar se pa sedaj dogaja je pa že prešlo meje dobrega okusa...to je isto, kot bi Peter Prevc zahteval številke v prvi deseterici, ker je bil lani najboljši...Če bi se poslovila ...prikaži večse poslovila brez tega pompa in medijskega "prepucavanja", bi jo obdržali v drugačnem spominu, kot jo bomo sedaj. Bila je top, najuspešnejša, a vsake pravljice je enkrat konec in najlepše je če jo v dobrem zaključiš.

  • Zmago 14:15 06.januar 2017.

    Glej v tistem mailu je bilo napisano: "Moj predlog je ......... "Kdo in zakaj je s tem takoj letel k novinarjem ???? Treningi, pa trenerji, serviserji pa žal ..................... stanejo. Naj na SZS obelodanijo, koliko oni pokurijo za ...prikaži več treninge, staff ......pa funkcionarje,.....Isti princip diskreditacije ko npr. pri Janši. Problem je, kdo mu je eno položnico plačal,.............na bankah, pa DUTB pa šauflajo milijarde, pa nikomur ........nič !!

  • Zmago 13:03 06.januar 2017.

    Brez skrbi, saj bo lepo zaključila, brez pomoči takih umotvorov, kot si ti in tvojega okusa. Če je znala zmagovati .......... bo znala tudi nekako zaključiti. Katero štartno številko pa bo imela pa ni v najini domeni,............ tako da se ...prikaži več nikar ne čohaj po Prevčevi riti, če gre za njeno.Vsekakor ji želim, da zmaga,......... edino, če jo Ilka prehiti,..... pa zadovoljstvo ne bo nič manjše.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.